17 Nisan 2016, Pazar 09:03:42

Erdoğan -Ruhani görüşmesinden Gazipaşa çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Hasan Ali Ruhani görüşmesinden Alanya-Gazipaşa müjdesi çıktı.
  • Tebriz Antalya çok iyi olur
  • Neden bukadar Muslumanlar birbirine dusmanca davraniyorlar , kuranda. Boyle demiyor Birbirini sevmiyen bizden degildir , Yorumcu. Sen irani beyenmiyorsun Sunuda iyi bilki iranin gerek erkekleri gerekse kadinlari bizden daha modern Sadece. Rejim farki oldugu icin Carsaf giyorlar. Erkekler sarik takiyorlar kadinlari ve kizlari turkiyeye geldikleri vakit. Manken gibi giyinirler Muslumanlari. Hor gormiyelim. Lutfen. Suryeliler den Bas etmiyorsun , Bir daha. Duymiyacam. Yoksa gelirim oraya.
  • Caanim Ruslar gitti b.. yoluna nelere kaldik nelere :( birde surada yorum yazanlar sirf herifler "guya" musluman diye destek vermiyor mu beni ayar ediyorsunuz bos adamlar. Ulen tarih boyunca dusmanimiz olmus her zaman arkamizdan vurmus bu arap-pers milletini basikiza musallat ediyorsunuz ya ne diyeyim ben :(
  • Bu mevzunun Sin City ya da mollayla ilgisi yok sallamayın.Bi araştırın niye böyle bi olay sadece Antalya için geçerli sonra konuşun..
  • Simdi dunya liderimiz, Iran'liya demis ki, Bak Hasan, Hasan Bak ama iyi bak, simdi Gazipasa'ya uculacak, ucaklar dolacak, ses cikmayacak demis. Bunun uzerine Iran'li senin rican bana emirdir Ya Tayyip demis . Ve ucuslar baslar. Kelimesi kelimesine dogrudur. Kimse dunya liderimizin bilegini bukemez icabinda.
  • iranlılardan başka turist yoktu geçen ay antalyada... içine etmediğiniz bir sahillerimiz kalmıştı...
  • Hani ayt sin city diyorlardi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'da İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'yi ağırladığı Yüksek Düzeyli İşbirliği Zirvesi'nde (YDİK) konuşulan önemli konular arasında Antalya ve turizm de vardı.

Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katıldığı toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasında, İran'dan Alanya-Gazipaşa Havalima'na direkt uçuşların başlaması konusu da gündeme geldi.

İran'dan direkt uçuşların kısa süre içinde başlaması bekleniyor. Daha önce İran Dışişleri Bakanı Cevat Zarif'in, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmesinde de Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na İran'dan doğrudan uçuşların başlaması konusu gündeme gelmiş, Çavuşoğlu-Zarif görüşmesinin ardından doğrudan uçuşların başlayacağı müjdesi verilmişti.

Bu kez iki devletin zirvesi, Erdoğan-Ruhani görüşmesinde aynı konunun masada olması, Alanya-Gazipaşa Havalimanı için yeni bir müjde olarak değerlendiriliyor.

Erdoğan -Ruhani görüşmesinden Gazipaşa çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

:) ~ 8 yıl önce
Tebriz Antalya çok iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ant daglarin tepesinde Bakiyorum. ~ 8 yıl önce
Neden bukadar Muslumanlar birbirine dusmanca davraniyorlar , kuranda. Boyle demiyor Birbirini sevmiyen bizden degildir , Yorumcu. Sen irani beyenmiyorsun Sunuda iyi bilki iranin gerek erkekleri gerekse kadinlari bizden daha modern Sadece. Rejim farki oldugu icin Carsaf giyorlar. Erkekler sarik takiyorlar kadinlari ve kizlari turkiyeye geldikleri vakit. Manken gibi giyinirler Muslumanlari. Hor gormiyelim. Lutfen. Suryeliler den Bas etmiyorsun , Bir daha. Duymiyacam. Yoksa gelirim oraya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahbe yaa ~ 8 yıl önce
Caanim Ruslar gitti b.. yoluna nelere kaldik nelere :( birde surada yorum yazanlar sirf herifler "guya" musluman diye destek vermiyor mu beni ayar ediyorsunuz bos adamlar. Ulen tarih boyunca dusmanimiz olmus her zaman arkamizdan vurmus bu arap-pers milletini basikiza musallat ediyorsunuz ya ne diyeyim ben :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt atc ~ 8 yıl önce
Bu mevzunun Sin City ya da mollayla ilgisi yok sallamayın.Bi araştırın niye böyle bi olay sadece Antalya için geçerli sonra konuşun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gercek olay ~ 8 yıl önce
Simdi dunya liderimiz, Iran'liya demis ki, Bak Hasan, Hasan Bak ama iyi bak, simdi Gazipasa'ya uculacak, ucaklar dolacak, ses cikmayacak demis. Bunun uzerine Iran'li senin rican bana emirdir Ya Tayyip demis . Ve ucuslar baslar. Kelimesi kelimesine dogrudur. Kimse dunya liderimizin bilegini bukemez icabinda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt gzp ~ 8 yıl önce
iranlılardan başka turist yoktu geçen ay antalyada... içine etmediğiniz bir sahillerimiz kalmıştı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ordan ~ 8 yıl önce
Ruslar icine etmiyormuyduda iranlilar etsin. Konusmak icin konusma.
Hadi ordan'a ~ 8 yıl önce
Herkes senin gibi kafasına ne eserse onu anlıyor. Cümlede turist yokluğundan bahsetmiş adam... Rus nefretini de görmüş olduk böylece... Yüzyıllarca Persler Türk'ün düşmanı olmuştur... Gereksiz ümmetçilik yapmayın yalakalık yersiz. İran'lılar eskiden moderndi. Türkiye'ye gelip her açılanı da modern sanmayın...
Ayt gzp ~ 8 yıl önce
Hani ayt sin city diyorlardi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
barzo ~ 8 yıl önce
işlerine gelince öyle, işlerine gelince böyle...tutarlılık beklemek büyük hata bunlardan.
AYT ~ 8 yıl önce
Onlar once kendi ulkelerine ozellikle Tahran'a baksinlar. Tipik molla kafasi.... Antalya'ya "Sin City" diyorlar ama gunahin alasi kendi ulkelerinde oluyor degilmi? 21.yy'da yasiyoruz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000