29 Ekim 2018, Pazartesi 19:13:18

Erdoğan, İstanbul Havalimanı'nı böyle açtı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen törenle İstanbul Havalimanı'nın açılışını yaptı.
  • Başkan lehine ve guzelligine yprum yaptigimiz da neden hemen biri cikip “kaç para aliyorsun” diye soruyor ? Arkadaşlar biz chp li değiliz ! Ve şuan islama en az zarar veren Reis’tir. Partisi için ayni seyi soyleyebilir miyim bilmiyorum velakin, şuan başımdaki tek halife olarak omu göruyor, cik canini ver dese gozumu kirpmadan yapacagimi biliyorum. En zekice strateji olan 3. Havalimani stratejisi guzel planlarla ilerliyor, Abdulhamid HAN İSTERDİM ama yine bekledigim isim oldu. Hersey takir takir ilerliyor HEDEF 2023. Ben ulkemde hic olmadigi kadar ozgurum Allah senden razi olsun Reis.
  • RTE olacak ilerde. Demedi demeyin.
  • Sayın cumhurbaşkanımizi tebrik ederim. Tartışmasız bir isim. Yine liderliğini gösterdi. Herkese sus payını verdi.
  • Yapılan yorumlar “Encümen-i teftiş ve muayene komisyonundan” onaylandıktan sonra mı yayınlanıyor? İsim kısımlarında yayınlansın diye yazıyor. Havariler faaliyette yine galiba.
  • Güzel bir açılış oldu yanlız Doco aracının olmaması büyük eksiklik,kendimi boşlukta hissettim,doco aracı olmaması,içi ikram yüklü bir uçak olmaması en büyük eksikti,ikramsız kaldım resmen
  • Açılışta orada olmaktan onur duydum,gurur ve Kıvanç duydum,duyulması ne gerekiyorsa hepsini duydum,kolanın yanında verilen kurabiye bayattı yanlız bu eksikligi gördüm
  • İstanbul havalimanı olması uygun olmuş. Atatürk havalimanı olmasını da isterdim fakat belli bir kesim bundan mutlu olmayacaktı. Bu kararla herkesin gönlü razı olmuştur. Allah vatana millete hayırlı uğurlu etsin. Kazasız belasız uçalım ucuralım inşallah.
  • Gördüm abi 40 n1 bile görmeden to ga yapıştırdılar...
  • Tebrikler... ülkemize hayırlı olsun
  • Şu Abdülhamid Han olsun diye diye kıvranan yalakalara ders olsun. İstanbul Havalimanı kutsal vatana ve Aziz Türk milletine hayırlı uğurlu olsun. Ne demişler; Atın üstünde ya Türk olur; ya Yük olur! Emeği geçen herkese teşekkürler!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen törenle İstanbul Havalimanı'nın açılışını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışta yaptığı konuşmasında havalimanı isminin İstanbul olarak kararlaştırıldığını açıkladı. Atatürk Havalimanı ile ilgili de konuşan Erdoğan: "Atatürk Havalimanı'nın faaliyet dışındaki alanları 'millet bahçesi' olarak İstanbul halkının kullanımına açılacaktır. Şu andaki kapalı alanları da İstanbulumuzun en büyük fuarı haline getireceğiz. Orası Atatürk Havalimanı ve burası İstanbul Havalimanı olarak isimlendirilecektir. Havalimanımızın ismi de hayırlı olsun" dedi.

Konuşmasının ardından açılış için davet edilen devlet başkanlarını sahneye davet eden Erdoğan, butona hep birlikte basarak resmi açılışı gerçekleştirmiş oldu. Açılış anında sahnenin arkasında bir uçağın İstanbul Havalimanı'ndan kalkış yaptığı anların animasyon görüntüsü yayınlandı.

Erdoğan, İstanbul Havalimanı'nı böyle açtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ~ 5 yıl önce
Başkan lehine ve guzelligine yprum yaptigimiz da neden hemen biri cikip “kaç para aliyorsun” diye soruyor ? Arkadaşlar biz chp li değiliz ! Ve şuan islama en az zarar veren Reis’tir. Partisi için ayni seyi soyleyebilir miyim bilmiyorum velakin, şuan başımdaki tek halife olarak omu göruyor, cik canini ver dese gozumu kirpmadan yapacagimi biliyorum. En zekice strateji olan 3. Havalimani stratejisi guzel planlarla ilerliyor, Abdulhamid HAN İSTERDİM ama yine bekledigim isim oldu. Hersey takir takir ilerliyor HEDEF 2023. Ben ulkemde hic olmadigi kadar ozgurum Allah senden razi olsun Reis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halifeci ~ 5 yıl önce
Marketlere git enflasyon artışına bak bırak bu şovları.ekonomiden bahset paradan bahset.havalimanı sana markette yardım eder akılsız seni
RTE ~ 5 yıl önce
RTE olacak ilerde. Demedi demeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başkan ~ 5 yıl önce
Allah uzun ömürler versin cumhurbaşkanımıza fakat vefat ettiğinde istanbul havalimanının ismi rte olarak değişecektir.atatürk veya ismi tartışılamayacak bir isim konulsaydı eğer daha zor olurdu böyle ucu açık oldu.hayırlısı olsun
Kuleci ~ 5 yıl önce
Sayın cumhurbaşkanımizi tebrik ederim. Tartışmasız bir isim. Yine liderliğini gösterdi. Herkese sus payını verdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ama ~ 5 yıl önce
Evet doğru, ama yine de önemli bir kişiliğimizin ismini vermeye de kıyamadı, bunu da unutmayalım hocam. Mevlana olabilirdi, Yunus Emre olabilirdi, ve daha bir kaç tane daha dünyaca bilinir isimden biri olabilirdi. Ama verilmedi. Bu da ilginç oldu. Muhtemelen ismi sadece şehrin ismi olan dünyadaki tek büyük havalimanı. Neyse, oldu bitti artık. İnşallah çok güzel işletilir ve bir gurur yapısı olmaya devam eder. Hayırlısı olsun vatana, millete...
easybook ~ 5 yıl önce
Kaç lira alıyorsun bunları yazarken? Yakında evine, alandan aldığı toprağı, köprüden aldığın taşı götürür, kaynatıp içersin, yersin!
Jakku ~ 5 yıl önce
Kişi kendi gibi bilir..
Kuleci ~ 5 yıl önce
Kulenle aran nasıl? Marketlerde pazarsa yüzde 70 enflasyon nasıl? Şimdi kule sana nasıö yansıdı acaba?
Ali Kıdık ~ 5 yıl önce
Yapılan yorumlar “Encümen-i teftiş ve muayene komisyonundan” onaylandıktan sonra mı yayınlanıyor? İsim kısımlarında yayınlansın diye yazıyor. Havariler faaliyette yine galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fehmi ~ 5 yıl önce
Güzel bir açılış oldu yanlız Doco aracının olmaması büyük eksiklik,kendimi boşlukta hissettim,doco aracı olmaması,içi ikram yüklü bir uçak olmaması en büyük eksikti,ikramsız kaldım resmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 5 yıl önce
Nası yani en azından bir troley gözüme çapsa yeterliydi diyosun:)
Mahmut oztürk ~ 5 yıl önce
Açılışta orada olmaktan onur duydum,gurur ve Kıvanç duydum,duyulması ne gerekiyorsa hepsini duydum,kolanın yanında verilen kurabiye bayattı yanlız bu eksikligi gördüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim ~ 5 yıl önce
İstanbul havalimanı olması uygun olmuş. Atatürk havalimanı olmasını da isterdim fakat belli bir kesim bundan mutlu olmayacaktı. Bu kararla herkesin gönlü razı olmuştur. Allah vatana millete hayırlı uğurlu etsin. Kazasız belasız uçalım ucuralım inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Profundis ~ 5 yıl önce
Atatürk adını nerenizi yırtarsanız yırtın, kaldıramayacaksınız. Bu arada belli kesimin yolu açık olsun, bu vatanı tek bir kişi kurdu başkaları bu yüce insanı yok etmeye çalışıyor. Sonrasında utanmadan, kandırıldık maskesinin arkasına gizlenmeyin!
Profindis' e ~ 5 yıl önce
Tek bir kişi TURŞU bile kuramaz,sallama....Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
.... ~ 5 yıl önce
Gördüm abi 40 n1 bile görmeden to ga yapıştırdılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boeingci ~ 5 yıl önce
Stabilized demiştir belki en azından
Pre dr ~ 5 yıl önce
Tebrikler... ülkemize hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun. ~ 5 yıl önce
Şu Abdülhamid Han olsun diye diye kıvranan yalakalara ders olsun. İstanbul Havalimanı kutsal vatana ve Aziz Türk milletine hayırlı uğurlu olsun. Ne demişler; Atın üstünde ya Türk olur; ya Yük olur! Emeği geçen herkese teşekkürler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cCc ~ 5 yıl önce
Noldu Abdülhamit Han deyince dokundumu?
KAy ~ 5 yıl önce
Ilk defa duydum valla. Ne demek ki?
ceco ~ 5 yıl önce
CcC ye sahi o kim
goollll ~ 5 yıl önce
gooool gooooollll gol attılar goooolll, zaten kurdukları imparatorluğa dedelerinin ismini verenler amerikalıydı de mi? Mr. Ottoman hazreting. Yae bigit yaaaaaa, takmışsınız isme. Olmaz dediniz, olamaz dediniz, bitmez bitemez deyip çırpındınız, şimdi kalkıp isim üzerinde gol mü attığınızı düşünüyorsunuz. Hadi bu sefer gol olsun yahuuuu ve en büyük başarınızda bu olsun. Onlar yapsın siz ıhh ıhhh diye ıhlamaya devem edin sonrada böyle çok yorulduk ayakları. Odun kırıcının ıhlayıcıları siziiiii
A.Han ~ 5 yıl önce
Betonculara inat olsun diye karşı koyma aparatıydı,anlamadın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000