05 Ekim 2017, Perşembe 16:13:07

Erdoğan: "Hava sahası kapatılacak"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap ediyor. Erdoğan, hava sahasıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.
  • Sayin cumhurbaskanimiz: Lutfen su havayollarindaki sikeleri arastirsanizda su yabanci sevdasi icin havasahasini kapatsaniz?anlayamiyorum:Sizleri ulkelerine solmayan bazi avrupa ulkeleri, sizleri kucuk ve asagalanlar, su an bayrak tasiyicisi ve SXS gibi havayollari nin soz sahibi.Ben bu ulkenin in insani oldugumdan super var cunku ulkemde ikinci sinif muamele goruyorum. Halk ulkesini yaninda fakat devlet halkinin yanina degil.1000 tane issiz turk pilotu varken sizleri bizi asagiliyan ulkelerini insanlarina is,as ve ekmek verdinmi. Simdi ben nasil bu ulkeme sahip cikacam? Goz gore, gore sey yapiliyoruz.
  • Pek bir şey yapılmayacak. Malum Powertrans!
  • iç piyasaya kafa tutuyor.erkeklik taslıyor.amerika ve avrupaya gidip fırça yiyinca kuzu oluyor.
  • Zaten ırak hükümet havalimanı,'nı kapattı
  • Hedef 2023 reis
  • Ahirette senden hesap sorulacak. Ve ben o zaman yüce adalete teşekkür edeceğim.
  • boş teneke çok ses çıkarırmış ,söyleme yap
  • Batinin pis kirli kanli ve hain oyunlarina engel olan tek lider sempatik ve entelektuel insan sonuna kadar arkandayiz!
  • Yağmasanda gürle ! Bu kaçıncı konuşma.Yapacak adam konuşmaz yapar!
  • Barzani ya rusyayla ya ABD ile kafa kafaya verip elbet bir yol bulup çıkacaktır da biz bir müddet sonra insan içine çıkabileceğiz onu çok merak ediyorum? Eğitim , sağlık, ekonomi vs ülke dönmüş Ugandaya, halen sağa sola tehdit yağdırıyoruz? Milletin kıç.nda don yok, habire piyasaya kredi basılıyor, ama bir yandan da asarız keseriz. Tüm bu sözlerim sana Yunanistan! Sen kimsin ya?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap ediyor. Erdoğan, hava sahasıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın toplantıda yaptığı konuşmadan önemli satır başları şöyle:

Tarih ibret alanlar için tekerrür etmez. Bunun için tüm imkanlarımızla geçmişteki hataların tekrarlanmaması için çalışıyoruz. Bölgemizdeki kanlı senaryonun önündeki en büyük engel Türkiye. Güçlü Türkiye bölgesel huzur ve güvenin istikrarı demektir. Kendi ayakları üzerinde duran Türkiye tüm kardeşleri için de aydınlık geleceğin müjdecisidir. Biz ülkemize çizilen sınırlara eyvallah demediğimiz, üzerimize giydirilen deli gömleğini yırttığımız için hedefiz. Son olarak 15 Temmuz hain kalkışması Türkiye'nin önünü kesmek için yürütülen bir safhadır. 15 Temmuz'un failleri ile ilgili mahkeme kararını dün açıkladı. Bu dünya etme bulma dünyasıdır.

Kardeşlerim bugün sizlerle açık yüreklilikle konuşacağız. Birileri çocukluk rüyalarını gerçekleştirecek diye biz ülkemizin, bölgemizin tehlikeye atılmasına izin vermeyeceğiz.

Referandum denilen olay bir sebeptir netice bundan sonrasıdır. İş bitmedi etrafında İran, Türkiye, Irak, Suriye var. Şimdi hava sahaları da kapatılacak. Kim gelecek? Yakında sinirler de kapatılacak. Nasıl girişini çıkışını yapacaksın. Ya bir devleti yöneten bu şeyleri böyle çocukça değerlendirir mi? Devlet yönetiyorsun, eyalet yönetimi de olsa bu bir devlet.

'HAVA SAHASI KAPATILACAK'

Buyrun şimdi hava sahaları da kapatılacak. Kim gelecek nasıl gelecek. Yakında sınırlarda kapatılacak. Nasıl giriş çıkış yapacaksın? Bir devleti yöneten böyle bir şey düşünebilir mi? Duygusal olarak kendini tatmin etmek için böyle bir adım atılır mı? Memurunun maaşını ödüyemiyordun bize geldin. Bu yapılan dört dörtlük nankörlüktür.

Referandum denilen olay bir sebeptir ama netice değildir. Netice bundan sonrasıdır. Burada iş bitmemiştir, sadece başlamıştır. Bir tarafında İran, kuzeyinde Türkiye, güneyinde Irak yönetimi, batısında Suriye. Ne yapacaksın, nereye gideceksin, nasıl çıkacaksın? Buyurun şimdi bütün hava sahaları da kapatılacak, uçuşlar zaten yasaklandı. Kim gelecek, nasıl gideceksin? Yakında sınırlar da kapatılacak. Nasıl girişini çıkışını yapacaksın?"

Erdoğan: "Hava sahası kapatılacak"

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

TC ~ 6 yıl önce
Sayin cumhurbaskanimiz: Lutfen su havayollarindaki sikeleri arastirsanizda su yabanci sevdasi icin havasahasini kapatsaniz?anlayamiyorum:Sizleri ulkelerine solmayan bazi avrupa ulkeleri, sizleri kucuk ve asagalanlar, su an bayrak tasiyicisi ve SXS gibi havayollari nin soz sahibi.Ben bu ulkenin in insani oldugumdan super var cunku ulkemde ikinci sinif muamele goruyorum. Halk ulkesini yaninda fakat devlet halkinin yanina degil.1000 tane issiz turk pilotu varken sizleri bizi asagiliyan ulkelerini insanlarina is,as ve ekmek verdinmi. Simdi ben nasil bu ulkeme sahip cikacam? Goz gore, gore sey yapiliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş Laf ~ 6 yıl önce
Pek bir şey yapılmayacak. Malum Powertrans!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iç piyasa ~ 6 yıl önce
iç piyasaya kafa tutuyor.erkeklik taslıyor.amerika ve avrupaya gidip fırça yiyinca kuzu oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pehhhhh ~ 6 yıl önce
Zaten ırak hükümet havalimanı,'nı kapattı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 6 yıl önce
Hedef 2023 reis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halaa 15 diyo ~ 6 yıl önce
Ahirette senden hesap sorulacak. Ve ben o zaman yüce adalete teşekkür edeceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 6 yıl önce
boş teneke çok ses çıkarırmış ,söyleme yap

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G ~ 6 yıl önce
Batinin pis kirli kanli ve hain oyunlarina engel olan tek lider sempatik ve entelektuel insan sonuna kadar arkandayiz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enerjix ~ 6 yıl önce
Yağmasanda gürle ! Bu kaçıncı konuşma.Yapacak adam konuşmaz yapar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir® ~ 6 yıl önce
Barzani ya rusyayla ya ABD ile kafa kafaya verip elbet bir yol bulup çıkacaktır da biz bir müddet sonra insan içine çıkabileceğiz onu çok merak ediyorum? Eğitim , sağlık, ekonomi vs ülke dönmüş Ugandaya, halen sağa sola tehdit yağdırıyoruz? Milletin kıç.nda don yok, habire piyasaya kredi basılıyor, ama bir yandan da asarız keseriz. Tüm bu sözlerim sana Yunanistan! Sen kimsin ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000