27 Haziran 2009, Cumartesi 07:51:52

Ercan'ı kullanınca Rumlar köpürdü

Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat'ın Barroso'nun yemeğine makam aracı ile gitmesi Rumları kızdırdı. Rumların kızdıran ikinci konu ise Barosso'nun Ercan'ı ikinci Havaalanı olarak seçmesi oldu.
  • Bu Rumlar,daha ne istiyor? Ada'da mevcudiyetleri kime borçlular? Bu milletin atalarının hoşgörüsüne değil mi? Ercan Havaalanının altyapısı yetersiz olabilir.Yedek meydan veya emercensi olarak planlanması bile bu rum zihniyetinin tahammülsüzlüğünü ortaya koymaktadır....!
  • Ercan havalimanı alternatif olacak kadar bile iyi değil. Oraya inen uçağa kimler hizmet verecek. adamlar kendilerine veremiyorlar :)))

Konuyu ön sayfasına taşıyan Rum Simerini Gazetesi 'Talat Makam aracı ile geldi.. Ercan İkinci Havaalanı' başlığını kullandı.

Gazete'ye göre  Cumhurbaşkanı Talat’ın dünkü Talat-Hristofyas-Barroso yemeğine makam aracıyla giderek, 'bölgenin rejimini çiğnedi'.

Gazete ayrıca  yemeğin yapıldığı  restoranın Ledra Palace’ta bulunduğunu ve buranın Kıbrıs Cumhuriyeti tarafından kontrol edildiğini de iddia ederek, savundu ve Talat’ın yemeğe KKTC forslu makam aracı ve KKTC polisi eşliğinde gitmesini “kışkırtıcı' olarak niteledi

Gazete ayrıca, Barroso’nun Kıbrıs ziyareti çerçevesinde hazırlanan uçuş planda Larnaka Havaalanı’nda acil bir durum olması halinde ikinci havaalanı olarak Ercan Havaalanı’na iniş yapılmasının öngörülmesinin Rumları çaresi bıraktığına da işaret ettti.

Ercan'ı kullanınca Rumlar köpürdü

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bu Rumlar,daha ne istiyor? Ada'da mevcudiyetleri kime borçlular? Bu milletin atalarının hoşgörüsüne değil mi? Ercan Havaalanının altyapısı yetersiz olabilir.Yedek meydan veya emercensi olarak planlanması bile bu rum zihniyetinin tahammülsüzlüğünü ortaya koymaktadır....!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ercan havalimanı alternatif olacak kadar bile iyi değil. Oraya inen uçağa kimler hizmet verecek. adamlar kendilerine veremiyorlar :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000