01 Ocak 2010, Cuma 11:45:00

Ercan'da yılın son günü...

2009’un son günü Ercan’da 5 bin yolcuya hizmet verildi...
  • Ercan havalimanı bitmiş durumdadır. KTHY ıvır zıvır işlerle uğraşacağına ulaştırma bakanı ile görüşüp önce havalimanını adam etmek zorundadır. Sn ekşi yeni ve deneyimsiz olduğundan bunların farkına varmaz. Birileri söylesin.

Yeni yıl tatili için bu yıl yurt dışına çıkmayı tercih edenler azken, ülkemizde yılbaşı gecesi geçirmek isteyenler çoğunluktaydı.

Ekonomik kriz ve domuz gribi nedeniyle, bu yıl vatandaşların çoğunluğu yeni yıl tatilini KKTC’de geçirmeyi tercih etti. Ancak yılbaşını ülkemizdeki beş yıldızlı casinosu olan otellerde hazırlanan özel programlarla geçirmek isteyen tatilciler Ercan Havalimanı’nı doldurdu.

Yılbaşı nedeniyle Ercan Devlet Havalimanı’nda yoğunluk vardı. Uçak seferlerinde herhangi bir aksama olmadı ancak yolcular sıralarının gelmesini beklerken alanda uzun kuyruklar oluşturdu.

Kıbrıs’ın Sivil Havacılık Dairesi Müdürü Hasan Topaloğlu’ndan edindiği bilgiye göre, dün havalimanına 26 uçak inerken, 26 uçak da kalkış yaptı. Ercan havalimanı dün 5 bin yolcuya hizmet verdi.

Uçak seferlerinde en fazla yoğunluğun İzmir, Adana ve İstanbul seferlerinde yaşandığı, uçakların dolu olduğu belirtildi.

Kıbrıs Gazetesi

Ercan'da yılın son günü...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ercan havalimanı bitmiş durumdadır. KTHY ıvır zıvır işlerle uğraşacağına ulaştırma bakanı ile görüşüp önce havalimanını adam etmek zorundadır. Sn ekşi yeni ve deneyimsiz olduğundan bunların farkına varmaz. Birileri söylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000