22 Ağustos 2014, Cuma 11:03:12

ERCAN'DA SULAR DURULUYOR

Hava Taşıyıcıları Sendikası (HAVA-SEN) Başkanı Buran Atakan, BRT’de , Bakanlar Kurulu’nun CAS’la ilgili kararını değerlendirdi.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Bu sendikanın Türkiye ve Türkiyeli düşmanı olduğunu biliyor musunuz?
  • Özellikle iş bırakmayı ve grevi adet haline getirmiş sendikacılar varken kimsenin cası tercih edeceğine inanmıyorum. Ayrıca yarısından fazlasının bir işe yaramadığı personel ile hangi havayolu çalışmak ister. Cas'a Türkiye piyasasını iyi taniyan bir müdür lazım ki pazarlamayı yapabilsin. Yoksa hiç bir şansı yoktur.
  • Hukumet havayollarini zorlarsa cas ile calismaya birileri mecburi gecis yapacaktir. Havayollarinin tek yapmasi gereken sey calismayan personelleri kadrosunda bulunduran castan ayiklamaktir... Ayiklanmadigi surece bunlardan ne koy olur ne kasaba... yalan dolanla iş cevirmenin sonu budur...
  • Televizyonlara çıkan personelin yaptıklarından sonra casla kim çalışır acaba ? İşi bırakıp gidin havayollarını ve yolcularını rezil edin ondan sonra da iş bekleyin. Odalarda uyurken içki içerken bunları düşünmek lazımdı artık çok geç
  • KTHY nı batıran sendika yine ortada. Sendika orada olduğu süre kimse cas ile işbirliği yapmaz. Yanlış anlaşılmasın problem olan sendika değil, sendika başkanı buran beydir. 5 kuruş zam için kthy nı batırdığı tüm kktc tarafından bilinmektedir. Olan yine zavallı personele olacak. Bakın ist handlinge, sendika sıkıntısı olmadığı için günde 50 tane uçağa hizmet veriyor. Cas ne yapıyor? Buran atakanın peşinde koştuğu için aç kalmaya mahkum durumda.
  • Bu personel yapısı ile CAS ın ercanda iş yapması çok ama çok zor. Eminim kimse sizinle çalışmak istemeyecektir. Özellike de havasen isimli sendikanın başkanı buran atakan orda olduğu sürece...
  • O personel ile biraz zor müşteri bulursunuz. Hakemi futbolcusu hepsi sizde. Ama iş çalışmaya geldiğinde ortada kimse yok. Hangi havayolu sizinle çalışacak acaba
  • Sn Atakan KKTC için çok büyük tehlikedir. Elini attığı şirketleri batırmakla meşhur olmuştur. CAS ı da bu yüzden batırmıştır. Ayrıca bir numaralı da Türkiye düşmanıdır. Utanmadan çıkıp TV lerde boy göstermektedir.
  • KTHY arpalığı tükenince CAS'a dadananlar, onu da batırdı. Ortaya çıkan zararı da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vergileriyle ödeyecek. Türkiye'de hırsızlara oy verenler bu kazığı hiç farketmez, o da başka bir konu.

Atakan, “Başbakan Özkan Yorgancıoğlu CAS’la ilgili yüzde 60-40 olaydan bahsetti. Bu memnuniyet vericidir. Tekelleşmenin önüne geçilmektedir. Hizmetlerin CAS tarafından verilecek olması memnuniyet verici” dedi.

Buran Atakan, kararın yürürlüğe girmesinin ardından hükümet yetkilileriyle görüşmelerde bulunacaklarını da belirtti.

“Hükümet verdiği sözü yerine getiriyor. Tahmin ederim biraya geliriz ve iki aylık bu sıkıntılı sürecin aşılmasına yönelik net kararlar alınır” diyen Atakan, “Çalışanlar işlerine geri dönecek. Bizimle daha önce yapılan görüşmede de Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, bize bunu söylemişti. Bu karar çalışanların 1 Eylül’den sonra işlerine başlayacağı haberini doğruluyor” ifadelerini kullandı.
Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın yaşatılması için mücadele edenlerin bugün ülkeyi yönettiğini dile getiren Atakan, kararın Kıbrıs Türkü ve özellikle çalışanlar için önemini vurguladı. (Haberkıbrıs)

ERCAN'DA SULAR DURULUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu sendikanın Türkiye ve Türkiyeli düşmanı olduğunu biliyor musunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Özellikle iş bırakmayı ve grevi adet haline getirmiş sendikacılar varken kimsenin cası tercih edeceğine inanmıyorum. Ayrıca yarısından fazlasının bir işe yaramadığı personel ile hangi havayolu çalışmak ister. Cas'a Türkiye piyasasını iyi taniyan bir müdür lazım ki pazarlamayı yapabilsin. Yoksa hiç bir şansı yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hukumet havayollarini zorlarsa cas ile calismaya birileri mecburi gecis yapacaktir. Havayollarinin tek yapmasi gereken sey calismayan personelleri kadrosunda bulunduran castan ayiklamaktir... Ayiklanmadigi surece bunlardan ne koy olur ne kasaba... yalan dolanla iş cevirmenin sonu budur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Televizyonlara çıkan personelin yaptıklarından sonra casla kim çalışır acaba ? İşi bırakıp gidin havayollarını ve yolcularını rezil edin ondan sonra da iş bekleyin. Odalarda uyurken içki içerken bunları düşünmek lazımdı artık çok geç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
KTHY nı batıran sendika yine ortada. Sendika orada olduğu süre kimse cas ile işbirliği yapmaz. Yanlış anlaşılmasın problem olan sendika değil, sendika başkanı buran beydir. 5 kuruş zam için kthy nı batırdığı tüm kktc tarafından bilinmektedir. Olan yine zavallı personele olacak. Bakın ist handlinge, sendika sıkıntısı olmadığı için günde 50 tane uçağa hizmet veriyor. Cas ne yapıyor? Buran atakanın peşinde koştuğu için aç kalmaya mahkum durumda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor ~ 10 yıl önce
Bu personel yapısı ile CAS ın ercanda iş yapması çok ama çok zor. Eminim kimse sizinle çalışmak istemeyecektir. Özellike de havasen isimli sendikanın başkanı buran atakan orda olduğu sürece...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 10 yıl önce
O personel ile biraz zor müşteri bulursunuz. Hakemi futbolcusu hepsi sizde. Ama iş çalışmaya geldiğinde ortada kimse yok. Hangi havayolu sizinle çalışacak acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atakan ~ 10 yıl önce
Sn Atakan KKTC için çok büyük tehlikedir. Elini attığı şirketleri batırmakla meşhur olmuştur. CAS ı da bu yüzden batırmıştır. Ayrıca bir numaralı da Türkiye düşmanıdır. Utanmadan çıkıp TV lerde boy göstermektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
KTHY arpalığı tükenince CAS'a dadananlar, onu da batırdı. Ortaya çıkan zararı da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vergileriyle ödeyecek. Türkiye'de hırsızlara oy verenler bu kazığı hiç farketmez, o da başka bir konu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000