02 Nisan 2010, Cuma 09:29:53

Ercan Havalimanı'nda skandal gibi olay!

Özel bir havayolu şirketine ait uçakta skandal gibi bir olay yaşandı!
  • Sivil Havacılık İH kuruluşunu göz altına almalıdır. Burada çalıştırılan personel köle hayatı yaşamakta olduğundan sorumluluk duyguları yoktur. Dolayısı ile bu olaylar da hep aynı handling kuruluşunda olmaktadır. Yıllarca ruhsatsız çalışan kuruluşa nedense Sivil havacılık karışamaz ?? Hayret değil mi ?
  • Elini kolunu sallayarak ercanin yan kapilarindan (teknigin orasi herzaman acik kimse bulunmaz)aprona giren bir nijeryali sonradan ucagin icinde kendi sorunca nerden pasaport cikisi yapicaz yanlis yapmayalim diyince anlasilmistir.
  • Ruhsatını bile zorla alan ve herşeyi eksik olan şirkete handling yaptırırsan sonuç budur. Ne boardinge bakarlar ne başka bir şeye. Uçakta A.J uçağıdır. Handling şirketi 3 kuruşa adam çalıştırırsa olacağı da budur.
  • Onu bunu bilmem güvenlik yok katılıyorum aynen doğrudur belki 20 defa uçtum 2 yılda sorumsuzluk diz boyu polis sayısı yetersiz hele hafta sonları berbat! böyle şeyler beklenir.ama check in memurlarının bu işte sucu yok boarding memuru sen uyudunmu?
  • saw konusunda haklısınız ne yazık ki ? Bu olaylar saw da ercandan önce oluyordu.
  • sabiha gokcen ile ilgili kotu bi anın mı var senin. Nedir bu kuyruk acısı.
  • ercanda hangi islemler dogruki, basli baslina yanlis, buda kesinlikle kibris turkunun tembelliginden, onlar cayciklarini icsin, yemekciklerini yesinler, calismak neki onlar icin.
  • Aşağıda biri SG ni yazmış. Orası zaten Ercandan da beter. Allaha emanet
  • adamla aynı işi yapıyorsun sen 1750 maaş alıyorsun o ;4500 alıyor sanırsam parasıda bizden gidiyor oh ne alaa
  • ya bu neki bundan 5 ay önce van istanbukl sefderini yapacak ucak isg havalandan kakıcaktı yakıt aldı hic bişey başlamadan ucak temizlenirken yolcu geldi dediki dış hat termineli nerde diye ucak kabin memuruna sordu bu daha neki turk,yede helede sabiha gökcende güvelikmi var

Dün akşam saatlerinde Ercan-İstanbul seferini yapması gereken uçağa binen yolcular, uçak kalkışa hazırlanmasına rağmen, 25 dakika boyunca hiçbir açıklama yapılmadan uçakta bekletildiler. Neden bekletildiklerinden bihaber yolcular, kaptan pilotun yaptığı açıklamasıyla şaşkına döndüler.

Pilot'un “Değerli yolcularımız, kaptanınız konuşuyor. Nasıl oldu kapıdan nasıl geçti, biz de anlayamadık ama yabancı uyruklu bir yolcumuz check-in'e girmeden ve kontrol noktasından geçmeden uçağa binmiş. Sizleri el bagajlarınızla birlikte uçağın dışına almak zorundayız, anlayışınız için teşekkürler” dediği iddia edildi.

“BÖYLE GÜVENLİK OLUR MU?”

Bu açıklamayla birlikte sinirlenen yolcular; “Bu nasıl bir açıklamadır, bu nasıl bir güvenlik önlemidir? Kontrol edilmeden bir yolcuyu nasıl içeri alırlar” diyerek havalimanında yaşanan güvenlik sorununa tepki gösterdiler.

Sivil Havacılık Kuralları gereği el bagajları ile birlikte uçaktan indirilen yolcular, uçağın kontrol edilmesinden sonra İstanbul'a uçabildi.

Ercan Havalimanı'nda skandal gibi olay!

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sivil Havacılık İH kuruluşunu göz altına almalıdır. Burada çalıştırılan personel köle hayatı yaşamakta olduğundan sorumluluk duyguları yoktur. Dolayısı ile bu olaylar da hep aynı handling kuruluşunda olmaktadır. Yıllarca ruhsatsız çalışan kuruluşa nedense Sivil havacılık karışamaz ?? Hayret değil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Elini kolunu sallayarak ercanin yan kapilarindan (teknigin orasi herzaman acik kimse bulunmaz)aprona giren bir nijeryali sonradan ucagin icinde kendi sorunca nerden pasaport cikisi yapicaz yanlis yapmayalim diyince anlasilmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ruhsatını bile zorla alan ve herşeyi eksik olan şirkete handling yaptırırsan sonuç budur. Ne boardinge bakarlar ne başka bir şeye. Uçakta A.J uçağıdır. Handling şirketi 3 kuruşa adam çalıştırırsa olacağı da budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Onu bunu bilmem güvenlik yok katılıyorum aynen doğrudur belki 20 defa uçtum 2 yılda sorumsuzluk diz boyu polis sayısı yetersiz hele hafta sonları berbat! böyle şeyler beklenir.ama check in memurlarının bu işte sucu yok boarding memuru sen uyudunmu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
saw konusunda haklısınız ne yazık ki ? Bu olaylar saw da ercandan önce oluyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sabiha gokcen ile ilgili kotu bi anın mı var senin. Nedir bu kuyruk acısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ercanda hangi islemler dogruki, basli baslina yanlis, buda kesinlikle kibris turkunun tembelliginden, onlar cayciklarini icsin, yemekciklerini yesinler, calismak neki onlar icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aşağıda biri SG ni yazmış. Orası zaten Ercandan da beter. Allaha emanet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adamla aynı işi yapıyorsun sen 1750 maaş alıyorsun o ;4500 alıyor sanırsam parasıda bizden gidiyor oh ne alaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya bu neki bundan 5 ay önce van istanbukl sefderini yapacak ucak isg havalandan kakıcaktı yakıt aldı hic bişey başlamadan ucak temizlenirken yolcu geldi dediki dış hat termineli nerde diye ucak kabin memuruna sordu bu daha neki turk,yede helede sabiha gökcende güvelikmi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000