15 Temmuz 2022, Cuma 12:20:48

Ercan Havalimanı'nda maske zorunluluğu

Ercan Havalimanı terminal binası içerisinde maske takma zorunluluğu getirildi.
  • Ercanda her daim maske hatta gaz maskesi takmak lazım. Klimalar en son ne zaman temizlendi acaba
  • Tiyatro yine başladi
  • Salgın fırladı yine. Aynı yasağın İGA da da uygulanmasını ve Yolcu olmayanların yine salona alınmamasını rica ediyoruz. Zira hem Hasta ve Maskesiz Yolcu ve Yolcu olmayanlar terminali doldurmuş durumda. !!!!!!!!!!
  • Allahim neler yaratiyo

KKTC’de artan COVID-19 vakaları üzerine KKTC Sağlık Bakanlığı Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi tarafından alınan yeni karara göre kapalı alanlarda maske kullanılması zorunlu hale getirildi.

T&T Havalimanı İşletmeciliğinden yapılan açıklamada "KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Sivil Havacılık Dairesi Genel Müdürlüğü’nün talimatı ile Ercan Havalimanı terminali içerisinde gelen ve giden yolcular için maske takma zorunluluğu getirilmiştir. Yolcularımızın kendilerinin, sevdiklerinin ve karşısındakilerinin sağlığı açısından havalimanımızda maske takıp sosyal mesafelerine dikkat etmelerini rica ediyoruz.

Maske takmayan yolcular terminal binasına kabul edilmeyecektir. Terminal binasında bulunulan süre içerisinde yolcularımız ile tüm personelin yüz maskesi kullanması zorunlu olmuştur.

Öte yandan, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin kararına göre kişilerin aşılı veya aşısız olmalarına bakılmaksızın, COVID-19 test yapma zorunluluğu olmadan ülkeye giriş yapabileceklerdir." denildi.

Ercan Havalimanı'nda maske zorunluluğu

Yorumlar

Mask ~ 2 yıl önce
Ercanda her daim maske hatta gaz maskesi takmak lazım. Klimalar en son ne zaman temizlendi acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 2 yıl önce
Tiyatro yine başladi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇLŞ ~ 2 yıl önce
Salgın fırladı yine. Aynı yasağın İGA da da uygulanmasını ve Yolcu olmayanların yine salona alınmamasını rica ediyoruz. Zira hem Hasta ve Maskesiz Yolcu ve Yolcu olmayanlar terminali doldurmuş durumda. !!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 2 yıl önce
Allahim neler yaratiyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000