23 Ekim 2021, Cumartesi 09:54:33

Ercan Havalimanı'nda 700 paketle ele geçirildi!

KKTC’ye turist olarak giriş yapan S.E. isimli yolcunun sırt çantasında çok sayıda cinsel gücü artırıcı jel bulundu
  • Havalimanı değil dingonun ahırı
  • Çabuk yakalandı dikkat edersen

KKTC’ye turist olarak giriş yapan S.E. isimli yolcunun sırt çantasında çok sayıda cinsel gücü artırıcı jel bulundu

Ercan Havalimanı’nda, Gümrük ve Rüsumat Dairesi görevlileri tarafından gerçekleştirilen kontroller sırasında, KKTC’ye giriş yapan S.E.’nin (E-33) eşyaları arasında farklı markalarda toplam 700 paket cinsel gücü artırıcı jel bulundu.

“İlaç ve Eczacılık Yasası’na Aykırı Hareket” suçlamasıyla tutuklanan zanlı S.E. dün sabah Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı ve aleyhindeki suçlardan ileride yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Yargıç Mine Ozankaya’nın huzurunda görüşülen dünkü teminat duruşmasında, Savcı Behrat Mavioğlu, tanık olarak Yücel Kuşcuoğlu’nu dinletti. Mahkemede yeminli şahadet veren Kuşcuoğlu, 19.10.2021 tarihinde saat 21.00 raddelerinde Lefkoşa’da, Ercan Havalimanı’nda, zanlı S.E’nin KKTC’ye giriş yaptığı esnada tasarrufundaki sırt çantası içerisinde, Gümrük ve Rüsumat görevlileri tarafından yapılan kontrolde, İlaç ve Eczacılık Yasası’na aykırı olan toplam 350 adet 100 mg Kamagra marka jel ve 350 adet 20 mg’lik Cialis marka oral jel tespit edildiğini belirterek, bu jellerin tutanak karşılığı teslim alındığını kaydetti. Zanlıdan yapılan ileri soruşturmada konu ilaçları KKTC’de ikamet eden M.G.’ye getirdiğinin tespit edildiğini kaydeden Kuşçuoğlu, soruşturmasını tamamladığını söyleyerek teminat talebinde bulundu.

Yargıç Mine Ozankaya, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 15 bin TL nakdi teminat yatırması, iki kefilin 100’er bin TL’lik kefalet senedi imzalaması ve zanlının haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. (kıbrısgazetesi)

Ercan Havalimanı'nda 700 paketle ele geçirildi!

Yorumlar

Ercan ~ 2 yıl önce
Havalimanı değil dingonun ahırı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teasers ~ 2 yıl önce
Çabuk yakalandı dikkat edersen

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000