18 Haziran 2022, Cumartesi 13:48:46

Ercan Havalimanı'nda 500 bin euroluk operasyon

KKTC'nin dünyaya açılan kapısı Ercan Havalimanı'nda Mali Suçlarla Mücadele ekipleri operasyon düzenledi. Yakalanan zanlının üzerinde 500 bin euroyu ülkeye sokmaya çalıştığı tespit edildi.
  • Döviz sokuyor ülkeye.belliki savaştan kaçıyor.
  • zorunlu olmadıkça gidilmemesi gereken avm kıvamında havalimanı
  • Ne güzel işte ülkeye para girişi olmuş, nereden geldiğinin ne önemi var ki. Sanırsın dört başı mamur bir memleket. kumarhanelerle dolu bir yer değilmi zaten, jumardan gelen para normal bu değil ,ilginç bir durum.

KKTC'nin dünyaya açılan kapısı Ercan Havalimanı'nda Mali Suçlarla Mücadele ekipleri operasyon düzenledi. Yakalanan zanlının 500 bin euroyu ülkeye sokmaya çalıştığı tespit edildi.

Mali Suçlarla Mücadele Amirliği tarafından gerçekleştirilen operasyonda polis, Ukrayna uyruklu zanlı Oleksandra Suprun'un, İstanbul'dan Ercan Havalimanı’na gelirken, yanında, şüpheli olarak görülen 500 bin Euro nakit para getirdiğini tespit etti.

Tutuklanan zanlının yapılan sorgusunda paranın gayrimeşru kaynağını gizleyip makul bir izahat veremediği belirtildi. Polis, yürütülen soruşturma neticesinde zanlının 2022 yılı içerisinde ilk tespitlere göre 01.04.2022 tarihinde KKTC’ye yolcu beraberi 150.000 Euro ve 23.04.2022 tarihinde de KKTC’ye 200.000 Euro nakit para getirdiği aktarıldı.

Ercan Havalimanı'nda 500 bin euroluk operasyon

Yorumlar

bırakın getirsin ~ 2 yıl önce
Döviz sokuyor ülkeye.belliki savaştan kaçıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LECN ~ 2 yıl önce
zorunlu olmadıkça gidilmemesi gereken avm kıvamında havalimanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyilikte yaramıyor ~ 2 yıl önce
Ne güzel işte ülkeye para girişi olmuş, nereden geldiğinin ne önemi var ki. Sanırsın dört başı mamur bir memleket. kumarhanelerle dolu bir yer değilmi zaten, jumardan gelen para normal bu değil ,ilginç bir durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000