24 Ocak 2013, Perşembe 15:41:41

ERCAN HAVALİMANI'NA KARALAMA KAMPANYASI

Rumların da sıkça kullandığı Ercan Havalimanı hakkında Rum kesiminde karalama kampanyası başlatıldı...
  • Dunyanin en gereksiz meydanı! ATC bes para etmez ukela ! Her seferinde lanet ederek uctugum bir yer.
  • istedikleri kadar karalama yapsınlar.halk önce cüzdanını düşünür.bu ekonomik krizde menfaat neyse halk onu tercih eder.
  • cahillik parayla degil tabi. "kibrismis" rumuzlu arkadasin "bosverin kibrisi.." yorumu buna en guzel ornek. Kibris adasi, Turkiye Cumhuriyeti icin tamamen Kibris'ta yasayan halkin iradesine birakilamayacak ehemmiyettedir. Amacim kesinlikle Kibris Turklerinin iradesini hice saymak degildir, lakin Turkiye Cumhuriyeti devleti de, 3-5 tane disaridan beslemenin tepkisini ciddiye alip, "bosverelim kibrisi" diyemez. Anca "kibrismis" rumuzlu gibi pacalarindan cahillikleri akanlar soyler. ayni cahil zihniyetin temsilcilerinden "efendim, ne onemi varmis kibris'in?" sorusu gelirse, sasirmam
  • Ercandaki tehlike havalimanı işletmesi. Dünyadan bir haber bir sürü insanı yanyana koyup al terminali işlet demişler sanki. Ya allah için bari biriniz daha önce havalimanında çalışmış olsaydınız ne olurdu ?
  • Butun ucuslari kesin gitsin! Turkler hakkinda atip tutuyorlar. Bosverin Kibrisi....
  • Bence Ercan' ın girişine kocaman tanıtıcı bir tabela takılmalı. Ercan Hava Trafik kontrollörlerinin Türkiye'de eğitildiği, en son modern smart bina ve modern techizat kullandığını vurgulayan, güvenliği ön planda gösteren deneyimli ve eğitimli personel kadrosunu vurgulayan şeyler yazılmalı ki kapak olsun. Hükümetin vereceği en güzel cevap olur. Böylece kontrollörlerinde değeri anlaşılır.
  • kesinlikle bu haber öncelikle yalan ve yanlış öyle olsanydı havacılık dairesi izin vermezdi ve buraya uçan şirketler uçuşlarını durdururdu çok mantıksızca yapılmış bu haber böyle bişey yok mantıklı olarak düşünürseniz...
  • yok artık pes dogrusu Ercan'a ucmak tehlıkelı olsa havayolu sirketleri yolcu tasır mı acaba ?

Rum basını son olarak, Güneydoğu Avrupa, Ortadoğu ve "Kıbrıs" Uçuş Güvenliği Kurumunun, Ercan Havalimanı'nın ve buna bağlı kontrol kulesinin, uluslararası güvenlik kurallarına uymadığı iddiasında bulundu.

Kıbrıslı Rumlara, "Ercan'ı kullanmayın" çağrısı yapan Rum basını, bu havaalanını kullanan kişilerin güvenliklerini tehlikeye attığını savundu.

Rum Simerini gazetesi Güneydoğu Avrupa, Ortadoğu ve "Kıbrıs" Uçuş Güvenliği Kurumu'nun, Ercan Havalimanı'nda olan uçuşların ve de Kıbrıslı Rumlar tarafından kullanılmasının arttığı şeklinde basında çıkan haberler nedeniyle bir açıklama yaptığını yazdı.

Habere göre söz konusu kurum, Ercan Havalimanı'nın uluslararası açıdan tanınmadığını savunurken, Ercan Havalimanı'ndan seyahat eden Kıbrıslı Rumların, ileri sürdükleri "Türkiye'nin, sahte devletin yükseltilmesi çabalarına" dolaylı olarak katkı koyduğunu da öne sürdü. (Bugün)

ERCAN HAVALİMANI'NA KARALAMA KAMPANYASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

LCEN ~ 11 yıl önce
Dunyanin en gereksiz meydanı! ATC bes para etmez ukela ! Her seferinde lanet ederek uctugum bir yer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
istedikleri kadar karalama yapsınlar.halk önce cüzdanını düşünür.bu ekonomik krizde menfaat neyse halk onu tercih eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merakli ~ 11 yıl önce
cahillik parayla degil tabi. "kibrismis" rumuzlu arkadasin "bosverin kibrisi.." yorumu buna en guzel ornek. Kibris adasi, Turkiye Cumhuriyeti icin tamamen Kibris'ta yasayan halkin iradesine birakilamayacak ehemmiyettedir. Amacim kesinlikle Kibris Turklerinin iradesini hice saymak degildir, lakin Turkiye Cumhuriyeti devleti de, 3-5 tane disaridan beslemenin tepkisini ciddiye alip, "bosverelim kibrisi" diyemez. Anca "kibrismis" rumuzlu gibi pacalarindan cahillikleri akanlar soyler. ayni cahil zihniyetin temsilcilerinden "efendim, ne onemi varmis kibris'in?" sorusu gelirse, sasirmam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tehlike ~ 11 yıl önce
Ercandaki tehlike havalimanı işletmesi. Dünyadan bir haber bir sürü insanı yanyana koyup al terminali işlet demişler sanki. Ya allah için bari biriniz daha önce havalimanında çalışmış olsaydınız ne olurdu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kibrismis ~ 11 yıl önce
Butun ucuslari kesin gitsin! Turkler hakkinda atip tutuyorlar. Bosverin Kibrisi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence... ~ 11 yıl önce
Bence Ercan' ın girişine kocaman tanıtıcı bir tabela takılmalı. Ercan Hava Trafik kontrollörlerinin Türkiye'de eğitildiği, en son modern smart bina ve modern techizat kullandığını vurgulayan, güvenliği ön planda gösteren deneyimli ve eğitimli personel kadrosunu vurgulayan şeyler yazılmalı ki kapak olsun. Hükümetin vereceği en güzel cevap olur. Böylece kontrollörlerinde değeri anlaşılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıbrıs ~ 11 yıl önce
kesinlikle bu haber öncelikle yalan ve yanlış öyle olsanydı havacılık dairesi izin vermezdi ve buraya uçan şirketler uçuşlarını durdururdu çok mantıksızca yapılmış bu haber böyle bişey yok mantıklı olarak düşünürseniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 11 yıl önce
yok artık pes dogrusu Ercan'a ucmak tehlıkelı olsa havayolu sirketleri yolcu tasır mı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
m ~ 11 yıl önce
hiç taşır mı hiç

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000