21 Ocak 2022, Cuma 13:45:07

Ercan Havalimanı tartışmaları sürüyor

CTP Milletvekili ve adayı Doğuş Derya, Başbakan Faiz Sucuoğlu'nun açıklamalarına işaret ederek, "Devlet havalimanıını vilayet havalimanıı yapmanıza bu halk izin vermeyecek!" dedi.
  • Halk izin vermeyecekmiş. Ercan özelleşirlken de aynı şeyi söylemiştiniz. Ne oldu toplu konut firması ihale aldı. Bırakın ya
  • Ercan alışveriş merkezi orası. Havalimanı değil. Dolayısı ile Türkiyeye katılmasında fayda vardır. Yoksa kktc turizmini bitirecek inşaat şirketi işletmeci
  • Gümrük kalksın Ertan market bizi bekler heets bulamıyoz
  • Olay nedir ben anlamadım
  • Kıbrıstaki havalimanı, iç hatlar olarak kullanılabilir. Ne demek izin vermiyoruz.
  • Amma boş işler peşinden gidiyorsunuz. Reis isterse sizi bir gecede vilayet yapar. Bir bakmışsın iki gecede üç havalimanı yapılmış, Dipkarpaz, Magosa arası 8 şeritli otobanlar yapılmış.
  • Kıbrısı neden bir ülke olarak kabul ettirmeye çalışıyoruz anlamıyorum. Yapın 82. vilayet bitsin. Bizim askerimiz şehit olmadı mı orada? Biz almadık mı o toprakları. Neden başka bir ülke? Bu şekilde rum kesimine karşı elimiz çok daha güçlü olurdu. İngiliz-rum sevdalısı Türk düşmanı kıbrıslılar mı istemiyor yoksa sırf kumar oynansın diye ülke kurmuş olamayız değil mi?
  • Valla bence de ecn uçuşları iç hat olmalı ama lakin transit yolcusu çok oluyor bu nedenle prosedürleri uzun sürer ama keşke iç hat olsa... Olmalı da;)
  • Burasını özelleştirirken düşünecektiniz bunları. İnşaat şirketine ihale verdiniz. Olmayan tecrübesiyle burasını rezil rüsva etti. Bir tane yeni havayolu getiremedi? Ne değişti özelleşince? Duty free büyüdü o kadar. Yazık ettiniz ercan havalimanına. Bence de iç hat olarak devam etsin. Veya uluslararası terminal işletmecisine verin onlar adam etsin

KKTC Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili ve adayı Doğuş Derya, Başbakan Faiz Sucuoğlu'nun açıklamalarına işaret ederek, "Devlet havalimanıını vilayet havalimanı yapmanıza bu halk izin vermeyecek!" dedi.

CTP Milletvekili Doğuş Derya, sosyal medya üzerinden KKTC Başbakanı Faiz Sucuoğlu’nun Batum Havalimanı’nın iç hatlar statüsünde bulunduğunu ve bazı çevrelerin araştırma yapmadığını söylemesine işaret etti.

“Batum, dış hatlar kapsamında olup, Artvin Hopa'dan Batum'a kadar olan yolculuk otobüs servisi ile yapılmaktadır” diyen Derya, “Bir başka deyişle, Gürcistan devletinin havalimanıı iç hatlar değildir” ifadelerini kullandı.

Derya, “Araştırma yapmadan konuşanın kim olduğunu söylememe gerek yok. Ama şunu tekrar söyleyim: Devlet havalimanıını vilayet havalimanıı yapmanıza bu halk izin vermeyecek!” dedi.

CTP’li vekil Derya, “Bilet fiyatlarında indirim yapmak isterseniz, bilet fiyatlarından bahsedin, havalimanıının statüsünü değiştirmekten değil” şeklinde konuştu.

Ercan Havalimanı tartışmaları sürüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

İzin ~ 2 yıl önce
Halk izin vermeyecekmiş. Ercan özelleşirlken de aynı şeyi söylemiştiniz. Ne oldu toplu konut firması ihale aldı. Bırakın ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıprıs ~ 2 yıl önce
Ercan alışveriş merkezi orası. Havalimanı değil. Dolayısı ile Türkiyeye katılmasında fayda vardır. Yoksa kktc turizmini bitirecek inşaat şirketi işletmeci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olsun ~ 2 yıl önce
Gümrük kalksın Ertan market bizi bekler heets bulamıyoz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Resulullah ~ 2 yıl önce
Olay nedir ben anlamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 2 yıl önce
Kıbrıstaki havalimanı, iç hatlar olarak kullanılabilir. Ne demek izin vermiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamer Dayıoglu ~ 2 yıl önce
Kibris Rum kesiminin ucuz olması AB tarafından iç hatlar diye tanınmasını. TC önerisini kabul etmezseniz daha pahalı uçarsın ve rekabet edemezsin. Kibris Türklerindir de Rum kesiminden uçuyor. Eğer TC iç hatlarını beğenmiyorsan lütfen öneri verin
Cyp ~ 2 yıl önce
Sen kimsinde iç hat olabilir diyorsun? Turkiye cumhuriyeti ayrı bir memleket, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ayrı bir memleket. İki ayrı devlet. Yurtdışı yani bilmem anlayabilirmisin?
Kktc ~ 2 yıl önce
Amma boş işler peşinden gidiyorsunuz. Reis isterse sizi bir gecede vilayet yapar. Bir bakmışsın iki gecede üç havalimanı yapılmış, Dipkarpaz, Magosa arası 8 şeritli otobanlar yapılmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 2 yıl önce
Kıbrısı neden bir ülke olarak kabul ettirmeye çalışıyoruz anlamıyorum. Yapın 82. vilayet bitsin. Bizim askerimiz şehit olmadı mı orada? Biz almadık mı o toprakları. Neden başka bir ülke? Bu şekilde rum kesimine karşı elimiz çok daha güçlü olurdu. İngiliz-rum sevdalısı Türk düşmanı kıbrıslılar mı istemiyor yoksa sırf kumar oynansın diye ülke kurmuş olamayız değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 2 yıl önce
Çok kolay kardeş o işler zaten. O zaman Kerkük, Musul'a da gir Misak-i Millide var.
tgs ~ 2 yıl önce
Valla bence de ecn uçuşları iç hat olmalı ama lakin transit yolcusu çok oluyor bu nedenle prosedürleri uzun sürer ama keşke iç hat olsa... Olmalı da;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LECN ~ 2 yıl önce
Burasını özelleştirirken düşünecektiniz bunları. İnşaat şirketine ihale verdiniz. Olmayan tecrübesiyle burasını rezil rüsva etti. Bir tane yeni havayolu getiremedi? Ne değişti özelleşince? Duty free büyüdü o kadar. Yazık ettiniz ercan havalimanına. Bence de iç hat olarak devam etsin. Veya uluslararası terminal işletmecisine verin onlar adam etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000