18 Şubat 2013, Pazartesi 08:47:12

ERCAN HAVALİMANI İÇİN İLK ADIM ATILDI

Terminal Yapı’nın üst düzey yöneticileri Ercan Havalimanı’ndaki teknik çalışmaların ilk adımını attı.
  • Hele terminal yapı bana olan borcunu ödeSin. .. Kıbrıs yolu görünüyor bize anlaşılan. .. Allah buyuk
  • Hükümet değişirse havalimanı da hayal olur ve güzel olur. Bari bu işi bilen birilerine verirler. Hayatında havalimanı görmemiş kişiler yönetici oldu. Ve sonuç hüsran. Tüm havayolları ayakta maalesef. Bu işin sonu kötü biter.
  • Taş yapının bu işi yapması mümkün değil. Adam gibi yönetici bile bulamadılar. Allah sonumuzu hayır etsin
  • Ercan Havalimanı için ilk adım atılmış ! ... yahu ; 39 senedir hergün bir adım atsalardı bugün goşarlardı .. hade onu geçtik .. ne zaman emekledi de , adım atmaya başladı Ercan ? .. yörüyeceg mi , goşacag mı , tökezleyip düşeceg mi göreceyik ..
  • duty free de fiyatlar patlar artık ...
  • Keşke daha önce terminal işletmesinde bulunmuş birilerini Ercana gönderselerdi. Bu kadar amatörlük olmaz. Hadi bilmiyorsunuz öğrenin bari. insanlara bağırarak ve kaba davranarak terminal yönetilir mi ? Ve bu şirketin yapacağı inşaat da insanlarda şüphe uyandırıyor. Daha küçücük havalimanını yönetemezken diğer terminalde neler yapacaklar acaba ?
  • bakalım neler olacak!

Terminal Yapı’dan verilen bilgiye göre, Ercan ihalesini alan T&T’nin havalimanı inşaatı deneyimli teknik ortağı Terminal Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Alp Delimollaoğlu ile Başkan Yardımcısı Emre Başman, uluslararası havalimanı projelerine de imza atan teknik heyetle birlikte Ercan’ın uluslararası sertifikasyonlara uyumlulaştırılması için sürdürülen proje kapsamında KKTC’ye geldi.

Terminal Yapı’nın iki üst düzey yetkilisi Ercan ihalesini kazanan T&T konsorsiyumunun farklı uzmanlık alanlarında dünya ile iş yapan 3 farklı şirketin uyumuna dayandığını belirterek “İnşaat, uluslararası markaların temsili ve uluslar arası havalimanı deneyiminin buluştuğu T&T, KKTC’de de çok büyük başarılara imza atacaktır” dedi.

GAP Uluslararası Havalimanı inşaatını tüm aşamalarını tek başına anahtar teslim tamamlayan Terminal Yapı Türkiye, Libya, Irak olmak üzere 1976 yılından buyana 30’u aşkın havalimanı, pist ve üs projesi tamamladı.

Alp Delimollaoğlu, havalimanı inşaatı gibi üstün güvenlik ve ileri teknoloji bilgisi gerektiren özellikli bir iş açısından bilgi birikimi ve deneyimin büyük önem taşıdığını belirtti. “Konsorsiyumda havalimanı tecrübesi olan tek ortak olmak bizim için büyük bir gurur. 37 yıllık uluslararası tecrübemizi KKTC’ye ve halkına taşımak bizim için büyük bir mutluluktur. Türkiye başta olmak üzere, Irak, Libya, ABD, Brezilya ve dünyanın birçok diğer ülkesindeki çalışmalarımıza KKTC’nin eklenmesi, Terminal Yapı’nın uluslar arası niteliğine yepyeni bir halka katmıştır” dedi.

Terminal Yapı’nın Başkan Yardımcısı Emre Başman, KKTC ziyaretlerinde yaptıkları inceleme ve çalışmaların büyük önem taşıdığını ifade etti. Başman, “Terminal Yapı olarak havalimanı inşaatı konusundaki tecrübemizi KKTC’ye taşımak hem tarihimiz hem de ülke için çok büyük açılımlara neden olacaktır” dedi.

Terminal Yapı’nın uzmanlık limanı olan havalimanı inşaatında terminal binaları, pist, apron, hizmet binaları, uçak sığınakları, yakıt hidrant sistemleri, uçuş kontrol kuleleri, radar, otomasyon kurulumunda uluslarası sertifikasyonları bulunuyor.

ERCAN HAVALİMANI İÇİN İLK ADIM ATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

mahmutoglu ~ 9 yıl önce
Hele terminal yapı bana olan borcunu ödeSin. .. Kıbrıs yolu görünüyor bize anlaşılan. .. Allah buyuk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İptal ~ 11 yıl önce
Hükümet değişirse havalimanı da hayal olur ve güzel olur. Bari bu işi bilen birilerine verirler. Hayatında havalimanı görmemiş kişiler yönetici oldu. Ve sonuç hüsran. Tüm havayolları ayakta maalesef. Bu işin sonu kötü biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapı ~ 11 yıl önce
Taş yapının bu işi yapması mümkün değil. Adam gibi yönetici bile bulamadılar. Allah sonumuzu hayır etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 11 yıl önce
Ercan Havalimanı için ilk adım atılmış ! ... yahu ; 39 senedir hergün bir adım atsalardı bugün goşarlardı .. hade onu geçtik .. ne zaman emekledi de , adım atmaya başladı Ercan ? .. yörüyeceg mi , goşacag mı , tökezleyip düşeceg mi göreceyik ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
duty free ~ 11 yıl önce
duty free de fiyatlar patlar artık ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.., ~ 11 yıl önce
Patladı bile. Hem de haftalar önce. Tüm firmaların dükkanları kapandı, tek bir free-shop var. O da uçak içi duty-free satışından bile pahallı fiyata mal satıyor.
Terminal ~ 11 yıl önce
Keşke daha önce terminal işletmesinde bulunmuş birilerini Ercana gönderselerdi. Bu kadar amatörlük olmaz. Hadi bilmiyorsunuz öğrenin bari. insanlara bağırarak ve kaba davranarak terminal yönetilir mi ? Ve bu şirketin yapacağı inşaat da insanlarda şüphe uyandırıyor. Daha küçücük havalimanını yönetemezken diğer terminalde neler yapacaklar acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasan gülcan ~ 11 yıl önce
bakalım neler olacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000