24 Şubat 2011, Perşembe 08:47:50

ERCAN BİRBİRİNE GİRDİ

Başkent Lefkoşa ve civarında 7 dakikalık şiddetli yağmur ve dolu büyük zararlara yol açtı, camları kırılan ve bilgisayar sistemi çöken hava alanında korku dolu anlar yaşandı.
  • Bu ülkenin sonu sendikalardan olacak. Şimdi de ülkeyi yönetmeye yemin etmişler. Daha 10 kişiyi yönetemeyen zavallılar ülkeyi nasıl yönetecek acaba ?
  • Kıbrıslı sendikalardan vaz geçmedikçe Türk düşmanlıkları bitmeyecek gibi görünüyor !!! Türkiyenin ekmeğini yeyipde Türkiye aleyhıne çalışan nankörler bir gün bunun hesabını verecek...
  • Bu ada sizin değil BİZİM adamız. Nerden de sahiplendiniz öyle aldık falan filan.. İşgal ettiğiniz zaten bu cümlelerinizden anlaşılıyor. Hesapta 74'te adaya Barış gelecekti ama barıştan başka herşey geldi.. Anlayan anlar.. Haklısın keyfi beklemeyorlar. Çünkü Türkiye Kıbrıs'ı elinde tutmayı büyük bir koz sanıyor. Sonrada Kıbrıs'a şirin görünmeye çalışıyor. 1000TL maaş alanları da 10000TL alıyormuş gibi lanse ettiriyorlar..
  • Ercan ve Kıbrıs işgal altındaysa senin orada işin ne? Kaçıp kurtulsana. Ercan havaalanının adı bir Türke ait değil; şu anda senin nefes almanı ve yaşamanı sağlayan, Kıbrıs Türk'ünün nefsini korumak için şehit olmuş bir Türk subaya ait. Sadece minnet et ve saygı duy. Devamını yazamadım biplenir diye...Sen anladın onu....
  • Her KKTC haberi Türk Kıbrıslı savaşına dönüşüyor. Bunu yapan ve körükleyen de sendika ağaları. İşte istedikleri bu. Sabah akşam TC aleyhine konuşan rum yalakası sendikacıları birilerinin susturma zamanı geldi de geçiyor. Bu sendikalar susmazsa sonları kötü olacak.
  • geçmiş olsun.trafik olmayışı büyük şans..
  • Kıbrıs adası üzerinde 2 ırk bir arada yaşıyordu. Ta ki 1974 e kadar. Kullandıkları her şey ortak idi hükümetlerine kadar. Türk askeri işgalci değildir, türk askeri kıbrıs halkının can güvenliğini sağlamak için orda bulunuyor. hiç bir vatan evladımız yazın 45-50 dereceyi bulan sıcaklıkta sizleri keyfi beklemiyor. Bir daha rumlar sizleri kesmesin, boğazlamasın diye bekliyor. Canınınızın güvenliğini sağlıyor... Dünyada 2 milletin ortak olarak yaşadığı kara parçasına tek başına sahip çıkmak herhalde rum mantığı olsa gerek. Ada nın yarısı onların ise yarısıda bizimdir. DUA ETSİNLERKİ SABRIMIZ TAŞMADI ! SABRIMIZ TAŞSAYDI ADANIN TAMAMINI ALIRDIK ! Abd dahil hiç bir dünya ülkeside bir şey diyemezdi...Şu anda adanın % 40 ı bize ait...
  • Bahsettiğin Rum arsalarının üzerinde binlerce TCli oturuyor. Hatta bazıları Türkiye askerinin işgali altında. Bunlar gerçekler.. Kabullenin lütfen.. Ercan'ın bulunduğu alan da Rumlardan kalma bir havalimanı. Şimdilerde ise ismi bir Türk'e ait. Ercan.. :))
  • peki sen 99 gölcük depreminde kimin ahını almıştın ? diye sormazlar mı adama, bu mantıkla?
  • bu günler daha iyi günleriniz türkiyede cöpten ekmek toplayanların kktc ye karsı ahları tutuyor ALLAH GALLİGA DEGİL rumlarında haklarını unutmayalım rum arsalarını satıp satıp devletciginizin arkasına saklandınız
Lefkoşa ve çevresine dün yedi dakika süreyle yağan şiddetli yağmur ve dolu, başkenti yüzme havuzuna çevirdi. Taşkınköy, Metropol Bölgesi ve Sanayi Bölgesi sular altında kaldı. Yağmur, Değirmenlik – Minareliköy bölgesinde de su baskınlarına sebep olurken, Ercan Havaalanı civarında yağmurla birlikte üç dakika esen şiddetli rüzgar ortalığı savaş alanına çevirdi.

Ercan Havaalanı ve civarında yaklaşık 3 dakika süreyle yaşanan fırtına, ortalığı savaş alanına çevirdi. Park halindeki araçlardan yaklaşık 20 tanesinin camları patladı, üzerlerine vuran çöp bidonları hatta gaz tüpleri bir çok aracı hasara uğrattı.

Sivil Havacılık Dairesi’nden bir yetkili, “İyi ki bu sırada herhangi bir uçak iniş veya kalkış yapmıyordu yoksa tarihi felaket yaşayacaktık” dedi.

Ercan Havaalanı’nın Terminal binasının camları kırılırken, yalıtım malzemeleri etrafa dağıldı. Yeni Kontrol Kulesi’nin iki çok büyük camı patladı. Ercan Havaalanı çevresinde aralarında Sivil Havacılık Dairesi’nin yeni binasının da bulunduğu birçok binanın da camları kırıldı.

Bilgisayar sistemi de çöktü
Bölgede çok sayıda ağacın ve bariyerlerin söküldüğü, tabelaların yerinden uçtuğu ve büyük bir felaketin eşiğinden dönüldüğü saptanırken, Ercan Havaalanı’ndaki zararın çok büyük olduğu belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, bilgisayar sistemi çöken havaalanında ‘kriz masası’ oluşturuldu ve hasar tespit çalışmaları başlatıldı. Camları kırılan kontrol kulesindeki bilgisayar sisteminin çökmesi nedeniyle, havaalanı bir süre için kapatılırken, Sivil Havacılık Dairesi ‘manuel sistreme’ geçilerek, hava trafiğinin açılacağını bildirdi.

(Kıbrıs Gazetesi)

ERCAN BİRBİRİNE GİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu ülkenin sonu sendikalardan olacak. Şimdi de ülkeyi yönetmeye yemin etmişler. Daha 10 kişiyi yönetemeyen zavallılar ülkeyi nasıl yönetecek acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kıbrıslı sendikalardan vaz geçmedikçe Türk düşmanlıkları bitmeyecek gibi görünüyor !!! Türkiyenin ekmeğini yeyipde Türkiye aleyhıne çalışan nankörler bir gün bunun hesabını verecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu ada sizin değil BİZİM adamız. Nerden de sahiplendiniz öyle aldık falan filan.. İşgal ettiğiniz zaten bu cümlelerinizden anlaşılıyor. Hesapta 74'te adaya Barış gelecekti ama barıştan başka herşey geldi.. Anlayan anlar.. Haklısın keyfi beklemeyorlar. Çünkü Türkiye Kıbrıs'ı elinde tutmayı büyük bir koz sanıyor. Sonrada Kıbrıs'a şirin görünmeye çalışıyor. 1000TL maaş alanları da 10000TL alıyormuş gibi lanse ettiriyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ercan ve Kıbrıs işgal altındaysa senin orada işin ne? Kaçıp kurtulsana. Ercan havaalanının adı bir Türke ait değil; şu anda senin nefes almanı ve yaşamanı sağlayan, Kıbrıs Türk'ünün nefsini korumak için şehit olmuş bir Türk subaya ait. Sadece minnet et ve saygı duy. Devamını yazamadım biplenir diye...Sen anladın onu....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her KKTC haberi Türk Kıbrıslı savaşına dönüşüyor. Bunu yapan ve körükleyen de sendika ağaları. İşte istedikleri bu. Sabah akşam TC aleyhine konuşan rum yalakası sendikacıları birilerinin susturma zamanı geldi de geçiyor. Bu sendikalar susmazsa sonları kötü olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
geçmiş olsun.trafik olmayışı büyük şans..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kıbrıs adası üzerinde 2 ırk bir arada yaşıyordu. Ta ki 1974 e kadar. Kullandıkları her şey ortak idi hükümetlerine kadar. Türk askeri işgalci değildir, türk askeri kıbrıs halkının can güvenliğini sağlamak için orda bulunuyor. hiç bir vatan evladımız yazın 45-50 dereceyi bulan sıcaklıkta sizleri keyfi beklemiyor. Bir daha rumlar sizleri kesmesin, boğazlamasın diye bekliyor. Canınınızın güvenliğini sağlıyor... Dünyada 2 milletin ortak olarak yaşadığı kara parçasına tek başına sahip çıkmak herhalde rum mantığı olsa gerek. Ada nın yarısı onların ise yarısıda bizimdir. DUA ETSİNLERKİ SABRIMIZ TAŞMADI ! SABRIMIZ TAŞSAYDI ADANIN TAMAMINI ALIRDIK ! Abd dahil hiç bir dünya ülkeside bir şey diyemezdi...Şu anda adanın % 40 ı bize ait...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bahsettiğin Rum arsalarının üzerinde binlerce TCli oturuyor. Hatta bazıları Türkiye askerinin işgali altında. Bunlar gerçekler.. Kabullenin lütfen.. Ercan'ın bulunduğu alan da Rumlardan kalma bir havalimanı. Şimdilerde ise ismi bir Türk'e ait. Ercan.. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
peki sen 99 gölcük depreminde kimin ahını almıştın ? diye sormazlar mı adama, bu mantıkla?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu günler daha iyi günleriniz türkiyede cöpten ekmek toplayanların kktc ye karsı ahları tutuyor ALLAH GALLİGA DEGİL rumlarında haklarını unutmayalım rum arsalarını satıp satıp devletciginizin arkasına saklandınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000