05 Mayıs 2014, Pazartesi 09:02:50

ER-AH'TAN YENİ FIRSAT

Antalya merkezli uçuş okulu Er-Ah, iş garantili pilotaj eğitiminden sonra şimdi de iş garantili uçuş öğretmeni programı başlattı.
  • Sanirim bir 4-5 ay once sitelerinde ilan vardi F/I alacaklarina dahil sartlarida o zaman boyle degildi. sanirim F/I rating ve 100 saat without restriction.Bu 1000 saat nerden cikdi anlamadim.Acaba bu bin saatida ER-AH dami doldurtucaklar saatligi 15 dollara calistirarak.sonra F/I olmak icin ucus saatleri muhum degil,muhim olan o yetenek,havaciliga olan sevgini paylasmak.
  • O kadar saate adam zaten eğitmen olur. Bizde bir sey sandık.
  • 200 saat ifr 1000 saat mi? are you kidding me? :)
  • Hiç biri 500 saatten fazla uçmaz. CPL/IR yapan kişinin hayali büyük bir yolcu uçağı uçurmaktır. Ve bi havayolu şirketinde iş bulduğu an kaçar! Bu iş her yerde böyle. Ve ayrıca ERAH in FI eğitimini bedava yapacagını da düşünmüyorum. Neyse iyi uçuşlar!
  • En az 200 saat IFR toplam 1000 saat uçuş :) şakamısınız siz ? Birde yazmışlar eğitimlerini tamamlayan pilotaj öğrencilerine öğretmen pilot olma fırsatı sunacak. Zaten bir öğrenci ifr,vfr,mep ve simulatör dahil olmak üzere toplam 210 saat civarı mezun oluyor. Kalan 800 saati hayali mi uçurcaksınız
  • Hiçbir uçuş okulunda iş garantisi yoktur belirli testleri mutlaka geçmelisinizki işe başlayabilmek için

Antalya merkezli uçuş okulu Er-Ah, iş garantili pilotaj eğitiminden sonra şimdi de iş garantili uçuş öğretmeni programı başlattı.

Sunexpress Havayolları ile iş garantili pilotaj eğitimi projesi başlatan Er-Ah uçuş okulu, eğitimlerini tamamlayan pilotaj öğrencilerine öğretmen pilot olma fırsatı sunacak.

Er-Ah uçuş okulunda CPL/IR uçuşlarını tamamlayan pilotlara iş garantili FI projesi başlatan okul, projeyi tamamlayan öğrencilerini okul kadrosunda görevlendirecek.

Eğitmenlerini de kendi yetiştirerek kalitesini artırmayı hedefleyen Er-Ah, FI eğitimi için kabul edeceği eğitmen adaylarında bazı kriterleri gözetecek. Şartlara uygun adaylar, yapılacak sözlü ve uçuş mülakatını başarıyla tamamladıktan sonra eğitimlerine başlayacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Geçerli CPL/IR(A) (SEP/MEP) lisansına sahip olmak
En az 200 saat IFR ve en az 30 saat MEP uçuş olmak üzere toplam 1.000 saat ve üzeri uçuş tecrübesine sahip olmak
Intermediate veya üzeri seviyede İngilizce bilgisine sahip olmak

 

ER-AH'TAN YENİ FIRSAT

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Gurbetci Pilot ~ 10 yıl önce
Sanirim bir 4-5 ay once sitelerinde ilan vardi F/I alacaklarina dahil sartlarida o zaman boyle degildi. sanirim F/I rating ve 100 saat without restriction.Bu 1000 saat nerden cikdi anlamadim.Acaba bu bin saatida ER-AH dami doldurtucaklar saatligi 15 dollara calistirarak.sonra F/I olmak icin ucus saatleri muhum degil,muhim olan o yetenek,havaciliga olan sevgini paylasmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
O kadar saate adam zaten eğitmen olur. Bizde bir sey sandık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saka ~ 10 yıl önce
200 saat ifr 1000 saat mi? are you kidding me? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hiç biri 500 saatten fazla uçmaz. CPL/IR yapan kişinin hayali büyük bir yolcu uçağı uçurmaktır. Ve bi havayolu şirketinde iş bulduğu an kaçar! Bu iş her yerde böyle. Ve ayrıca ERAH in FI eğitimini bedava yapacagını da düşünmüyorum. Neyse iyi uçuşlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şakacı ~ 10 yıl önce
En az 200 saat IFR toplam 1000 saat uçuş :) şakamısınız siz ? Birde yazmışlar eğitimlerini tamamlayan pilotaj öğrencilerine öğretmen pilot olma fırsatı sunacak. Zaten bir öğrenci ifr,vfr,mep ve simulatör dahil olmak üzere toplam 210 saat civarı mezun oluyor. Kalan 800 saati hayali mi uçurcaksınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şakacı ya ~ 10 yıl önce
Tabii ki kalan 800 saatin parasını vererek ERAH ta tamamlayacaksınız. Sonrasına bakarlar)).
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hiçbir uçuş okulunda iş garantisi yoktur belirli testleri mutlaka geçmelisinizki işe başlayabilmek için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazıyor zaten ~ 10 yıl önce
haberde yazıyor zaten Erah uçuş ve diğer testlerinden başarılı olan adaylar FI eğitimine başlayacak diye.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000