04 Eylül 2018, Salı 10:25:19

ER-AH'tan sabit kur kampanyası

Er-Ah Havacılık Akademisi, pilot adaylarına kur kolaylığı sağladı.
  • eğitimi kötü.
  • Valla ne derseniz diyebilirsiniz ama orada öyle bir adam var ki asla dolandırmaz. Okulun sahibi Erdoğan Cabıoğlu. Babamın yapmadığı iyiliği yapmıştır bana. Sadece bana değil sektörde ki bir çok insana. Birisi yazmış eğitim kötü. Diğeri Macaristan'da 35000£. Bu iki yorumdan insanları %100 memnun etmenin ne kadar zor olduğunu anlıyoruz. Eğitim zaten kişisel. Amerika'ya gitsen tek artısı dil ve fiyat olur kabul. Evet fiyat pahalı. Yalnız ER-AH Akademiye ciddi para harcandı. Bir gidip görün. İstese o parayı o binaya dökmezdi. Eski binası da gayet iyiydi. Hatta bir çok okuldan çok çok iyiydi. Adamcağız havacılıktan kazandığını havacılığa yatırıyor. Yanılmıyorsam koskoca okul sahibi 4 sene önce mütavazi arabasını değiştirdi. Havacılık için para harcayan bu uğurda çalışan bir insan. Eğitim göreceli bir kavram. Kötü denilir bir şey diyemez kimse. Ama lütfen okul binasını, tesisleri ve uçakları görmeden bu yönde eleştiri yapmayın. Ayrıca kimse şuana kadar maddi ve manevi ağır bir darbe almamıştır ER-AH'tan. Güvenilir zaten 2 okul kaldı tam eğitim kapasiteli. ER-AH ve AYJET. Onlara sahip çıkalım. Keza AYJET'te bütün övgüleri hakediyor. Disiplinli güzel eğitim veriyor. Pilot ihtiyacı yok denecek kadar az evet ama okul ihtiyacı her zaman var olacak. Pilot ihtiyacının az olması bu okulların ayıbı değil. Türk Havacılığının gelişmemesinden. Lütfen sahip çıkalım.
  • Bunların yaptığını fetö yapmadi, yalan dolan adam kandırma hepsi bunlarda. Er-ah a gidenlere uzaktan acıyarak tebessüm ediyorum :)
  • O para öküz alırız :d Şaka bir yana fiyatlar cok astronomik düzeylere geldi.
  • Yav gidin zafer havalimanı na iniş kalkış yapın sizde özel sektör onlarda birbirinize Euro karşılığı anlaşma yapın ama işinize gelmediği zaman burda ki kalem tetikçisi olanları tutun yok yer parası fazla yok cezalar dolar ilk önce Euro niye sabitliyorsunuz eğitimi dolardan da yüksek çünkü Türkiye de herkesi yetiştirin dil bilen insanları TL karşılığında yav ne sektörmüs sanki sizden başka ülkede sektör kalmadı zormuş ayak oyunlarinizi kendinize saklayın işin özü şu yurt dışında bizden daha uygun fiyatla eğitim veriyorlar biz bu pastayı kaptırmak istemiyoruz Hani siz özel sektör batiyorsunuz en fazla dolar borcu özel sektör de yanımızda Devletin bir kurumunuda batarken götürelim diyorsunuz umarım idareciler bu fırsatı vermez
  • Kacirilmaz firsat, 450 bin tl’ye geliyor egitimin ucreti, hem de hicbir yerde ucus isi bulamamis, bazilarinin kendilerinin bile ucus egitimine ihtiyaci olan ingilizcesi orta seviyenin altindaki hocalardan egitim alma firsatiyla. Er-ah mezunu olarak kimse de iplemez sizi is ararken, bu da yan bilgi bakin. Gidin Amerika’ya adam gibi egitim alin.
  • 65 bin euro alıyorlar otopark yok henüz:))macaristan da 35 bin euro:)))
  • Avrupa’da her sey dahil 37.000 Euro, EASA lisansi sizin verdiginiz JAA lisansi gibi degil ayrica. Kursa basladiktan sonra ilk once ICAO egitimi ve sertifikasi aliyorsun, daha sonra RT sertifikasi, kurs ici sinavlarin tamami yazili. Turkiye’deki egitim kalitesi hem dusuk hemde pahali. Amacim hic bir kurumu karalamak degil, PPL egitimini Turkiye’de yarida birakmis biri olarak yaziyorum. Kurs ici sinavlarda kopya cekiyorsun, RT egitimi almadan kokpite biniyorsun, Ingilizcesi elementry seviyesinde olan kisileri sirf para icin egitime aliyorsun. Sivil havacilik ciddi calismadigi icin bunlar oluyor, birde ciddi gozuksun diye ogrencilere tek pirpir apolet takiyorlarya en komik olanda bu.
  • Yani bütün dünyada dövizle euro ile usd ile bu işler demek kolaycılıktır. Sen türkiye'desin her şeyi TL'ye çevirelim diyoruz ama bu eğitim ücreti yurtdışından tedarik olmamasına karşın euro olamaz. Devlet asıl bunlara el atsın, kabul edelim bu bir fırsatçılıktır. Pilotların da TL maaş alması, eğitimin de TL olması lazım bu kadar basit. Tamam giden gitsin yurtdışına, sen akıllı güzel fiyat bandından sözleşme yap bakalım kaçabiliyorlar mı, sonra da kademe kademe alımlarını yap.
  • Yüksek hemde epey

Er-Ah Havacılık Akademisi, pilot adaylarına kur kolaylığı sağladı.

Son dönemlerde pilot ihtiyacının fazla olması sebebiyle pilotaj eğitimi almak isteyen adayların sayısı artarken, bir yandan da Euro kurunun yükselmesi tüm pilot adaylarını üzdü.

Erah, döviz kurunun hızla yükselmesi sonrası pilotaj eğitimine devam edenler ve pilotaj eğitimine başlamayı planlayanlar için 28 Eylül 2018 tarihine kadar Euro kurunu 6.90 TL olarak sabitledi ve geleceğin pilotlarına kokpitteki yerlerini almaları için yine bir fırsat yarattı.

İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılmasıyla birlikte 2019 yılında uzmanların tahmini doğrultusunda pilot ihtiyacı artış göstermekle beraber bu rakam ortalama 1.500 pilot istihdamını ortaya koymaktadır.

Kurulduğu ilk günden bu yana, Türk Sivil Havacılığının gelişmesini yakından takip ederek, sektörün ihtiyaçlarına cevap verecek pilotlar yetiştirmeyi amaçlayan Er-Ah Havacılık Akademisi’nde eğitimler yoğun bir şekilde devam ediyor.

ER-AH'tan sabit kur kampanyası

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

fo ~ 6 yıl önce
eğitimi kötü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğitim ~ 6 yıl önce
Valla ne derseniz diyebilirsiniz ama orada öyle bir adam var ki asla dolandırmaz. Okulun sahibi Erdoğan Cabıoğlu. Babamın yapmadığı iyiliği yapmıştır bana. Sadece bana değil sektörde ki bir çok insana. Birisi yazmış eğitim kötü. Diğeri Macaristan'da 35000£. Bu iki yorumdan insanları %100 memnun etmenin ne kadar zor olduğunu anlıyoruz. Eğitim zaten kişisel. Amerika'ya gitsen tek artısı dil ve fiyat olur kabul. Evet fiyat pahalı. Yalnız ER-AH Akademiye ciddi para harcandı. Bir gidip görün. İstese o parayı o binaya dökmezdi. Eski binası da gayet iyiydi. Hatta bir çok okuldan çok çok iyiydi. Adamcağız havacılıktan kazandığını havacılığa yatırıyor. Yanılmıyorsam koskoca okul sahibi 4 sene önce mütavazi arabasını değiştirdi. Havacılık için para harcayan bu uğurda çalışan bir insan. Eğitim göreceli bir kavram. Kötü denilir bir şey diyemez kimse. Ama lütfen okul binasını, tesisleri ve uçakları görmeden bu yönde eleştiri yapmayın. Ayrıca kimse şuana kadar maddi ve manevi ağır bir darbe almamıştır ER-AH'tan. Güvenilir zaten 2 okul kaldı tam eğitim kapasiteli. ER-AH ve AYJET. Onlara sahip çıkalım. Keza AYJET'te bütün övgüleri hakediyor. Disiplinli güzel eğitim veriyor. Pilot ihtiyacı yok denecek kadar az evet ama okul ihtiyacı her zaman var olacak. Pilot ihtiyacının az olması bu okulların ayıbı değil. Türk Havacılığının gelişmemesinden. Lütfen sahip çıkalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Er-ah ~ 6 yıl önce
Bunların yaptığını fetö yapmadi, yalan dolan adam kandırma hepsi bunlarda. Er-ah a gidenlere uzaktan acıyarak tebessüm ediyorum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aday ~ 6 yıl önce
O para öküz alırız :d Şaka bir yana fiyatlar cok astronomik düzeylere geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özel şirket ~ 6 yıl önce
Yav gidin zafer havalimanı na iniş kalkış yapın sizde özel sektör onlarda birbirinize Euro karşılığı anlaşma yapın ama işinize gelmediği zaman burda ki kalem tetikçisi olanları tutun yok yer parası fazla yok cezalar dolar ilk önce Euro niye sabitliyorsunuz eğitimi dolardan da yüksek çünkü Türkiye de herkesi yetiştirin dil bilen insanları TL karşılığında yav ne sektörmüs sanki sizden başka ülkede sektör kalmadı zormuş ayak oyunlarinizi kendinize saklayın işin özü şu yurt dışında bizden daha uygun fiyatla eğitim veriyorlar biz bu pastayı kaptırmak istemiyoruz Hani siz özel sektör batiyorsunuz en fazla dolar borcu özel sektör de yanımızda Devletin bir kurumunuda batarken götürelim diyorsunuz umarım idareciler bu fırsatı vermez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kacmaz bu firsat ~ 6 yıl önce
Kacirilmaz firsat, 450 bin tl’ye geliyor egitimin ucreti, hem de hicbir yerde ucus isi bulamamis, bazilarinin kendilerinin bile ucus egitimine ihtiyaci olan ingilizcesi orta seviyenin altindaki hocalardan egitim alma firsatiyla. Er-ah mezunu olarak kimse de iplemez sizi is ararken, bu da yan bilgi bakin. Gidin Amerika’ya adam gibi egitim alin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
otopark ~ 6 yıl önce
65 bin euro alıyorlar otopark yok henüz:))macaristan da 35 bin euro:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 6 yıl önce
Avrupa’da her sey dahil 37.000 Euro, EASA lisansi sizin verdiginiz JAA lisansi gibi degil ayrica. Kursa basladiktan sonra ilk once ICAO egitimi ve sertifikasi aliyorsun, daha sonra RT sertifikasi, kurs ici sinavlarin tamami yazili. Turkiye’deki egitim kalitesi hem dusuk hemde pahali. Amacim hic bir kurumu karalamak degil, PPL egitimini Turkiye’de yarida birakmis biri olarak yaziyorum. Kurs ici sinavlarda kopya cekiyorsun, RT egitimi almadan kokpite biniyorsun, Ingilizcesi elementry seviyesinde olan kisileri sirf para icin egitime aliyorsun. Sivil havacilik ciddi calismadigi icin bunlar oluyor, birde ciddi gozuksun diye ogrencilere tek pirpir apolet takiyorlarya en komik olanda bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhammed Eroğlu ~ 6 yıl önce
Yani bütün dünyada dövizle euro ile usd ile bu işler demek kolaycılıktır. Sen türkiye'desin her şeyi TL'ye çevirelim diyoruz ama bu eğitim ücreti yurtdışından tedarik olmamasına karşın euro olamaz. Devlet asıl bunlara el atsın, kabul edelim bu bir fırsatçılıktır. Pilotların da TL maaş alması, eğitimin de TL olması lazım bu kadar basit. Tamam giden gitsin yurtdışına, sen akıllı güzel fiyat bandından sözleşme yap bakalım kaçabiliyorlar mı, sonra da kademe kademe alımlarını yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
6.90 ~ 6 yıl önce
Yüksek hemde epey

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000