27 Eylül 2017, Çarşamba 09:51:24

ER-AH'ta Kur Fırsatı

ER-AH Uçuş Okulu Isparta Havalimanında yapılan yeni akademi binasının açılışına özel tüm şubelerinde Euro kurunu 4 TL’ye sabitledi.
  • Para verip bu izdirap cekilmez bence.eger ki veriyorsaniz da ise giremeyeceginizi ve en kotusunu goze alin.zaten hemen 15000 -alicam 2yilda oderim diye hesaplara girmeyin.o lisansi cerceveleyip salona asmak da var.
  • Er-Ah candir...
  • çok yerinde bir tespit kutlarım
  • Tayyarenin burnundaki yazıya bakiyorumda English ce ve hani bayagica ciddi, ve hani international ( uluslararası ) bir okul . Vayyy. Yaşım 60 falan ve 1 milyon versem er ah bana ne verir acaba. Cevap !; Verir. Ne verir ? Allah bilir. Benim alacağımı bildiğim şey bugün bu ülkede alınacak olan şeydir, aynı verecek olan zavallı gençler gibi.Vasıf'sızlık ve aha burada yazılanlar gibi. Hayırlı cumalar garibanlarrr
  • 2 ay icinde hemen pilot olup ise baslamak istiyorum.. 6nci aydada kaptan olmak en buyuk hayalim... Neden olmasin...
  • Ne kadar negatif insan varsa pilot mu olmaya karar vermiş anlamadım, Türkiye nin en iyi maaşını almaya adaysınız ama iş sizi hazır beklesin istiyorsunuz... Az sabırlı olun, eğer kendinizi geliştirdiyseniz er geç işe girersiniz merak etmeyin.
  • Ben İspanya'da aldım eğitimi. 45000€ tuttu kalacak yer dahil. 18 aydada bitti. Hafta sonları da gece klübünde çalıştım haftalık harçlığım çıktı. Hayatımın da en güzel günleri geçti. EASA lisansını da aldım geldim. İki ay sonra da işe girdim. Türkiye'deki tüccarlar paranıza kaptırmayın derim.
  • bunlara inanacak kadar saf adama uçak teslim edilirmi?
  • Turkiye'nin en iyi okukudur. Er-Ah CANDIR.
  • Bina gerçekten çok güzel Türk havacılığına hayırlı olsun.

Antalya ve İstanbul’daki eğitim merkezlerine ek olarak Türkiye’nin Havalimanı sınırları içerisinde yapılmış olan en teknolojik ve tasarım harikası binasını öğrencilerinin ve çalışanlarının kullanımına açtı. Bu yeni eğitim merkezine özel 29 Aralık tarihine kadar Euro kurunu 4 TL olarak sabitleyerek, pilotaj eğitimlerine devam eden ve başlamayı planlayan geleceğin pilotlarına kokpitteki yerlerini almaları için yeni bir fırsat yarattı.

1991 yılından itibaren sektörün en hızlı büyüyen ve gelişen uçuş okulu olarak 2017 yılında filosundaki uçak sayısını 19'a çıkaran Er-Ah, Isparta Havalimanı yeni akademi binasındaki ilk eğitimlerine 16 Ekim 2017 Entegre eğitim grubu ile başlayacak.

ER-AH'ta Kur Fırsatı

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Cobretti ~ 7 yıl önce
Para verip bu izdirap cekilmez bence.eger ki veriyorsaniz da ise giremeyeceginizi ve en kotusunu goze alin.zaten hemen 15000 -alicam 2yilda oderim diye hesaplara girmeyin.o lisansi cerceveleyip salona asmak da var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aslan ~ 7 yıl önce
Er-Ah candir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok doğru ~ 7 yıl önce
çok yerinde bir tespit kutlarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben ~ 7 yıl önce
Tayyarenin burnundaki yazıya bakiyorumda English ce ve hani bayagica ciddi, ve hani international ( uluslararası ) bir okul . Vayyy. Yaşım 60 falan ve 1 milyon versem er ah bana ne verir acaba. Cevap !; Verir. Ne verir ? Allah bilir. Benim alacağımı bildiğim şey bugün bu ülkede alınacak olan şeydir, aynı verecek olan zavallı gençler gibi.Vasıf'sızlık ve aha burada yazılanlar gibi. Hayırlı cumalar garibanlarrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bas ~ 7 yıl önce
Senin icin yumusak g lisini yazariz bro. Bas uc. Takma kafana.
2 ay... ~ 7 yıl önce
2 ay icinde hemen pilot olup ise baslamak istiyorum.. 6nci aydada kaptan olmak en buyuk hayalim... Neden olmasin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tipsiz Pilot ~ 7 yıl önce
Ne kadar negatif insan varsa pilot mu olmaya karar vermiş anlamadım, Türkiye nin en iyi maaşını almaya adaysınız ama iş sizi hazır beklesin istiyorsunuz... Az sabırlı olun, eğer kendinizi geliştirdiyseniz er geç işe girersiniz merak etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzsuz Pilot ~ 7 yıl önce
Kendini gelistirmeyi bana biraz asar misin ? 200 saatlik adam kendini nasil ve nerede gelistirecek ? Ingilizce ve havacilik bilgisi diyosan o zaten var ama tip parasi yok. 200 saatlikken sorulan sorulara cevap versen dahi seni TINLAYAN YOK.
Avrupa'ya gidin ~ 7 yıl önce
Ben İspanya'da aldım eğitimi. 45000€ tuttu kalacak yer dahil. 18 aydada bitti. Hafta sonları da gece klübünde çalıştım haftalık harçlığım çıktı. Hayatımın da en güzel günleri geçti. EASA lisansını da aldım geldim. İki ay sonra da işe girdim. Türkiye'deki tüccarlar paranıza kaptırmayın derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okul ismi alabilirmiyim ~ 7 yıl önce
Hangi bölge ve şehir okul ismi verseniz çok sevinirim. Teşekkürler
Hangi ~ 7 yıl önce
Hangi okul sana 250 euro cash verdi sana vakalım delikanlı ? Bu yorumu yazasın diye :)
Yaw ~ 7 yıl önce
He he
Yanitlayayim. ~ 7 yıl önce
Airpull, bartolini aviation, CPL + ME + IR 11500€
... ~ 7 yıl önce
bunlara inanacak kadar saf adama uçak teslim edilirmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Er-Ah ~ 7 yıl önce
Turkiye'nin en iyi okukudur. Er-Ah CANDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flyer ~ 7 yıl önce
Bina gerçekten çok güzel Türk havacılığına hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000