15 Mayıs 2019, Çarşamba 10:40:52

Er-Ah Uşak'ta da eğitim vermeye başladı

10 yılı aşkın süredir uçuş eğitimi veren Erah Havacılık Akademisi, Antalya, Isparta ve İstanbul’dan sonra Uşak’ta da eğitim vermeye başladı.
  • Top Air ucus okulu yuzunden dustugumuz travmatik durumdan dolayı ve bu okulun sahıplerı yuzunden havacılıktan soğudum. Kokpit kapısından girmeye hayal ederken, zar zor bir araya getirdiğimiz parayı alabilmek için kendimizi mahkeme kapılarında bulduk.
  • THK Uçuş Akademisinden daha iyi bir uçuş okulu tanımam ben, en iyisi o, üstelik Atatürk 'ün kurduğu bir kurum.
  • Hayırlı olsun, kazasız, belasız uçuşlar dilerim. Belki bu vesileyle yıllardır yatırım yapılmayan meydana da iyileştirmeler yapılır.
  • Aproncudan elektiriçiye kuleden elektroniğe vb diğer bütün personellerinin sınırlı sayıda olduğu terminalin otobüs terminali apronun tek uçaklık olduğu meydana artık DHMİ kurumumuzda inşallah el atar ve meydanımızı güzelleştirir eksiklerini giderir zaman içinde göreceğiz inşallah
  • Yatırımlarının tamamını öğrenci için yapan Türkiye'nin en iyi uçuş okulu ERAH
  • Başarılarının devamını dileriz.
  • Yaptığınız her yatırımı öğrenci odaklı yaptığınız ve en iyi şekilde bizi yetiştirdiğiniz için teşekkür ederim.
  • Kazandığı tüm parayı öğrencilere yatırım olarak sunan Türkiye'nin en iyi uçuş okulu
  • Kazasız belasız emniyetli uçuşlarınız olsun.

10 yılı aşkın süredir uçuş eğitimi veren Erah Havacılık Akademisi, Antalya, Isparta ve İstanbul’dan sonra Uşak’ta da eğitim vermeye başladı.

2008 yılında Türk sivil havacılık sektörüne pilot yetiştirmeye başlayan Erah Havacılık Akademisi, Uşak Havalimanı’nda uçuş eğitimleri vermeye başladı.
Antalya ve Isparta’da verdiği uçuş eğitimlerinden sonra İstanbul’da teori eğitim merkezi açan Erah Uçuş Okulu, artan talep sonrası operasyonun bir kısmını Uşak Havalimanı’na taşıdı.

Filosunda tek ve çift motor olmak üzere Cessna ve Tecnam tipi 23 eğitim uçağı bulunan okulun Isparta’da uçuş hattı ile birlikte yeni inşa ettiği modern eğitim binasında 8 derslik, dinlenme ve çalışma odaları ile biri burada yer alan Airbus 320 tipi uçağa ait birebir simülatör olmak üzere toplamda 5 simülatörü bulunuyor.
Hali hazırda 300’ün üzerinde pilotaj öğrencisinin eğitim aldığı Erah Havacılık Akademisi’nde 80 öğretmen pilot ve eğitmen görev alırken Türk Hava Yolları da yetiştirmek üzere pilot ihtiyacının bir kısmını Erah’tan karşılıyor.

THY tarafından kendi kriterlerine uygun olarak seçilen pilot adaylarını Isparta’da beş yıldızlı otelde konaklatarak üst düzey pilotaj eğitimi veren okul, THY’den gelen yeni grubun eğitimlerini de Uşak’ta verecek.

Bugüne kadar sivil havacılık sektörüne 700’ün üzerinde pilot kazandırdıklarını belirten okulun kurucusu ve sahibi Erdoğan Cabioğlu, “ Türk sivil havacılığının pilot ihtiyacını karşılamak için yıllardır özenle ve titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Mezun ettiğimiz öğrencilerin  tamamına yakını pilot olarak profesyonel meslek hayatlarını sürdürüyorlar. Kendi tercihi dışında mezun öğrencilerimizden iş bulamayan olduğunu sanmıyorum. Mezunlarımızın neredeyse tamamı bugün pilot diyebilirim” şeklinde konuştu.

Cabıoğlu, Türk Hava Yolları ile pilot yetiştirme programına yönelik güzel bir işbirliği içerisinde olduklarının altını çizerek verilen eğitim kalitesinden ve sunulan imkanlardan kurumun da şirketin de son derece memnun olduğunun altını çizdi.

Er-Ah Uşak'ta da eğitim vermeye başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Ogrenci ~ 5 yıl önce
Top Air ucus okulu yuzunden dustugumuz travmatik durumdan dolayı ve bu okulun sahıplerı yuzunden havacılıktan soğudum. Kokpit kapısından girmeye hayal ederken, zar zor bir araya getirdiğimiz parayı alabilmek için kendimizi mahkeme kapılarında bulduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En iyisi ~ 5 yıl önce
THK Uçuş Akademisinden daha iyi bir uçuş okulu tanımam ben, en iyisi o, üstelik Atatürk 'ün kurduğu bir kurum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1CupOfTarhana ~ 5 yıl önce
Hayırlı olsun, kazasız, belasız uçuşlar dilerim. Belki bu vesileyle yıllardır yatırım yapılmayan meydana da iyileştirmeler yapılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S O S ~ 5 yıl önce
Aproncudan elektiriçiye kuleden elektroniğe vb diğer bütün personellerinin sınırlı sayıda olduğu terminalin otobüs terminali apronun tek uçaklık olduğu meydana artık DHMİ kurumumuzda inşallah el atar ve meydanımızı güzelleştirir eksiklerini giderir zaman içinde göreceğiz inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captain ~ 5 yıl önce
Yatırımlarının tamamını öğrenci için yapan Türkiye'nin en iyi uçuş okulu ERAH

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TKI ~ 5 yıl önce
Başarılarının devamını dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğrenci ~ 5 yıl önce
Yaptığınız her yatırımı öğrenci odaklı yaptığınız ve en iyi şekilde bizi yetiştirdiğiniz için teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captain ~ 5 yıl önce
Kazandığı tüm parayı öğrencilere yatırım olarak sunan Türkiye'nin en iyi uçuş okulu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CTA ~ 5 yıl önce
Kazasız belasız emniyetli uçuşlarınız olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000