27 Temmuz 2015, Pazartesi 15:14:12

ER-AH filosuna bir uçak daha katıldı

Isparta ve Antalya’dan sonra İstanbul’da da eğitim veren Er-Ah, filosuna yeni bir uçak dahil etti.
  • Erah tarkim bilmem ama eskişehir başkadır.
  • Emekli askerlerin olduğu kurumlardan uzak durun derim .. Paranın boşa gider bu işine adam gibi öğrenemezsiniz
  • THK "kurum" diyen arkadaşım, Kurum dediğin şeyin bir istikrarı ve kararlılığı olmalı.Sana "kurum" diyorlarsa bu baca kurumu değil.İşini yapamayan parayı personeli malzemeyi yönetemeyen bir organizasyondan bahsederken kurum ifadesi daha dikkatli kullanılmalı.
  • 2 uçağı olupta 3 yıldır uçak alma sözü veren ama alamayan dengeszlere gelsin;)
  • THK Uçuş Akademisi THK ya bağlı değildir.Gökçen Havacılığın bir kuruluşudur.Şu anda THK ile hiçbir bağı yoktur.Elinde uçak,meydan,öğretmen olmasına rağmen kalitesiz eğitimi ve uçamaması sebebiyle herkese çektirdiği için insanlar yazmaktadır.Nasıl bir okul elinde 16 uçak varken sadece 4 tanesi uçabilir durumda olur ve bunlar en fazla 3-4 sorti yapar.TUA da hali hazırda yüzlerce kişi uçmayı bekliyor bende bunlardan biriyim.Uçaklar bana ben onlara bakıyorum uçuş yok, sebepte yok.İşte bu yüzden nefret ediyoruz işte bu yüzden buralara yazıyoruz ki belki bu devran değişir de uçabiliriz.
  • En büyük BARIŞ başka büyük yok.
  • Burda Thk öven ya emekli asker Ballı maaşa çalışandır,ya onun Ballı ucuza eğitim alıp sorunsuz eğitim alan evladıdır gerisi yalan dolan gidin öğrencilere sorun %95 sorunlu ve sıkıntı içindedir...
  • Hem THK'da hemde Er-Ah'ta uçan biri olarak sadece şu yorumum kıyaslama için yetecektir sanırım. THK'da uçabilmek için planlamaya yalvarırsınız, Er-Ah'ta ailemi özledim evime gideceğim bu yüzden bana uçuş yazmayın demek için planlamayı ararsınız. Açık ve net :) Yeni uçağımız hayırlı olsun.
  • Ne zaman herhangi bir ucus okulu ile ilgili yazi ciksa hep yorumlar bir anda THK ya donuyor. Niye bu kadar THK yi elestiriyosunuz anlamis degilim. 3 yakinimda tuadan mezunlar ve THY de ucuyolar onun disindada bir yakinim su anda egitimde ve hic ucus yapamiyorum gibi birsey soylemedi evet yogunluk varmis ama sadece 3 ucusum ertelendi dedi o kadar. Ataturk'un kurdugu bu saygideger kurumu hatalarida olsa elestirmek yerine sahip cikin. Mutlaka isler yoluna giricektir, boyle turbulanslar arada olur ama bu turbulansdan da cikis olucaktir. THK ya sahip cikin.
  • THK ile erahi karsilastiran sayın arkadaşım; THK bir vakıf kuruluşudur. Thknin bir geçmişi var. THK bir kurumdur. THK halkın kurumudur. Erah ise özel sirket varlığını sürdürmek için titizlikle is yapmalı. Çünkü piyasada tilki çok ... Tilkinin yanında çakal olacaksın. Erahta büyümesine yenilik katarak büyümeyi tercih ediyor. .yani THK şöyle Erah böyle demekle olmaz. Oran vardır birde oranti vardır.

Isparta ve Antalya’dan sonra İstanbul’da da eğitim veren Er-Ah, filosuna yeni bir uçak dahil etti.

Eğitim filosundaki tek motorlu uçakların tamamı Cessna olan Er-Ah Uçuş Okulu, filosuna 1 yeni Cessna 172R model uçak daha ekleyerek tek motorlu uçak filosunu 12’ye çıkardı.

Tescil ve dokümantasyon işlemleri devam eden TC-AHU tescilli C172R model uçağın önümüzdeki haftalarda uçması planlanıyor.

Er-Ah’ın yeni uçağı ile birlikte eğitim filosundaki uçak sayısı 2 adet çift motor dahil toplam 14 ‘e yükseldi.



ER-AH filosuna bir uçak daha katıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Asdsdf ~ 8 yıl önce
Erah tarkim bilmem ama eskişehir başkadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tlg ~ 9 yıl önce
Emekli askerlerin olduğu kurumlardan uzak durun derim .. Paranın boşa gider bu işine adam gibi öğrenemezsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tlg ye soru ~ 9 yıl önce
emekli askerlerden uzak durun derken ER-AH dan mi bahsediyorsun
Hadi Ordan ~ 9 yıl önce
Emekli askerlerin kurduğu ve yönettiği bir uçuş okulundan mezunum, şirinevler de bilen bilir. Hepsi adam gibi adam , havacılığa gönül vermiş beyefendi idealist insanlar. Ben onlardan para karşılığı hizmet aldım ama öğrettiklerinin maddi karşılığını ödemek mümkün değil. Askerler ile ilgili böyle atıp tutarken azıcıkda olsa elinizi vicdanınıza koyun....
aday ~ 9 yıl önce
yahu isim verinde bizim gibi adaylarda öğrensin
Mesela ~ 1 yıl önce
Nordwind,Southwind gibilerden
müsteşar ~ 9 yıl önce
THK "kurum" diyen arkadaşım, Kurum dediğin şeyin bir istikrarı ve kararlılığı olmalı.Sana "kurum" diyorlarsa bu baca kurumu değil.İşini yapamayan parayı personeli malzemeyi yönetemeyen bir organizasyondan bahsederken kurum ifadesi daha dikkatli kullanılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 9 yıl önce
2 uçağı olupta 3 yıldır uçak alma sözü veren ama alamayan dengeszlere gelsin;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 9 yıl önce
THK Uçuş Akademisi THK ya bağlı değildir.Gökçen Havacılığın bir kuruluşudur.Şu anda THK ile hiçbir bağı yoktur.Elinde uçak,meydan,öğretmen olmasına rağmen kalitesiz eğitimi ve uçamaması sebebiyle herkese çektirdiği için insanlar yazmaktadır.Nasıl bir okul elinde 16 uçak varken sadece 4 tanesi uçabilir durumda olur ve bunlar en fazla 3-4 sorti yapar.TUA da hali hazırda yüzlerce kişi uçmayı bekliyor bende bunlardan biriyim.Uçaklar bana ben onlara bakıyorum uçuş yok, sebepte yok.İşte bu yüzden nefret ediyoruz işte bu yüzden buralara yazıyoruz ki belki bu devran değişir de uçabiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden? ~ 9 yıl önce
Yahu afa, ayjet gibi okullar dururken gidip thk'ya girmek resmen macera aramaktır. Havalimanında geçende yine gördüm thk'nın yeni dönem öğrencilerini. Allah akıl versin...
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
En büyük BARIŞ başka büyük yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tua ~ 9 yıl önce
Burda Thk öven ya emekli asker Ballı maaşa çalışandır,ya onun Ballı ucuza eğitim alıp sorunsuz eğitim alan evladıdır gerisi yalan dolan gidin öğrencilere sorun %95 sorunlu ve sıkıntı içindedir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mutlu pilot ~ 9 yıl önce
Hem THK'da hemde Er-Ah'ta uçan biri olarak sadece şu yorumum kıyaslama için yetecektir sanırım. THK'da uçabilmek için planlamaya yalvarırsınız, Er-Ah'ta ailemi özledim evime gideceğim bu yüzden bana uçuş yazmayın demek için planlamayı ararsınız. Açık ve net :) Yeni uçağımız hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
;) ~ 9 yıl önce
Aynen öyle
~ 9 yıl önce
Sen haline şükret ki uçacak okul buldun başka bişi demicem sana
Thk ~ 9 yıl önce
Erah ta isler nasil yurur bilemem ama thk konusunda adam hakli.....
mutluya ~ 9 yıl önce
iyi dedin kardeşim, thk da paranla rezil olmayı erahta uçmayı öğrenirsin.
Thk ~ 9 yıl önce
Ne zaman herhangi bir ucus okulu ile ilgili yazi ciksa hep yorumlar bir anda THK ya donuyor. Niye bu kadar THK yi elestiriyosunuz anlamis degilim. 3 yakinimda tuadan mezunlar ve THY de ucuyolar onun disindada bir yakinim su anda egitimde ve hic ucus yapamiyorum gibi birsey soylemedi evet yogunluk varmis ama sadece 3 ucusum ertelendi dedi o kadar. Ataturk'un kurdugu bu saygideger kurumu hatalarida olsa elestirmek yerine sahip cikin. Mutlaka isler yoluna giricektir, boyle turbulanslar arada olur ama bu turbulansdan da cikis olucaktir. THK ya sahip cikin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tehakaya ~ 9 yıl önce
yalancı klavye yalakası, üç tane yakının tuadan mezun oldu da, tua ismi ne şurda 1 sene 2 sene thk isim değişeli. 3 seneden önce thk mezun edebiliyor mu öğrenciyi puhahaha.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
THK ile erahi karsilastiran sayın arkadaşım; THK bir vakıf kuruluşudur. Thknin bir geçmişi var. THK bir kurumdur. THK halkın kurumudur. Erah ise özel sirket varlığını sürdürmek için titizlikle is yapmalı. Çünkü piyasada tilki çok ... Tilkinin yanında çakal olacaksın. Erahta büyümesine yenilik katarak büyümeyi tercih ediyor. .yani THK şöyle Erah böyle demekle olmaz. Oran vardır birde oranti vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000