15 Eylül 2015, Salı 12:32:03

ER-AH filosu büyüyor

Isparta ve Antalya’dan sonra İstanbul’da da eğitim veren Er-Ah, filosuna yeni bir uçak dahil etti.
  • THK tua dan güzel haberler var.izmirde ucak sayısı aynı 5 ,20 kendi Öğrencisi var 25 THY dan bütün öğrenciler yerde bekliyor ,durum vahim..
  • Hayırlı, uğurlu olsun. Allah kazasız belasız uçuşlar nasip etsin.
  • Hayırlı olsun .Başarılar
  • Allah kazasız belasız uçuşlar versin
  • THK tua pişmanlıktır,bulaşmayın,gençliğiniz yanar...
  • Tarkim degil ucak hoca yok hocalar hepsi farkli alem de standardizyon hak getire ne kadar cok E/T versekde cebimizi doldursak derdindeler ucaklar cogu bakimsiz 67 model ucaklarda uculuyor birak ucagi bulmayi 've almayi headset alamayacak kadar aciz bi kurum Er Ah gönül den tebrik ediyorum kazasiz belasız ucus lar diliyorum..
  • I saw the aircraft flying in today. It looked very stable and sounded really nice. I'm sure it'll be a blast for the students in a hot pursuit of PIC time. Lol
  • 150bin euroluk ucakla olmaz bu isler..
  • ben afa mezunu bir f/o'yum. sizler suphesiz bir aile olabilirsiniz kendi kurumlarinizda, umarim basarilida olursunuz. Fakat biz afada dogduk atlas'da buyuduk. sanirim bizi de aile olarak adlandirmak dogru olur.
  • okulun büyümesi çok güzel fakat bu uçak ısparta yan rüzgarında ve öğrenci adaptasyonunda zorlayabilir, okula tavsiyem ppl i tecnam la almayana pic de tecnamı solo asla vermemek yönünde olacaktır. ÜLKEMİZ İÇİN GÜZEL HABERLER KAZASIZ SAĞLIKLI UÇUŞLAR

Isparta ve Antalya’dan sonra İstanbul’da da eğitim veren Er-Ah, filosuna yeni bir uçak dahil etti.

Er-Ah Uçuş Okulu, filosuna TC-ERM tescilli  Tecnam P2008JC model uçak daha ekleyerek tek motorlu uçak filosunu 13’ye çıkardı. İkinci fabrika çıkışlı Tecnam P2008JC model uçağı Ekim ayı ortasında filoya katılacak.

Er-Ah’ın yeni tek motor uçağı ile birlikte eğitim filosundaki uçak sayısı 2 adet çift motor dahil toplam 15 ‘e yükseldi.





ER-AH filosu büyüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Tua ~ 9 yıl önce
THK tua dan güzel haberler var.izmirde ucak sayısı aynı 5 ,20 kendi Öğrencisi var 25 THY dan bütün öğrenciler yerde bekliyor ,durum vahim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
falconeye ~ 9 yıl önce
Hayırlı, uğurlu olsun. Allah kazasız belasız uçuşlar nasip etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nabi DELİCE ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun .Başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 9 yıl önce
Allah kazasız belasız uçuşlar versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tua ~ 9 yıl önce
THK tua pişmanlıktır,bulaşmayın,gençliğiniz yanar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tarkim ~ 9 yıl önce
Tarkim degil ucak hoca yok hocalar hepsi farkli alem de standardizyon hak getire ne kadar cok E/T versekde cebimizi doldursak derdindeler ucaklar cogu bakimsiz 67 model ucaklarda uculuyor birak ucagi bulmayi 've almayi headset alamayacak kadar aciz bi kurum Er Ah gönül den tebrik ediyorum kazasiz belasız ucus lar diliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 9 yıl önce
Bi Çay dağıtıp 10 bin Maaş Alıp hale şikayetçisiniz kardeşim yuh...
Dünyalı ~ 9 yıl önce
Maaş alamayan Eğitmen öğrenciden çıkarır...
Standard Liege ~ 9 yıl önce
I saw the aircraft flying in today. It looked very stable and sounded really nice. I'm sure it'll be a blast for the students in a hot pursuit of PIC time. Lol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 9 yıl önce
150bin euroluk ucakla olmaz bu isler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
afali ~ 9 yıl önce
ben afa mezunu bir f/o'yum. sizler suphesiz bir aile olabilirsiniz kendi kurumlarinizda, umarim basarilida olursunuz. Fakat biz afada dogduk atlas'da buyuduk. sanirim bizi de aile olarak adlandirmak dogru olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yani? ~ 9 yıl önce
Ne anlatmaya calisiyorsun sen Afali? Tamam ailesiniz , en iyi sizsiniz, siz Allah'in bir lutfusunuz, isiniz hazir tamam sizin ,bizim efendimizsiniz, havacilik dedigimiz zaman afa ogrencisi geliyor akla, yeterliyse egonuzu tatmin edebildiysek, lutfen afanizida alin gidin.
eski erah-lı ~ 9 yıl önce
okulun büyümesi çok güzel fakat bu uçak ısparta yan rüzgarında ve öğrenci adaptasyonunda zorlayabilir, okula tavsiyem ppl i tecnam la almayana pic de tecnamı solo asla vermemek yönünde olacaktır. ÜLKEMİZ İÇİN GÜZEL HABERLER KAZASIZ SAĞLIKLI UÇUŞLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000