14 Ekim 2019, Pazartesi 12:54:12

ERAH 27 pilotu mezun etti

ERAH Uçuş Akademisi'nin Isparta'daki eğitim tesislerinde mezuniyet coşkusu yaşandı. Pilot eğitim süreçlerini tamamlayan 27 pilot, üstün başarı ile mezun olarak pilotluk lisanslarını aldı.
  • Tüm eğitmen ve ögrencileri tebrik ederim.Emek,gayret,sabır ile çalışıp başardılar.Yolları açık ve aydınlık olsun. Tüm gençlere hayırlı gelecek diliyorum.Gönüllerinde ne varsa ona kavuşmaları birlik beraberlik içinde yaşamaları dileğiyle.
  • Erdoğan Hocam, Okulunuzu geçen hafta ziyaret ettim. Böyle bir tesisi havacılık sektörüne kazandırmışsınız. Sizi tebrik ediyorum.
  • Pilot olamayanların ağlama duvarına dönmüş burası.
  • Yabancı FO alımları var şirketlerde. Yerli FO’ya öncelik verilmiyor ne yazık ki... Allah kolaylık versin
  • Bune abi önüne gelen pilot oluyor bendemi olsam napsam okadar zor olmasa gerek
  • ne pilot açığı ya? açık maçık yok kandırmayın insanları. tam tersi pilot fazlalığı var şu an türkiyede
  • Sayın Erdogan hocam Sız bu yaz Ipsalada darp edilen pilotunuzun arkasında durmayıp ticari konudur diye beyanat verdinizmi-maaşlı çalışan bu pilotu koruması gerekirken neden diğer rakip firma pilotunun adamları tarafından darp edildikten sonra hiçbir şey yapılmadı firmanızdan dogrumudur Saygılarımla
  • Erdoğan Hocam ve ekibi en istikrarlı şekilde yolu devam ediyor. Bu okulda katkısı olan herkes gibi bende böyle haberler görünce gurur duyuyorum. Yolunuz açık olsun. Kubilay VAROL
  • her mezun pilot olamıyor malesef
  • İş varmı yok.Yazık günah

ERAH Uçuş Akademisi'nin Isparta'daki eğitim tesislerinde mezuniyet coşkusu yaşandı. Pilot eğitim süreçlerini tamamlayan 27 pilot, üstün başarı ile mezun olarak pilotluk lisanslarını aldı.

Türk Hava Yolları ile ERAH Uçuş Akademisi arasında uçuş eğitimini kapsayan işbirliği çerçevesinde, Isparta'da uçuş eğitimi alan 16 pilot adayı, eğitim sürecini başarıyla tamamlayarak havayolu pilot lisanslarını (ATPL)almaya hak kazandı. Emniyet Havacılık için yetiştirilen 4 pilot adayı ile 7 entegre ATPL  öğrencisi de aynı anda mezuniyet sevinci yaşadı.

Türk Hava Yolları tarafından seçilen ve eğitimlerini Türkiye'nin saygın uçuş eğitim merkezleri arasında gösterilen Isparta'daki ERAH Uçuş Akademisi'nde  alan 16 pilot adayı, başarılı bir eğitim sürecini geride bırakarak 15 ay gibi kısa bir sürede mezun oldu.

THY için yetiştirilen ikinci filonun yanı sıra Emniyet Havacılık mensubu 4 pilot adayı ve ERAH Entegre ATPL programında eğitim alan 7 pilot adayı da mezun olmayı başardı.

Mezun olan pilot adayları için geçtiğimiz haftasonu Isparta'daki ERAH Uçuş Akademisi hangarında özel bir tören düzenlendi.

ERAH Uçuş Okulu Genel Müdürü Erdoğan Cabioğlu'nun evsahipliğinde gerçekleştirilen törene Emniyet Havacılık Daire Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Uygar Elmastaşı, THY kokpit istihdam departman yetkilileri ve mezun olan öğrencilerin aileleri ile yakınları katıldı.

Törende konuşan ERAH Uçuş Akademisi Genel Müdürü Erdoğan Cabioğlu, "Kurulduğumuz günden bu yana mezun ettiğimiz 800'ün üzerinde pilotumuz, bugün Türkiye ve dünyada farklı hava yolu şirketlerinde istihdam imkanı buldu.  Bu alanda yüzde 90 işe girme oranı başarısıyla havacılık eğitimlerinde farkımızı ortaya koyma onuruna ulaştık. Sivil havacılığa yönelik pilot eğitimlerimizin yanı sıra Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Havacılık teşkilatımızın pilot açığını kapatmasına yönelik ortak çalışmalar içerisindeyiz" dedi.

Törende tüm öğrencilere plaket takdim edildi.

ERAH Havacılık Akademisi'nin Türk Hava Yolları için yetiştirilmek üzere pilot eğitim programında halen 10'uncu filo eğitimlerine devam edöyor.



ERAH 27 pilotu mezun etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Havva Eryaman ~ 5 yıl önce
Tüm eğitmen ve ögrencileri tebrik ederim.Emek,gayret,sabır ile çalışıp başardılar.Yolları açık ve aydınlık olsun. Tüm gençlere hayırlı gelecek diliyorum.Gönüllerinde ne varsa ona kavuşmaları birlik beraberlik içinde yaşamaları dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üzgün ~ 4 yıl önce
Ne güzel tebrik ediyorsunuz o öğrencileri uçurmak için o pilotlar çoluğundan çocuğundan yollarca ayrı kaldı büyük bir emek verdiler şimdi kalkmış ücretsiz izin diyorsunuz performans üstü uçtular bunu karşılığında ek bir ödeme yapılmadı bizi böyle ortada bırakmanız olmuyor bir iki ay pilotlarını idare etmeli Erdoğan bey yollara bakarsak performans ödemeleri bundan fazla tutuyor
Suat Tansu ~ 5 yıl önce
Erdoğan Hocam, Okulunuzu geçen hafta ziyaret ettim. Böyle bir tesisi havacılık sektörüne kazandırmışsınız. Sizi tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş okulu ~ 4 yıl önce
Suat bey Erdoğan beye söylermişsiniz bu kadar özveri ile uçup öğrenci yetiştiren pilotlarını bir iki ay idare edemedi mi ücretsiz izin verdi be olacak halimiz
Köşede Ağlayın ~ 5 yıl önce
Pilot olamayanların ağlama duvarına dönmüş burası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet Çelik ~ 5 yıl önce
Yabancı FO alımları var şirketlerde. Yerli FO’ya öncelik verilmiyor ne yazık ki... Allah kolaylık versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 5 yıl önce
Bune abi önüne gelen pilot oluyor bendemi olsam napsam okadar zor olmasa gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bb ~ 5 yıl önce
ne pilot açığı ya? açık maçık yok kandırmayın insanları. tam tersi pilot fazlalığı var şu an türkiyede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erah ~ 5 yıl önce
Sayın Erdogan hocam Sız bu yaz Ipsalada darp edilen pilotunuzun arkasında durmayıp ticari konudur diye beyanat verdinizmi-maaşlı çalışan bu pilotu koruması gerekirken neden diğer rakip firma pilotunun adamları tarafından darp edildikten sonra hiçbir şey yapılmadı firmanızdan dogrumudur Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ER-AH'a Yakışır ~ 5 yıl önce
Erdoğan Hocam ve ekibi en istikrarlı şekilde yolu devam ediyor. Bu okulda katkısı olan herkes gibi bende böyle haberler görünce gurur duyuyorum. Yolunuz açık olsun. Kubilay VAROL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlı olsun ~ 5 yıl önce
her mezun pilot olamıyor malesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 5 yıl önce
İş varmı yok.Yazık günah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aas ~ 5 yıl önce
Babasi tk da kaptan olanlarin derdi sıkıntısı yok hoop ariyor tip mudurunu yada devresiyse cuk diye isi kapiyor. Senin benim gibi de burda is var mi is diye yazsin dursun .

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000