28 Mart 2009, Cumartesi 09:28:36

Enkazı bulan korucudan şok iddia!

Helikoper enkazının bulunduğu bölgedeki koruculardan 37 yaşındaki Selim Işık, kazadan hemen sonra enkazın bulunduğu yer ile ilgili olarak ihbarda bulunduklarını söyledi.
  • Acaba yeni bir ergenekon davası mı başlıyor.
  • Hem yapılan ihbarın değerlendirilmemesi hemde enkazın aksi yönde aranması kurtaramama değil cinayettir...
  • be adam madem böyle bir bilgin vardıda koskoca iki gün nasıl başka bir yere ulaştırmadın, başbakan koruması sıradan bir memur. ara jandarmayı birşey bilmiyorsan
  • Sayet dogru ise,hakikaten yapilan kurtarma koordinatlarini uygulamaya koyan biriminve kriz masasinin bundan hakikaten haberi var ise,o zaman tarafsiz bir kurul bu kurtarma isini mercek altina almasi gerekir.Bunu yapmak bir insanlik görevidir.Böyle kaza her zaman olabilir.Amma böyle sakarlik asla bir daha olmamalidir.
  • Yakın tarihte bütün siyasi yokedişler uçak veya helikopter kazaları ile gerçekleştirildiği için (Özellikle pakistan, arap ülkeleri ve Org.Bitlis örneğinde olduğu gibi) insanın aklına yine yabancı menşeili bir suikast olasılığı gelmiyor değil. Bu defa belki acı bir tesadüftür. Zira rahmetli Yazıcıoğlu'nun siyasi duruşu şimdilerde kimse için bir tehdit değildi. Tek olasılık Alperen Ocaklarının isminin geçtiği soruşturmalar ve bunların etkilediği çevreler. Ama teknoloji kullanılması gerektiği için yakın bir olasılık gibi gözükmüyor.
  • Bu olayın olmasını da akp ye bağladınız ya helal olsun. Ayrıca haberdeki ''ceset'' kelimesinin kaldırılması gerekir.
  • amerika ve akp işbirliği sonucunda,yine olan oldu.Maalesef İşte vatanını milletini gönülden sevenlerin sonu.Çok Yazık.
  • Madem biliyorlardı gidip kurtarsalardı. Medyatik olmak için sıkılan palavralar bunlar.
  • Bütün olanların nedeni Koordinasyon,eğitim eksikliği ve yeteneksizlik. Yarın Hepimizin başına gelebilir.
  • bu kişilere medya hemen cepten ulaştı, eğer böyle birşey olsaydı bu kişiler bence hemen medya ile iletişim kurarlardı.Airporthaber iki gündür böyle saçma iddalara yer vermeside çok kötü bence(ilk haber muhsin bey yanımda diyen sahte kişiliğin haberi)

Korucu Selim Işık’tan şok iddia: Helikopterin düştüğü gün bölgeye gittik. Enkazı gördük. BBP yöneticileri ile Başbakanlık korumalarına gördüklerimizi söyledik. Ancak gidilmedi.

Helikoper enkazının bulunduğu bölgedeki koruculardan Selim Işık (37), kazadan hemen sonra enkazın bulunduğu yer ile ilgili olarak ihbarda bulunduklarını söyledi. Işık, “Üç gün önce biz o bölgeye gittik, kablo kokusu aldık. Tipi var diye korkup döndük. Söylediğimizde gidilseydi, o muhabir arkadaş kurtarılmış olurdu” dedi. Işık, şunları söyledi:
“Kaza olduğu gün, saat 15.15 civarı Sisne köyü yakınlarında köylüler büyük bir ses duymuş. Köyden Yaşar Özhan bana iletti. O bölgeye gittik, kayalıkların üzerinde çamlar arasında bir enkaz gördük. Kablo kokusu geliyordu. Sonra kurtuldular diye duyduk. Tipi de olunca korkup döndük. Sonradan bulunmadığını öğrendik.

Bunun üzerine ertesi gün Göksun’da BBP yöneticisi Kemal Yavuz ile Muhsin Bey’e bildirdik gördüğümüzü. Genel Merkez’e de izah ettim. Bu bölge aranmayınca Başbakan geldiğinde korumalara da iletildi. Ama kendisi ile irtibat kuramadık. Orası 2 bin metre yükseklikte bir yer. Bu sabah (dün) 05.00’te tekrar o bölgeye çıktık. 500 metre kadar yaklaştık. Pervane kopmuştu. Çok zor bir yer. Kayanın başı, çamlık. Çok yorulmuştuk, döndük.”

Eşi köyde bekliyor

Helikopter enkazının bulunduğunun kesinleşmesinden sonra BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun “Onun bulunduğu yerde olmak istiyorum” diyen eşi Gülefer Yazıcıoğlu da cenazelerin getirileceği Kızılöz köyüne gitti. Gülefer Yazıcıoğlu’na, ağabeyi olan TBMM Başkanvekili AKP’li Nevzat Pakdil ve BBP Genel Başkan Basın Danışmanı Murat Çetintaş da eşlik etti.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile diğer yetkililer de bu köyde karargâh kurarak, cesetlerin alınması ve enkazda yapılacak çalışmalara nezaret etti.
 

Enkazı bulan korucudan şok iddia!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
Acaba yeni bir ergenekon davası mı başlıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hem yapılan ihbarın değerlendirilmemesi hemde enkazın aksi yönde aranması kurtaramama değil cinayettir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
be adam madem böyle bir bilgin vardıda koskoca iki gün nasıl başka bir yere ulaştırmadın, başbakan koruması sıradan bir memur. ara jandarmayı birşey bilmiyorsan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayet dogru ise,hakikaten yapilan kurtarma koordinatlarini uygulamaya koyan biriminve kriz masasinin bundan hakikaten haberi var ise,o zaman tarafsiz bir kurul bu kurtarma isini mercek altina almasi gerekir.Bunu yapmak bir insanlik görevidir.Böyle kaza her zaman olabilir.Amma böyle sakarlik asla bir daha olmamalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yakın tarihte bütün siyasi yokedişler uçak veya helikopter kazaları ile gerçekleştirildiği için (Özellikle pakistan, arap ülkeleri ve Org.Bitlis örneğinde olduğu gibi) insanın aklına yine yabancı menşeili bir suikast olasılığı gelmiyor değil. Bu defa belki acı bir tesadüftür. Zira rahmetli Yazıcıoğlu'nun siyasi duruşu şimdilerde kimse için bir tehdit değildi. Tek olasılık Alperen Ocaklarının isminin geçtiği soruşturmalar ve bunların etkilediği çevreler. Ama teknoloji kullanılması gerektiği için yakın bir olasılık gibi gözükmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu olayın olmasını da akp ye bağladınız ya helal olsun. Ayrıca haberdeki ''ceset'' kelimesinin kaldırılması gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
amerika ve akp işbirliği sonucunda,yine olan oldu.Maalesef İşte vatanını milletini gönülden sevenlerin sonu.Çok Yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Madem biliyorlardı gidip kurtarsalardı. Medyatik olmak için sıkılan palavralar bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bütün olanların nedeni Koordinasyon,eğitim eksikliği ve yeteneksizlik. Yarın Hepimizin başına gelebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu kişilere medya hemen cepten ulaştı, eğer böyle birşey olsaydı bu kişiler bence hemen medya ile iletişim kurarlardı.Airporthaber iki gündür böyle saçma iddalara yer vermeside çok kötü bence(ilk haber muhsin bey yanımda diyen sahte kişiliğin haberi)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000