14 Temmuz 2015, Salı 08:12:29

Engelsiz Havalimanı sayısı 35'e yükseldi

Balıkesir Koca Seyit, Kars, Mardin, Şanlıurfa GAP ve Kastamonu havalimanlarının da eklenmesiyle "engelsiz havalimanları" sayısı 35'e ulaştı.
  • Bunlar yalan dolan işler. Gidin bakalım ahl ye sizi kim takıyor. Engelli iseniz ilgilenen bile olmaz. Özellikle Atatürk bu konuda en kötüsüdür ardından da antalya gelir.
  • Kastamonu'da yapılan seyleri gördüm. Çok acemice yapmışlar. Kurallara uygun değil. Engelli girişi yok. Kontuarda engelli olarak gelen kişi ayağa kalkmak zorunda. Her seyahatimde aekadaşlara söylüyorum ama ne fayda. 2 gün sonra yine gideceğim yine söyleyeceğim. Ben bıkmam onlar yapana kadar devam
  • Yerlere sari cizgi cizdik engelsiz olmus olduk

Engelli veya hareket kabiliyeti kısıtlı yolculara kolaylık sağlanması amacıyla yürütülen Engelsiz Havalimanı Projesi kapsamında sertifika verilen havalimanı sayısı 35'e yükseldi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü kontrolünde yürütülen Engelsiz Havalimanı Projesi kapsamında Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor.

Tüm havalimanlarında "engelsiz havalimanı" kuruluş belgesi almak için çalışmalar yürüten DHMİ, bu kapsamda çalışmalarını tamamlayarak SHGM'ye müracaat etti.

Gerekli koşulları sağlayan Balıkesir Koca Seyit, Kars, Mardin, Şanlıurfa GAP ve Kastamonu havalimanlarına da sertifika verildi. Böylece proje kapsamında sertifika almaya hak kazanan havalimanı sayısı 35 oldu.

Sertifikalar doğrultusunda, havalimanlarında faaliyet gösteren ilgili kuruluşların ödeyecekleri ruhsat, sertifika gibi izin belgelerinin temdit ücretlerinde yüzde 15 indirim sağlanacak.

Engelsiz Havalimanı sayısı 35'e yükseldi

Yorumlar

Engel ~ 9 yıl önce
Bunlar yalan dolan işler. Gidin bakalım ahl ye sizi kim takıyor. Engelli iseniz ilgilenen bile olmaz. Özellikle Atatürk bu konuda en kötüsüdür ardından da antalya gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kastamonu ~ 9 yıl önce
Kastamonu'da yapılan seyleri gördüm. Çok acemice yapmışlar. Kurallara uygun değil. Engelli girişi yok. Kontuarda engelli olarak gelen kişi ayağa kalkmak zorunda. Her seyahatimde aekadaşlara söylüyorum ama ne fayda. 2 gün sonra yine gideceğim yine söyleyeceğim. Ben bıkmam onlar yapana kadar devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yerlere ~ 9 yıl önce
Yerlere sari cizgi cizdik engelsiz olmus olduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000