19 Ekim 2016, Çarşamba 09:10:25

En ucuz biletleri Google söyleyecek

Google Flights adlı uçuş arama servisi, bundan böyle ucuz bilet konusunda kullanıcıyı uyarabilecek.
  • Google'ın özel bir görevi olduğuna artık daha çok inanmaya başladım. Internet dünyasının tek hakimi olma yolunda çok az mesafesi kaldı. Internet bile tekelleşti vay be. Ben bakkala gideyim de bir google ekmek, 1lt google süt, iyisinden yarım kilo da google beyaz peynir alayım bari.
  • google moggle hayatimiza ii e girdi heryerde reklam izler olduk tiksiniyorum googledan. ornek bugun bir saat bakin bir hafta saat reklami cikariyor karsiniza. bir sehir aratin 1 hafta yok oteli yok arabasini reklam sunuyor o sehrin. ben istersem bakarim ne gozume sokuyon hirbo. skyscanner zaten o isi yapio kaymak yemesin mi baskasi. mucidi enucuz ve skyskanner
  • az önce baktım fakat kullanışlı değil. eyirporthaber işe yarar bilgiler verme konusunda kendini geliştirmelisin.

Google resmi bloğunda yayınlanan mesajda tatil planı yapan kullanıcıları memnun edecek yeni bir özelliği duyurdu. Google Flights uçuş arama aracı ile uçuş planlayan kullanıcılara, gelecek seyahatlerin maliyeti hesaplanırken fiyatlardaki değişim ve oluşacak tasarruf da bildirilecek. Böylelikle bilet almak isteyenler bir süre daha bekleyebilecek ve rotayı takip edebilecek. Google bu bekleme süresince bilet fiyatlarında yaşanan artış veya düşüşü kullanıcılara bildirim yolu ile haber verecek.

Google uçuş maliyetlerini verirken geçmiş tarihli verilerden faydalanıyordu. Bu da fiyatları her zaman doğru bir şekilde yansıtmıyordu. Mobil kullanıcıların uçuş deneyimini geliştirmek isteyen Google, getirdiği yenilikle mobil cihaz üzerinden Google hesabıyla uçak biletinin takibine izin veriyor. Şirket, Flights (Uçuşlar) servisini mobil uygulamaya dönüştürmek yerine tarayıcı üzerinden kullandırmaya devam ediyor.

En ucuz biletleri Google söyleyecek

Yorumlar

illüminati ~ 8 yıl önce
Google'ın özel bir görevi olduğuna artık daha çok inanmaya başladım. Internet dünyasının tek hakimi olma yolunda çok az mesafesi kaldı. Internet bile tekelleşti vay be. Ben bakkala gideyim de bir google ekmek, 1lt google süt, iyisinden yarım kilo da google beyaz peynir alayım bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
skyscanner warken ~ 8 yıl önce
google moggle hayatimiza ii e girdi heryerde reklam izler olduk tiksiniyorum googledan. ornek bugun bir saat bakin bir hafta saat reklami cikariyor karsiniza. bir sehir aratin 1 hafta yok oteli yok arabasini reklam sunuyor o sehrin. ben istersem bakarim ne gozume sokuyon hirbo. skyscanner zaten o isi yapio kaymak yemesin mi baskasi. mucidi enucuz ve skyskanner

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
az önce baktım fakat kullanışlı değil. eyirporthaber işe yarar bilgiler verme konusunda kendini geliştirmelisin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucaksavar ~ 8 yıl önce
Gayet faydalı bilgi , uygulama kullanışlı değilse sitenin suçu ne.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000