28 Mart 2018, Çarşamba 09:49:10

En pahalı uçak bileti 12 Bin Lira'ya satıldı

Biletall.com, 2017 sonu seyahat verilerini paylaştı. Buna göre en ucuz uçak bileti ise 29,99 TL’ye İstanbul-İzmir seferine, en pahalı uçak bileti ise 12 bin TL’ye Avustralya’dan Türkiye’ye satıldı.
  • Arkadaşlar ARFF'ciler niye böyle çıldırdı, her başlığın altına deli gibi yorum atıyorlar bileniniz var mı? Tamam havacılığın her öğesi gibi güvenliğimiz için çalışıyorlar ve onlar da kıymetliler ama eğri oturalım doğru konuşalım bu ülkede para kazanmak bu kadar mı kolay beyefendiler 5.500 TL'yi beğenmiyorlar. Bu ülkede kendilerinden çok daha yoğun çalışıp yarıları kadar maaşı alamayan insanlar da var. Tamam eğitimli cankurtaranlar kendileri bunu anlıyorum ama iş yüklerine bakınca da insanın "el insaf" diyesi geliyor, ayıptır.
  • Uzun Menzilli A350 - 900’lerden Sipariş verilmeli bu Fiyat dengesizliğine son verilmelidir ! Avusturalyalı Gurbetçilerde Menzil içine alınmalıdır
  • Piyasada boyle yuksek paralar donerken,havaciligin guvencesi Arff e 5bucuk millar magasa tahammul etsin,hak mi bu
  • İstanbul'dan karş 'a 8 liraya bilet satıldı. Siz neden bahsediyorsunuz

Biletall.com, 2017 sonu seyahat verilerini paylaştı. Buna göre  en ucuz uçak bileti ise 29,99 TL’ye İstanbul-İzmir seferine, en pahalı uçak bileti ise 12 bin TL’ye Avustralya’dan Türkiye’ye satıldı.

Biletall, Türkiye’nin seyahat alışkanlıklarına ışık tutmaya devam ediyor. 2017’de milyonlarca kişi tarafından tercih edilen Biletall’ın açıkladığı rakamlar Türkiye’deki istatistiki seyahat bilgilerini de gün yüzüne çıkartıyor. Biletall.com’un verilerine göre 2017’de satılan en pahalı gidiş-dönüş uçak bileti Brisbane’den (Avustralya), Kayseri’ye 12 bin TL’ye yapıldı. Türkiye içindeki en pahalı uçak bileti ise İzmir-Şırnak arasında gerçekleşti. En pahalı yurtiçi biletin tutarı bin 225 TL’ydi.

En Ucuz Bileti Biletall Sattı

2017’de en ucuz otobüs bileti Erbaa-Taşova arasında 3 TL’ye Biletall.com tarafından satıldı. Yine geçen yıl en ucuz deniz otobüs biletini Biletall müşterileri satın aldı. Yenikapı-Bandırma arasındaki deniz otobüsünün fiyatı da 3 TL’ydi. Biletall.com’da en ucuz uçak bileti ise İstanbul-İzmir seferinde 29,99 TL’ye satıldı. Yurt dışı uçak biletlerinde en ucuz sefer ise İstanbul-Bakü arasında 130 TL’ye alıcı buldu.

Her 10 kişiden 8’i Yalnız Seyahat Ediyor

E-ticaret’teki gelişmelere de ışık tutan verilere göre Biletall kullanıcılarının yüzde 62’si erkek, yüzde 38’i ise kadın yolculardan oluşuyor. Yalnız seyahat edenlerin oranı ise yüzde 81. Yolcular yüzde 26 ile iş nedeniyle, yüzde 19 ile eğitim ve ardından yüzde 16 ile eğlence amaçlı Biletall’ı kullanıyorlar. Biletall kullanıcıları 2017 yılında online alışverişlerini yüzde 72 ile mobil cihazlar üzerinden gerçekleştirdi. Masaüstü cihazlar üzerinden yapılan alışverişler ise yüzde 28 oldu.

En pahalı uçak bileti 12 Bin Lira'ya satıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

ARFF??? ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar ARFF'ciler niye böyle çıldırdı, her başlığın altına deli gibi yorum atıyorlar bileniniz var mı? Tamam havacılığın her öğesi gibi güvenliğimiz için çalışıyorlar ve onlar da kıymetliler ama eğri oturalım doğru konuşalım bu ülkede para kazanmak bu kadar mı kolay beyefendiler 5.500 TL'yi beğenmiyorlar. Bu ülkede kendilerinden çok daha yoğun çalışıp yarıları kadar maaşı alamayan insanlar da var. Tamam eğitimli cankurtaranlar kendileri bunu anlıyorum ama iş yüklerine bakınca da insanın "el insaf" diyesi geliyor, ayıptır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden olacak ~ 6 yıl önce
Can sıkıntısıdır
Acil Sipariş A350 - 900 ULR ~ 6 yıl önce
Uzun Menzilli A350 - 900’lerden Sipariş verilmeli bu Fiyat dengesizliğine son verilmelidir ! Avusturalyalı Gurbetçilerde Menzil içine alınmalıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 6 yıl önce
Piyasada boyle yuksek paralar donerken,havaciligin guvencesi Arff e 5bucuk millar magasa tahammul etsin,hak mi bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nana ~ 6 yıl önce
Gözün doysun neye yetmiyo çok bile aşyolar yangını aenmi söndürüyon su söndürüyo iki hortum saldık
Kaile alinan ~ 6 yıl önce
İstanbul'dan karş 'a 8 liraya bilet satıldı. Siz neden bahsediyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2017 ~ 6 yıl önce
Fi tarihte mi?
Kail ~ 6 yıl önce
Adam haberi sadece biletall sitesinden alinan biletler çerçevesinde yapmış, okuduğunuzu anlamiyorsunuz heralde.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000