21 Haziran 2009, Pazar 08:30:28

En komik havaalanı bizdeymiş!

İnternet üzerinden ucuz uçak bileti bulan "Skyscanner" sitesi, dünyanın en komik isimli havaalanlarını sıraladı. Listenin en tepesinde ise Türkiye'den bir havaalanı yer aldı.
  • Eğer bir gün devreye girerse asıl Or-Gi havaalanının ismini hem yabancılara hemde bizimkilere anlatması epeyce zor olacak.
  • "BATMAN" Isimli THY A321 Parise inmisti ve uçak resimleri çeken fransiz Spotterler bana bu çok ilginç seyi söylediler. Niçin THY bu uçaga çizgi film kahramani "BATMAN"in ismini koymus ??????. Bir de Onur Air A300 "PINAR" uçagi vardi fransizca Pinar kirmizi sarap demek ayni spotterler oh bu uçakta herhalde kaliteli sarap var diyorlardi.
  • Safiye Ayla havalimanı varıdı o ne oldu??
  • bu yorumu yazan arkadasım sen hıc atına ya gıttın mı? gıt de orada olimpic nasıl check-ın yapıyor gor:) ornek sen selanık e gıdeceksın onundekı adam new york arkandakı parıs:) bence en komık meydan o...
  • BİZ SADECE İSİM DALINDA DEGİL HER TÜRLÜ HAVAALANI DALINDA BİRİNCİ OLACAK HARİKA LİMANLARA SAHİBİZ..EN BÜYÜK DHMİ...ÖRNEK OLARAK AYNI SALONDA HEM İÇ HEM DIŞ HAT CHECK IN YAPILAN MEYDAN?NERESİMİ DHMİ E SORUN..

İnternet üzerinden ucuz uçak bileti bulan "Skyscanner" sitesi, dünyanın en komik isimli havaalanlarını sıraladı. Listenin 1 numarası Batman Havaalanı seçildi. Batman Havaalanı, dünyaca ünlü çizgi roman karakteri "Batman" ile olan isim benzerliği nedeniyle sözkonusu listeye girdi.

Batman'ın çizgi roman ve sinema karakteri "Batman" ile olan isim benzerliği daha önce de çeşitli tartışmalara konu olmuştu. Batman'ın eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, dünyada gişe rekorları kıran 'Batman' filminin yönetmeni Christopher Nolan'a, Batman şehrinin adını izinsiz kullandıkları gerekçesiyle dava açacağını açıklamıştı.

İşte Skyscanner tarafından açıklanan "Dünyanın en komik isimli havaalanları":

1. Batman Airport (BAL) Türkiye
2. Useless Loop Airport (USL), Avustralya
3. Black Tickle Airport (YBI), Kanada
4. Mafia Airport (MFA), Tanzania
5. Moron Airport (OZP), İspanya
6. Ogle Airport (OGL), Guyana
7. Brest Airport (BES), Fransa
8. Eek Airport (EEK), ABD
9. Pickle Lake Airport (YPJ), Kanada
10. Raspberry Strait Airport (RSP), ABD

En komik havaalanı bizdeymiş!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
Eğer bir gün devreye girerse asıl Or-Gi havaalanının ismini hem yabancılara hemde bizimkilere anlatması epeyce zor olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"BATMAN" Isimli THY A321 Parise inmisti ve uçak resimleri çeken fransiz Spotterler bana bu çok ilginç seyi söylediler. Niçin THY bu uçaga çizgi film kahramani "BATMAN"in ismini koymus ??????. Bir de Onur Air A300 "PINAR" uçagi vardi fransizca Pinar kirmizi sarap demek ayni spotterler oh bu uçakta herhalde kaliteli sarap var diyorlardi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Safiye Ayla havalimanı varıdı o ne oldu??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu yorumu yazan arkadasım sen hıc atına ya gıttın mı? gıt de orada olimpic nasıl check-ın yapıyor gor:) ornek sen selanık e gıdeceksın onundekı adam new york arkandakı parıs:) bence en komık meydan o...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BİZ SADECE İSİM DALINDA DEGİL HER TÜRLÜ HAVAALANI DALINDA BİRİNCİ OLACAK HARİKA LİMANLARA SAHİBİZ..EN BÜYÜK DHMİ...ÖRNEK OLARAK AYNI SALONDA HEM İÇ HEM DIŞ HAT CHECK IN YAPILAN MEYDAN?NERESİMİ DHMİ E SORUN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000