21 Ağustos 2009, Cuma 07:50:43

En güzel hostes kimde?

Ünlü havayolu şirketleri, sadece uçaklarıyla değil hostesleriyle de büyük rekabet yaşıyor...
  • acil bir durum yasandıgında güzellik sizi kurtarır
  • THY host doldurdu uçakları. Yolculuk hiç çekilmiyor.
  • ORTADOĞU VE BALKANLARIN EN GÜZEL HOSTESLERİ KESİNLİKLE KIBRIS TÜRK HAVA YOLLARINDA DIR... AKSİNİ ISPAT EDEBİLEN VARSA AÇIKLASIN. SAYGILAR...
  • önemli olan tebrübe. Buda yıllarla kazanılır.Gençmiş güzelmiş bunlar ikinci planda. Zor bir durumda tecrübesiz hosteslerin kabinde nasıl komik duruma düştüklerini gördüm. Yıllardır bu işi yapan hostesler ise duruşları konuşmaları ve olayları çözümlemeri bilmekteler. Çirkin hostes yoktur bakımsız hostes vardır.
  • hostesliği mankenlikle karıştırmamak gerekir. Sunexpress le adb den uçtuğumda gördüm ki kabin ekibi çoluk çocuk. Acil bir durumda bu küçük kızmı bizi uçaktan tahliye edecek diye düşündüm.
  • bir uçuşumda kabin amirinin kilosu ve dış gönürüşü beni çok şaşırttı. İzmir güzel kızlarıyla ünlüdür ama bu hostesin burda ne işi var diye düşündüm.
  • Kıllı kıllı hostesler yüzlerinde bir soğukluk çok çirkinler sevimsizler! Sanki onlar pilot birde uçuyoruz offff bugün çok uçtum falan çok komikler! Evde kalmışları pegasus toplamış! Kıyafetler ise gerçekten çok kötü.Birde çok erkek host var.Artık pegasus bıyıklı hostes almasın lütfen !!!
  • bende en sımarık yolcu kimde diye sormak istiyorum buraya yorum yapan sayın yolcular thy de yaptıgınız sımarıklıkları bi KLM de yapın bak ne oluyor alla askına bi kere deneyin cok eglenceli olacak sizin için :)
  • ukraine international hepsi fashion showdaki mankenler gibi
  • genelde tum havayolları uctum.gozledığim kadarıyla saga air hosteslerı gercekten cok guler yuzlu ve yabancı dılı kuvvetlı olan memurlar thy hosteslerının sadece adını cıkmıs hıcte guler yuzlu değillerr 1 saga 2 tailwind 3 turkuaz 4 atlas 5 onur

Hava taşımacılığının gelişimi ile birlikte başlayan hosteslik, özellikle genç kızların en çok rağbet ettikleri meslek haline geldi.

Ardı ardına kurulan ilk havayolu şirketleri, tanıtım broşürlerinde uçakların güvenliğinden çok hosteslerinin güzelliğini ön plana çıkardı.

'Gökyüzü kızları"dan "Uçuş bakıcıları"na havayolu taşımacılığı hostesinin hikayesi, evrimsel bir hikayedir.

Başlangıçta uçuş sırasındaki bir tim olarak kuruldu.Ana fikir pilotlara hizmet etmeleriydi.

Yolcu taşınmaya başlanmasıyla birlikte yolculara hizmet veren bir meslek olarak gelişti.Önceleri sadece güzel ve düzgün fizikli kızlardan oluşan hostesler, günümüzde erkeklerinde alınmasıyla birlikte kadınlı erkekli bir iş kolu haline geldi.

Ticari uçuşun büyümesiyle de, hostesin rolü değişti. İlk başlarda seks bombası gibi görülen hostesler, günümüzde yiyecek içecek uzmanlarından evcil hayvan eğiticilerine kadar çok farklı alanlarda eğitim alıyor.Uçuş sırasında yolcuların her türlü rahatının sağlanmasına yardımcı oluyorlar.

Haber Vitrini

En güzel hostes kimde?

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Misafir ~ 14 yıl önce
acil bir durum yasandıgında güzellik sizi kurtarır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY host doldurdu uçakları. Yolculuk hiç çekilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ORTADOĞU VE BALKANLARIN EN GÜZEL HOSTESLERİ KESİNLİKLE KIBRIS TÜRK HAVA YOLLARINDA DIR... AKSİNİ ISPAT EDEBİLEN VARSA AÇIKLASIN. SAYGILAR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
önemli olan tebrübe. Buda yıllarla kazanılır.Gençmiş güzelmiş bunlar ikinci planda. Zor bir durumda tecrübesiz hosteslerin kabinde nasıl komik duruma düştüklerini gördüm. Yıllardır bu işi yapan hostesler ise duruşları konuşmaları ve olayları çözümlemeri bilmekteler. Çirkin hostes yoktur bakımsız hostes vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hostesliği mankenlikle karıştırmamak gerekir. Sunexpress le adb den uçtuğumda gördüm ki kabin ekibi çoluk çocuk. Acil bir durumda bu küçük kızmı bizi uçaktan tahliye edecek diye düşündüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bir uçuşumda kabin amirinin kilosu ve dış gönürüşü beni çok şaşırttı. İzmir güzel kızlarıyla ünlüdür ama bu hostesin burda ne işi var diye düşündüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kıllı kıllı hostesler yüzlerinde bir soğukluk çok çirkinler sevimsizler! Sanki onlar pilot birde uçuyoruz offff bugün çok uçtum falan çok komikler! Evde kalmışları pegasus toplamış! Kıyafetler ise gerçekten çok kötü.Birde çok erkek host var.Artık pegasus bıyıklı hostes almasın lütfen !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bende en sımarık yolcu kimde diye sormak istiyorum buraya yorum yapan sayın yolcular thy de yaptıgınız sımarıklıkları bi KLM de yapın bak ne oluyor alla askına bi kere deneyin cok eglenceli olacak sizin için :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ukraine international hepsi fashion showdaki mankenler gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
genelde tum havayolları uctum.gozledığim kadarıyla saga air hosteslerı gercekten cok guler yuzlu ve yabancı dılı kuvvetlı olan memurlar thy hosteslerının sadece adını cıkmıs hıcte guler yuzlu değillerr 1 saga 2 tailwind 3 turkuaz 4 atlas 5 onur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000