25 Ocak 2011, Salı 08:14:31

EN GÜVENSİZ HAVALİMANI

Kafkaslı bir intihar eylemcisi, üzerindeki bombayı ateşledi. 35 kişi öldü, 34'ü ağır 130 kişi yaralandı
  • laleli ve istanbul lions isimli arkadaşlar sizler tapınak şovalyesimisiniz?
  • Havalimanlarınız ve uçaklarınız dünyanın en güvensiz havalimanı ve uçaklarıdır... Bombaların rahatca cirit atabildigi Domodedova ve hurda uçaklarınız ! Daha nolsun ? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu ??? Komünist etkilerden hala kurtulamamış olan Rusyada insan hayatı hala çook ucuuuuuz.....
  • Sanki uçakları çok güvenli!
Yetkililer, 35 kişinin öldüğü, 130 kişinin yaralandığı olayı bir "terör saldırısı" olarak nitelerken, patlamanın dış hatlar geliş terminalinde meydana geldiğini açıkladı. İntihar eylemcisinin, Kafkas asıllı olduğu iddia ediliyor. TSİ 15.30'da gerçekleşen patlama sırasında İstanbul, New York, Dubai, Aşkabat, Kahire, Londra, Viyana, Münih, Hamburg, Tokyo ve Hurgada'dan gelen yolcuların havalimanına indiğini belirtildi. Patlamanın ardından Rusya'da metrolarda güvenlik önleminin artılırdı.

EN GÜVENSİZ HAVALİMANI
2004'te iki intihar bombacısı, havaalanındaki görevlilerden yasadışı bilet satın alarak Domodedovo'dan uçağa binmeyi başarmıştı. Üzerlerindeki patlayıcıları havadayken devreye sokan eylemciler, iki uçakta toplam 90 kişinin ölümüne neden olmuştu. Yıllardır Rusya'nın en güvensiz havalimanı olarak gösterilen Domodedovo'da yaşanan bu saldırı, ülkede büyük korku yarattı. Emniyet güçlerinin izinleri iptal edilirken, kente giriş çıkışlar da sınırlandırıldı.

YÜZÜNE KOL ÇARPTI
Olayın bir görgü tanığı, patlamanın korkunç olduğunu söyledi. 32 yaşında olan adı gizli tutulan Alman görgü tanığı, "Uçaktan indim bagaj bölümüne doğru ilerliyordum. Patlama sesiyle birlikte vücuduma bir kol parçası çarptı. Yıkılmayan duvarlar kan rengini aldı. Çığlık atanlara yardım için gittiğimde, bacakları olmayanları gördüm. Bu olay yıllarca hafızamdan silinmez" dedi.

EN GÜVENSİZ HAVALİMANI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
laleli ve istanbul lions isimli arkadaşlar sizler tapınak şovalyesimisiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havalimanlarınız ve uçaklarınız dünyanın en güvensiz havalimanı ve uçaklarıdır... Bombaların rahatca cirit atabildigi Domodedova ve hurda uçaklarınız ! Daha nolsun ? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu ??? Komünist etkilerden hala kurtulamamış olan Rusyada insan hayatı hala çook ucuuuuuz.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sanki uçakları çok güvenli!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000