25 Mart 2009, Çarşamba 08:14:16

En güvenlisi Avusturya Havayolları

Avrupa Havayolu Şirketleri Birliği'ne üye havayolları için yapılan 2008 yılı değerlendirmesinde Avusturya Havayolları, dakiklik ve güvenilirlik alanlarında en üst sıralarda yer aldı.
  • Çalıştığım yurt dışı istasyona da sefer yapıyorlar. Kış sezonu başladığı gün de-icing uygulamasına başlıyorlar, sezon sonuna kadar gelen tüm uçaklarına uyguluyorlar. buranın hava durumu istanbul ile neredeyse aynı.
  • Ne olmuş yani.Biz de THY olarak ekonomi sınıfında porselen tabaklarla yemek servisi yapıyoruz.Karidesten köfteye,balıktan tavuğa dolmaya kadar bir çok seçenekli menümüz var.Hatta ekonomi class'a bile menü dağıtıyoruz.Bizim için öncelik "yolcu memnuniyeti ve konforu" ,açın bakın sky life a,her ay başyazı da Genel Müdürümüz ve CEO'muz bu ifadeyi mutlaka kullanıyolar.Onlar çok güvenli bir havayolu ise biz de çok iyi bir restoranız. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gidin bakın, ana prensipleri Profosyonel yetişmiş eleman(Pilot-teknik ekip-uçuş ekibi ) ve "önce emniyet "kuralını tatbik ederek bu vaziyettedirler.
  • Darısı THY'nin ve diğer tüm Türk firmalarını başına

Avrupa Havayolu Şirketleri Birliği'ne üye havayolları için yapılan 2008 yılı değerlendirmesinde Avusturya Havayolları, dakiklik ve güvenilirlik alanlarında en üst sıralarda yer aldı. Her gün 450 uçuş yapan firma, uzun mesafe yolculuklarında bütün uçuşlar için yüzde 86,5'lik oranla ilk sırada yer alıyor. Şirket uçuş güvenliği konusunda uçuşlarını yüzde 99,2 ile planlandığı gibi gerçekleştiriyor.

En güvenlisi Avusturya Havayolları

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Çalıştığım yurt dışı istasyona da sefer yapıyorlar. Kış sezonu başladığı gün de-icing uygulamasına başlıyorlar, sezon sonuna kadar gelen tüm uçaklarına uyguluyorlar. buranın hava durumu istanbul ile neredeyse aynı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne olmuş yani.Biz de THY olarak ekonomi sınıfında porselen tabaklarla yemek servisi yapıyoruz.Karidesten köfteye,balıktan tavuğa dolmaya kadar bir çok seçenekli menümüz var.Hatta ekonomi class'a bile menü dağıtıyoruz.Bizim için öncelik "yolcu memnuniyeti ve konforu" ,açın bakın sky life a,her ay başyazı da Genel Müdürümüz ve CEO'muz bu ifadeyi mutlaka kullanıyolar.Onlar çok güvenli bir havayolu ise biz de çok iyi bir restoranız. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gidin bakın, ana prensipleri Profosyonel yetişmiş eleman(Pilot-teknik ekip-uçuş ekibi ) ve "önce emniyet "kuralını tatbik ederek bu vaziyettedirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Darısı THY'nin ve diğer tüm Türk firmalarını başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000