31 Ocak 2020, Cuma 09:54:04

"En büyük kozumuz Gazipaşa Havalimanı"

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, “Alanya turizminin en önemli kozu Gazipaşa Alanya Havalimanı’dır” dedi.
  • Aman fazla dillendirmeyin onu da kapatmasınlar..!
  • kesinlikle espiri yapiyor. En büyük kozumuz dedigi Gazipasa havalanina gidenler bilir. Duyan da sanacak ki Gazipasa bölgenin en büyük havaalani. Antalya otobüs terminali daha donanimli.
  • koza bak. sinek 2li ahhshah
  • sen önce biraderin şirketini kurtar çalışanlar mutsuz tedirgin. şöyle potansiyel böyle potansiyel var ama yeni şirket kurulmuyor. thy de batık ama rakamlarla oynanıyor. Bunlar hakkında iki kelamın var mı?

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, “Alanya turizminin en önemli kozu Gazipaşa Alanya Havalimanı’dır” dedi.

Dünyanın en önemli 4 turizm fuarı arasında gösterilen, Türkiye’nin en büyük turizm fuarı EMITT’de Alanya tanıtımı yapılıyor. Yoğun ilgi gören fuarda Alanya Belediye Başkanı ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TTGA) ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, tanıtım çalışmalarına bire bir destek veriyor.

Daha fazla uçak talebi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı değerlendirmede, “Dünya genelinden 60 bin kişinin üzerinde katılımcının yer aldığı EMITT’e ilk yıldan beri aralıksız dahil oluyoruz. Bu yıl 24. kez kapılarını açan organizasyon otoriteler tarafından dünyanın en önemli 4 turizm fuarı arasında gösteriliyor. Uluslararası turizm acente yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerle önümüzdeki sezonun planlamasını yaparken bir yandan bölgemize daha fazla uçak operasyonu yapılması için temaslarda bulunuyoruz” dedi.

Havalimanı avantajları

İç ve dış pazar acente temsilcileriyle temaslar kurduklarını söyleyen Başkan Sili de, “Rezervasyonlara bakıldığında olumlu bir tablo olduğunu görüyoruz. Her ne kadar Almanya pazarında bir miktar durağanlık gözlense de İskandinav, Doğu Avrupa, İngiltere, Rusya ve iç pazarı değerlendirdiğimizde geçtiğimiz yılın üzerinde bir seviyeye ulaşacağımızı ön görüyoruz. Ülkemize turist getiren acente temsilcileriyle yaptığımız görüşmelerde Gazipaşa Alanya Havalimanı’nı (GZP) sürekli ön plana çıkarıyoruz. Alanya turizmi olarak her geçen yıl daha fazla değer kazanan en önemli kozumuz GZP’dir. Havalimanımızın sunmuş olduğu avantajları her fırsatta anlatıyoruz” diye konuştu

"En büyük kozumuz Gazipaşa Havalimanı"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

... ~ 4 yıl önce
Aman fazla dillendirmeyin onu da kapatmasınlar..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 4 yıl önce
kesinlikle espiri yapiyor. En büyük kozumuz dedigi Gazipasa havalanina gidenler bilir. Duyan da sanacak ki Gazipasa bölgenin en büyük havaalani. Antalya otobüs terminali daha donanimli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 4 yıl önce
Kastedilen Gazipaşa havalimanının daha çok Alanya'ya hitap ediyor olması. Bunu anlamak çok mu zor...
Baris ~ 4 yıl önce
Kozumu derken kapasiteden bahsetmiyor, Alanyaya yakınlığı, havaalanında bekleme suresi,çıkış,otele varış, zaman avantajı vs. Bu gibi kriterleri öne sürüyor. Alanın büyüklüğünü niye elestiriyorsun ki...
Ayt ~ 4 yıl önce
Şaka yapıyorlar harbiden 2 güne güne bir uçuşlarınız hava şartları sebebiyle antalya havalimanına yönlendiriliyor gazipaşa havalimanını yapmasaydınız da yolcular rezil olmasaydı .
bb ~ 4 yıl önce
koza bak. sinek 2li ahhshah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bakan bir bakar mısın? ~ 4 yıl önce
sen önce biraderin şirketini kurtar çalışanlar mutsuz tedirgin. şöyle potansiyel böyle potansiyel var ama yeni şirket kurulmuyor. thy de batık ama rakamlarla oynanıyor. Bunlar hakkında iki kelamın var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rescue ~ 4 yıl önce
Seni kurtarsın mı demek istedin?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000