25 Temmuz 2010, Pazar 11:45:52

Emniyet kemeri düşen paraşütçü, öldü

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde Büyük Plaj'da deniz paraşütünden (parasalinig) düşen yerleşik İngiliz olay yerinde hayatını kaybetti.
  • Adamlara sorsan güvenli mi diye bir de dalga geçer gibi gülerek güvenli olduğunu iddia ederler ama sürekli birileri ölür. Kimse kontrol etmiyor mu bu ipleri. Ayrıca başlıkta bir emniyet kemeri sözü geçiyor ama içerikte ipten bahsediliyor. Eksik-hatalı haber.
8 yıldır turizm beldesinde Side Garden sitesinde oturan İngiliz vatandaşı Glen Robert Futson'un (51) Büyük Plaj'nda saat 16.00 sularında bir deniz paraşütünden öldüğü belirtildi. Düşmenin sürat motoruna bağlı paraşütün ipinin birinin kopması sonucu meydana geldiği iddia edildi.

Paraşütle uçuş yapan diğer turistin ise uygun bir şekilde burnu bile kanamadan yere indirildiği ifade edildi.

Jandarma olay mahalinde yerleşik İngiliz'in cesedini güneş şemsiyeleriyle koruma altına alındı. İngiliz vatandaşı Glen Robert Futson'un cesedi otopsi yapılmak üzere Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Emniyet kemeri düşen paraşütçü, öldü

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Adamlara sorsan güvenli mi diye bir de dalga geçer gibi gülerek güvenli olduğunu iddia ederler ama sürekli birileri ölür. Kimse kontrol etmiyor mu bu ipleri. Ayrıca başlıkta bir emniyet kemeri sözü geçiyor ama içerikte ipten bahsediliyor. Eksik-hatalı haber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000