04 Eylül 2020, Cuma 15:07:50

Emirates'ten personele müjdeli haber

Körfezin önde gelen hava yolu şirketlerinden Emirates, pandemi döneminde personelden yapılan kesintilerin ardından tam maaş sistemine geri dönüleceğini duyurdu.
  • vermişler acaba
  • Emirates'in 1000e yakın kişiyi tazminat verip işten çıkardığı söyleniyor. Şimdi işler düzelince tekrar ekip ihtiyacı olmayacak mı? Sonrada tekrar işe alım mı yapacak. Verdiğin o kadar tazminat noldu? 5 ay sonra gittin işe alım yine. Bu açıdan bakınca emirates baya uzun bi süre işlerin normale dönmeyeceği üzerine planlarını kurmuş gibi...
  • Hala şuralarda beş kuruş para için ülkesinin düşmanı arapları övenler var ya anlamak mümkün değil. Bu kadar mı vatanınızdan nefret ediyorsunuz. Bu kadar mı arapsever oldunuz. Bu kadar mı gözünüzü para bürümüş.
  • Covid-19 sebebi ile finansal veya başka bir probleminiz olduğunda size yardımcı olmak İçin beklediğimizi lütfen unutmayın.
  • Sendika hemen tetikçileri yollamıs yorum için. Dikkat edin hep aynı yorum, aynı kişiler. Ex380 cpt bır sey derdiöm sana ama neyse
  • Ya siz beyninizi mi aldırdınız? şu övdüğünüz şirket ve diğer arap şirketleri pandemi başından beri kaç yüz kişiyi hem kabin hem kokpitten işten çıkardı sorgusuz sualsiz haberiniz var mı? Tamam Tk’nın yaptığını savunmuyorum da şu dönemde bir anda işsiz kalmaktansa geçici bi süre dişinizi sıkın önceden küfr dolusu aldıklarınızdan yiyin biraz ölmezsiniz. Hala yok diyosanız ...gidin araplara köle olun!
  • Maasa zam ise son yapicak Emirates
  • Hani elin arabı diye küçümseyenler? Toplam 9 milyonluk ülke dışardaki müşteri ile bunu yapabiliyorsa bizim daha iyisini yapabilmemiz lazım. Kibirle kendimizi dev aynasında göreceğimize çalışalım.Petrol parası ile oluyor bahanelerini de bırakalım.Petrol Abu Dhabi yönetiminin (Ethihad) olduğu yerde çıkıyor ama Etihad zarar ediyor.Emirates'in olduğu Dubai'de petrol yok
  • Yari maastan tam maasa gecildi fakat ev haricahlarinda bekarlarda yuzde 15 evlilerde yuzde 57,5 kesinti yapildi.Suanki kabin memurlari icin verdikleri haricah ile dubainin en kotu semtlerinde kotu bir tek odali eve anca yeterli.Hatta cogu calisan baska emirliklerden ev tutmak durumunda.Yer hizmetleri calisanlarinin durumu hepten kotu.Her gecen gun isten cikarmalar devam ediyor ve sozlesmesi bitenlerin sozlesmeleri yenilenmemekte.(sozlesmeler 3 senelik)
  • DÖNEMİ İYİ BİR STRATEJİ İLE ATLATIYOR...

Körfezin önde gelen hava yolu şirketlerinden Emirates, pandemi döneminde personelden yapılan kesintilerin ardından tam maaş sistemine geri dönüleceğini duyurdu.

Emirates, çalışanlarına gönderdiği mesajla adeta bayram havası yaşattı.

İşte o bilgilendirme mesajı;

"Emirates havayolları tarihi boyunca yaşanan en kötü 6 aylık dönemden geçtik. Operasyonların önemli bir ölçüde azalması sebebiyle bit çok arkadaşımıza veda etmek zorunda kaldık. Bununla birlikte maliyetlerimizi azaltmak adına maaş indirimlerinede gitmek durumunda kalmıştık. Bu zor dönemdeki fedakar tutumunuz yanında katkılarınız için de içtenlikle teşekkür ederiz.

Size, 1 Ekim tarihinden itibaren tüm temel maaşlara geri dönüleceğini müjdelemek isteriz. Ancak bu durumun içinde bulunulan süreci atlattığımız anlamını taşımadığını belirtmek isteriz. Gelecek dönemlerde de bir çok zorlukla karşı karşıya kalabiliriz. Bu zorluklar karşısında da aynı kararlılık ve fedakarlık ile sorunlara yaklaşmamız gerekebilir.

Benzeri daha önce yaşanmamış olan kriz yüzünden finansal çıkmaz içerisine girilmiş ve toparlanma süreci yavaşlamıştı. Aldığımız ve alacağımız zor kararlar maalesef bir süre daha geleceğimizin bir parçası olabilir. İçinde bulunduğumu yılın geri kalanı İçin odak noktamız yeni gelir kaynakları bulmak ve mevcut kaynakları geri kazanmaktır.

Öncelikle güvenlik tedbirlerini üst düzeyde tutarak, hizmetlerimizden ödün vermeden, maliyetlerimizi minimum düzeyde tutmamız gerekiyor.

Bu bağlamda insan kaynakları tarafından sizlere ayrıntıları iletilecek olan ve 1 ekimden itibaren geçerli olacak yeni ödemelere geçilecektir.

Bu değişiklerin kapsamlı bir şekilde değerlendirildiğini bilmenizi isteriz. Covid-19 sebebi ile finansal veya başka bir probleminiz olduğunda size yardımcı olmak İçin beklediğimizi lütfen unutmayın.

Dünya genelinde yaşanan salgın sebebiyle yapabileceğimiz tek şey şu an İçin pozitif düşünmek olacaktır. Havacılık endüstrisi daha önce de bir çok zorlukla karşılaşmış olmasına ve krizle boğuşmasına rağmen tekrar toparlanmıştır. Tekrar iyileşeceğiz, sadece yola devam etmemiz icap ediyor.

Şirkete olan bağınız ve işinize gösterdiğiniz özen sebebiyle teşekkür ederiz.

Saygılarımızla."

©AirportHaber.com

Emirates'ten personele müjdeli haber

Yorumlar Tüm Yorumlar (113)

kaç lira tazminat ~ 4 yıl önce
vermişler acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu kadar işten çıkarma.. ~ 4 yıl önce
Emirates'in 1000e yakın kişiyi tazminat verip işten çıkardığı söyleniyor. Şimdi işler düzelince tekrar ekip ihtiyacı olmayacak mı? Sonrada tekrar işe alım mı yapacak. Verdiğin o kadar tazminat noldu? 5 ay sonra gittin işe alım yine. Bu açıdan bakınca emirates baya uzun bi süre işlerin normale dönmeyeceği üzerine planlarını kurmuş gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arabic ~ 4 yıl önce
Hala şuralarda beş kuruş para için ülkesinin düşmanı arapları övenler var ya anlamak mümkün değil. Bu kadar mı vatanınızdan nefret ediyorsunuz. Bu kadar mı arapsever oldunuz. Bu kadar mı gözünüzü para bürümüş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesajdaki şu cümle yeter; ~ 4 yıl önce
Covid-19 sebebi ile finansal veya başka bir probleminiz olduğunda size yardımcı olmak İçin beklediğimizi lütfen unutmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 4 yıl önce
Sendika hemen tetikçileri yollamıs yorum için. Dikkat edin hep aynı yorum, aynı kişiler. Ex380 cpt bır sey derdiöm sana ama neyse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu kadar aç olmayın ~ 4 yıl önce
Ya siz beyninizi mi aldırdınız? şu övdüğünüz şirket ve diğer arap şirketleri pandemi başından beri kaç yüz kişiyi hem kabin hem kokpitten işten çıkardı sorgusuz sualsiz haberiniz var mı? Tamam Tk’nın yaptığını savunmuyorum da şu dönemde bir anda işsiz kalmaktansa geçici bi süre dişinizi sıkın önceden küfr dolusu aldıklarınızdan yiyin biraz ölmezsiniz. Hala yok diyosanız ...gidin araplara köle olun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keyboard Knight ~ 4 yıl önce
Arkadaşım vaktiyle bu şirketlere başvurup başarısız olmuş gibi konuşuyorsun. Senin de cebine 15 bin dolar koyup, sağlık sigortası yapip, ev kirani odeyip, 3 çocuğunun kolej parasını odeseler sen de Arapları baş tacı edip hatta bir adım da ileri gidersin gibi geliyor...
Sirket ~ 4 yıl önce
Thy pilot maaslarina kesintiye gitmek yerine aynisini thy de yapmaliydi, once yabanci pilotlari isten cikarmaliydi sonra raporu olan km’leri isten cikarmaliydi. Kesinti yapmaya gerek kalmazdi
Acaba ~ 4 yıl önce
Sendika başkanı misiniz yoksa?
Thy pilot ~ 4 yıl önce
Adamlar 2000 dolara pilotun uçmayacağını düşündüğü için işten çıkarttı. Yoksa bizim gibi köle bulsalar hayatta işten çıkarma yapmazlardı
Ne taktınız yabancı pilotlara ~ 4 yıl önce
Yerinizi garantiye almak için yabancı pilotlara kafayı taktınız. Asarız keseriz istifa ederiz diyen ey sevgili pilotlar ne oldu istifa haberlerinizi alamıyoruz.
Sirket isimli kisiye ~ 4 yıl önce
Ne kadar bencilsin. Acaba işten atılan kişi sen olsan böyle der msin? Sen 80 bin al diye başkası sıfır para mı alsın. Çok sığ ve bencil bir kafaya sahipsin. Sen bu maaşı da hakketmiyorsun
Şirket yazana ~ 4 yıl önce
Rapor insan Hakkıdır. Raporu olan km Ler işten çıkartılacagına, torpilli çakma pilotlar işten atılsın.
Ise son ~ 4 yıl önce
Maasa zam ise son yapicak Emirates

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emir Ateş ~ 4 yıl önce
Hani elin arabı diye küçümseyenler? Toplam 9 milyonluk ülke dışardaki müşteri ile bunu yapabiliyorsa bizim daha iyisini yapabilmemiz lazım. Kibirle kendimizi dev aynasında göreceğimize çalışalım.Petrol parası ile oluyor bahanelerini de bırakalım.Petrol Abu Dhabi yönetiminin (Ethihad) olduğu yerde çıkıyor ama Etihad zarar ediyor.Emirates'in olduğu Dubai'de petrol yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emir ~ 4 yıl önce
Evet hemde bedevinin hası. Sevmiyoruz kardeşim sevmiyoruz. Var mı ötesi. Araptan dost olur mu. Sen Türk ve Türkiye düşmanlarını bu kadar sevdiğine göre ya arapsın ya da emirates çalışanısın. Her neysen sana yazıklar olsun. İnsan düşmanını bu kadar seviyorsa ülkesini de satar
Evo ~ 4 yıl önce
Yari maastan tam maasa gecildi fakat ev haricahlarinda bekarlarda yuzde 15 evlilerde yuzde 57,5 kesinti yapildi.Suanki kabin memurlari icin verdikleri haricah ile dubainin en kotu semtlerinde kotu bir tek odali eve anca yeterli.Hatta cogu calisan baska emirliklerden ev tutmak durumunda.Yer hizmetleri calisanlarinin durumu hepten kotu.Her gecen gun isten cikarmalar devam ediyor ve sozlesmesi bitenlerin sozlesmeleri yenilenmemekte.(sozlesmeler 3 senelik)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PEGASUS ~ 4 yıl önce
DÖNEMİ İYİ BİR STRATEJİ İLE ATLATIYOR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000