22 Eylül 2020, Salı 09:10:12

Emirates'ten öğrenci ve ailelerine yeni fırsat

Emirates yıl boyunca uluslararası öğrencilerin gerek ailelerini gerekse dünyayı daha fazla görmelerine yardımcı olacak yeni bir fırsat sunuyor.
  • Bütün orta doğu aynı şeyt
  • Orta Doğu hep aynı bök
  • Ne yapsan arapsın. Aklı başında yolcular o yüzden seni tercih etmiyor. Nerede var 3. dünya ülkesi hepsi senin yolcun. Kalite önemli değil

Emirates yıl boyunca uluslararası öğrencilerin gerek ailelerini gerekse dünyayı daha fazla görmelerine yardımcı olacak heyecan verici yeni bir fırsat sunuyor.

Yıl boyunca öğrenci yolcular okul tatillerinde, gerek ev ve okul arasında seyahat etmek gerekse arkadaşlarlıyla birlikte dünyayı daha fazla görmek için olsun, Ekonomi ve Business sınıf ücretlerinden yapılacak özel indirimlerin yanı sıra Emirates’in standart bagaj hakkının üzerine ek bagaj avantajının ve seyahatlerinden 7 gün öncesine kadar rezervasyonlarında ücretsiz tarih değişikliği yapmanın keyfini çıkarabilecek.

Ek olarak, seyahatin gerçekleştiği uçuşlardan birinde öğrencilere eşlik eden aileleri ve refakatçileri de bu eşsiz fırsattan yararlanabilecek.

Milyonlarca öğrenci eğitimlerine ana vatanları dışındaki kurumlarda devam etmeyi seçerken, UNESCO İstatistik Enstitüsü gençlerin seyahat ve eğitim seçenekleri konusunda daha bilinçli hale gelmesiyle rakamın yükselme eğiliminde olduğunu gösteriyor. Çok sayıda uluslararası öğrenci arkadaşlarıyla veya yeni deneyimler kazanmak için eğitim yılı sırasında da seyahat ediyor.

Emirates’in bu kampanyası, şirketin insanların ve ülkelerin küresel birleştiricisi olma önerisi doğrultusunda, öğrencileri seyahat planlarının değişmesi halinde rezervasyonlarını değiştirme esnekliğine sahip olarak, dünyayı daha fazla görmek ve ailelerini daha sık ziyaret edebilmek için teşvik ediyor.

Biletlerin 31 Ekim 2020 tarihine kadar STUDENT promosyon kodu kullanılarak alınması gerekiyor. Tüm biletler için azami kalış süresi geçerliliğinin 12 ay olduğu belirtildi.

Öğrenciler, Emirates Skywards yolcu sadakat programına kaydoldukları takdirde uçuşlara, sınıf yükseltmelere ve bir dizi heyecan verici ödüle karşılık kullanabilecekleri miller kazanabilme imkanı buluyor.

Emirates'ten öğrenci ve ailelerine yeni fırsat

Yorumlar

Emre ~ 4 yıl önce
Bütün orta doğu aynı şeyt

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 4 yıl önce
Orta Doğu hep aynı bök

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 4 yıl önce
Ne yapsan arapsın. Aklı başında yolcular o yüzden seni tercih etmiyor. Nerede var 3. dünya ülkesi hepsi senin yolcun. Kalite önemli değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000