06 Aralık 2022, Salı 14:55:04

"Emirates World" mağazası hizmete açıldı

Emirates, Dubai’nin en canlı bölgelerinden biri olan Jumeirah’taki “Emirates World” perakende mağazası deneyiminin resmi açılışını gerçekleştirdi.
  • Hizmet cesitliligi ve ek hizmetten kazanc
  • İşte tek yapacakları iş bu olabilir. Bakkal vs açın siz
  • Tam arabın işi işte. Havacılık işini bırak artık. İşi bilenler yapsın.
  • THY buyuk istasyonlarinda, ufak da olsa, kiosk taslrzinda imza urunlerini satmali.

Emirates, Dubai’nin en canlı bölgelerinden biri olan Jumeirah’taki “Emirates World” perakende mağazası deneyiminin resmi açılışını gerçekleştirdi. Jumeirah Town Centre’da yeniden tasarlanan 278 metrekarelik perakende mağaza, ziyaretçilerin tüm seyahat ihtiyaçlarını karşılayacak Dinlenme Salonu konforunda alışveriş yapabilecekleri açık ve akışkan formuyla öne çıkan bir mekan. Mağaza, VR/AR teknolojilerini ile Emirates’in imza ürünlerini gerçek anlamda deneyimleme imkânı sunuyor.

Emirates World, Emirates Havayolu ve Emirates Group Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum Hazretleri tarafından özel bir kurdele kesme töreniyle açıldı. Törene Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark, Emirates Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım, Emirates’in üst düzey ticaret ve satış yöneticilerinin yanı sıra hükümet temsilcileri, sektörden konuklar, kurumsal müşteriler ve basın mensupları da katıldı.

Emirates Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Emirates World, perakende seyahat mağazası deneyimine yeni bir standart getiriyor ve her bir temas noktasında sınıfının en iyisi ürün ve hizmetler sunma taahhüdümüzü hayata geçiriyor. Bu en yeni konsept mağazasının açılışı, geleceğe dönük perakende vizyonumuzu ifade ederken uçuş ağımızda ilerleyen yıllarda açılışını gerçekleştireceğimiz birçok mağazanın ilki olma özelliğini taşıyor. Bu mağaza aynı zamanda mağaza deneyimini daha elverişli, ilgi çekici ve kişisel kılmayı hedefleyen geniş ölçekli perakende stratejimizi de yansıtıyor. Mağazalarımızda en yeni teknolojilerin yanı sıra son derece bilgili seyahat danışmanları tarafından sunulan kişiselleştirilmiş yüz yüze hizmetlerden faydalanacağız. Açık, samimi ve işlevsel olan bu mekanımız, Premium Economy Class koltukların yanı sıra şık bir şekilde sergilenen bir dizi başka deneyimi de keşfetme imkânı sunuyor.’’

Emirates World mağazası, müşterilerin rahat bir şekilde dolaşmalarına ve sunulan etkileşimli interaktif deneyimlere kendilerini kaptırmalarına olanak tanıyan, serbest ve akışkan formlarda bir açık kat planına sahiptir. Mağaza genel olarak hafif ve modern mobilyalarıyla göz alırken, bu rahatlatıcı ortama katkıda bulunması için yeşil dokunuşlarla tasarlandı. Emirates’in tecrübeli seyahat danışmanları birden fazla sıra fişi almaya gerek kalmadan ziyaretçilerin uçtan uca seyahat ihtiyaçları konusunda uzman tavsiyesinde bulunmak için iş başında olacaklar. Emirates World Mağazasında sıranın daha hızlı ilerlemesi ve bekleme sürelerinin daha kısa olması adına ekiplerin kapasitesi iki katına çıkarıldı. Çapraz eğitimden geçen seyahat danışmanları sayesinde uçak bileti, Emirates Holidays ve Skywards danışman desteği böylece tek bir noktadan alınabilecek. Ziyaretçiler ayrıca bekleme sürelerini kısaltan ve daha hızlı hizmet sunulmasını sağlayan self servis ekranlar gibi akıllı teknolojilerden de faydalanabilecekler.

“Emirates World” ürünlerinin kalbinde havayolunun mağaza içi Premium Economy Class koltuğu yer alıyor. Premium Economy Class koltuklarında dinlenen, arkalarına yaslanan ve ürünü deneyimleyen ziyaretçiler, bu son derece rağbet gören kabin sınıfında seyahat ederken kendilerini nelerin beklediğini görecekler.

Sanal bir deneyim yaşamak isteyen ziyaretçiler, en yeni interaktif ekran teknolojisi sayesinde A380 uçak içi dinlenme salonu ve First Class özel süitleri gibi Emirates ürünlerini arka plan olarak kullanarak selfie çekebilecekler. Ayrıca birebir gerçek boyutlarda deneyimler sunan sanal gerçeklik teknolojisi sayesinde havayolunun uçak içi kabinlerinin de keyfini çıkarabilirler. Emirates World mağazasının farklı alanlarında kullanılan LED ekranlar ise Emirates’in en yeni ürünlerini ve promosyon kampanyalarını gösterecek.

Ziyaretçiler, Emirates Resmi Mağazası’nın lisanslı ürünleri ve seyahat aksesuarlarından oluşan özenle hazırlanmış bir seçkinin yanı sıra Emirates World perakende mağazası için iki benzersiz içecek yaratan Costa Coffee baristaları tarafından hazırlanan kahve, çay ve diğer içeceklerden oluşan olağanüstü bir seçkiyle tazelenerek keyiflenecekler.

Emirates World perakende mağazasında seyahat ve turizmin atölyeleri, sohbet ve diğer interaktif toplantılar için de bir araya gelindiği bir nokta olacaktır. Aralık ayında Tayland, Seyşeller ve İsrail turizm kurullarıyla birlikte birçok Uçuş Noktası Atölyesine başlayacak.

Emirates World perakende mağazası konsepti, önümüzdeki üç yıl boyunca havayolunun uçuş ağındaki diğer seyahat noktalarında kademeli olarak hayata geçirilecek. Perakende mağaza modelleri, tam kapsamlı Emirates World konsepti, Seyahat Mağazası modeli ve Seyahat Kioskları olarak üç kategoriye ayrılıyor. Perakende mağazası modelleri stratejik konumlandırma, mekânın ziyaretçi trafiği ve değişen müşteri trendleri gibi pazara özgü müşteri gereksinimlerine göre belirlenecek.

"Emirates World" mağazası hizmete açıldı

Yorumlar

Olur ~ 1 yıl önce
Hizmet cesitliligi ve ek hizmetten kazanc

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komedi ~ 1 yıl önce
İşte tek yapacakları iş bu olabilir. Bakkal vs açın siz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper ~ 1 yıl önce
Tam arabın işi işte. Havacılık işini bırak artık. İşi bilenler yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 1 yıl önce
THY buyuk istasyonlarinda, ufak da olsa, kiosk taslrzinda imza urunlerini satmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000