03 Ağustos 2016, Çarşamba 12:51:52

Emirates uçağı alev alev yanıyor

Emirates uçağının Dubai Havalimanı'na acil iniş yapmasının ardından alev aldığı ifade ediliyor.
  • herkes diyor ki thy emirates e rakip, adam koyden 777 kaldiriyor uzerine 230 yolcu koyuyor hafta ici, bizim sirket Amerikada ana hatlarda bu yolcu sayisini yeri geliyor zor yakaliyor, sonra rakipmisiz, sirketimi seviyorum ancak, code sharing de cok zayisiz, bircok pilot arkadasimda bunun farkinda degil ona uzuluyorum, akillari siyaset
  • Jasim Issa Mohammed Hassan isimli bir itfaiye eri hayatını kaybetmiş allah rahmet eylesin.
  • Ya yuce Allah'ı ve islamı siz ne sanıyorsunuz?düşüncelere bak yok Kimin hakkını yemiş? Türkiye de kaç işçi işten çıkarılmış? Ya yaradan mevlam yukarıdan hmmm Ayşe'yi işten çıkarırsın demek Emirates al sana, meleklerim gidin ve uçaklarını yakın mı diyor sanıyorsunuz? Emirates demek sen ödemeleri geciktirdin, darbeye destek verdin hemen zarar ettirin Emirates'i azcık aklı başına gelsin. Ağalar, beyler, hanımlar, gençler, dininizin içindeki derinliği ve bilgeliği anlayın, ilk sözler gibi okuyun, kitabınızı okuyun böyle boş teneke olmayın. İlim ve bilim bizler için, batıl inanca dalmayın, kuffar olmayın, Allah size akıl ve tutasınız diye öğütler vermiş, hayatı ve bu güzel dini bize zindan etmeyin.
  • ARFF is basina bakim rte nin yandaslari haydi bakayim oyle askeri ucaklar kalkmasinn falan filannn yardima kosss calisssss :)
  • Sırada ki cenabet havayolu kim acaba 777 leri alan plansız büyümeciler ?tabiik GULOBALLY FOSSSSS
  • Uçak 300ER'mı yoksa düz 300'mü?
  • akşam nat geoda asiana 777 kazasını gösteriyordu. Bende 777lerle yolcuğu hiç sevememiştim uçak bana rahatsız gelmişti iyiki diyodum bu uçaklar bana çok denk gelmiyor sorunlu gibi dedim aradan 12 saat geçti kaza olmuş. Çok geçmiş olsun can kaybı olmaması sevindirici
  • 18 derken :(((
  • İstanbul Sabiha Gökçen-Dubai hattini kapattilar.Kaç kişiyi işten çikardilar.Alma mazlumun ahini çikar aheste aheste...
  • Arff olsa havada söndürürdü

Emirates uçağının Dubai Havalimanı'na acil iniş yapmasının ardından alev aldığı ifade ediliyor.

Boeing 777 tipi uçağın Dubai Havalimanı'ndan acil iniş talep ettiği ve inişinin ardından uçaktan dumanlar yükseldiği ve alev aldığı belirtilirken, uçuşların da durduğu öğrenildi.

Uçakta 282 yolcu ve 18 mürettebatın bulunduğu ve yaralanan olmadığı Emirates tarafından açıkladı. 

Ayrıntılar gelecek...

 







Emirates uçağı alev alev yanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (65)

thy ~ 8 yıl önce
herkes diyor ki thy emirates e rakip, adam koyden 777 kaldiriyor uzerine 230 yolcu koyuyor hafta ici, bizim sirket Amerikada ana hatlarda bu yolcu sayisini yeri geliyor zor yakaliyor, sonra rakipmisiz, sirketimi seviyorum ancak, code sharing de cok zayisiz, bircok pilot arkadasimda bunun farkinda degil ona uzuluyorum, akillari siyaset

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ceo ~ 8 yıl önce
Jasim Issa Mohammed Hassan isimli bir itfaiye eri hayatını kaybetmiş allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne yiyiyor ne içiyorsunuz? ~ 8 yıl önce
Ya yuce Allah'ı ve islamı siz ne sanıyorsunuz?düşüncelere bak yok Kimin hakkını yemiş? Türkiye de kaç işçi işten çıkarılmış? Ya yaradan mevlam yukarıdan hmmm Ayşe'yi işten çıkarırsın demek Emirates al sana, meleklerim gidin ve uçaklarını yakın mı diyor sanıyorsunuz? Emirates demek sen ödemeleri geciktirdin, darbeye destek verdin hemen zarar ettirin Emirates'i azcık aklı başına gelsin. Ağalar, beyler, hanımlar, gençler, dininizin içindeki derinliği ve bilgeliği anlayın, ilk sözler gibi okuyun, kitabınızı okuyun böyle boş teneke olmayın. İlim ve bilim bizler için, batıl inanca dalmayın, kuffar olmayın, Allah size akıl ve tutasınız diye öğütler vermiş, hayatı ve bu güzel dini bize zindan etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bas Sevgili ~ 8 yıl önce
Sevgili Ne yiyorsun ne iciyorsun rumuzlu arkadas, Kul hakkına dair pek bilgin oldugunu sanmiyorum. Konusmayla sofulukla dinimiz olmuyor, empati yapip issizlikgi bu gunumuz sartinda dusunursen cani yanmis insanin soylemlerini maruz gorurdun. Hamd olsun dinimi kitabimi cok iyi biliyorum, idrak ediyorum okuyorum ve uyguluyorum. Bir Hadisi kudside "Benim huzuruma ne ile gelirseniz gelin affederim ancak kul hakkı ile gelmeyin" buyrulmuştur.Kul hakkına dair bir çok Ayet ve hadisi şerif mevcuttur. Bazilarini paylasayim bulundugun yerden bilgisiz hatiplik yapma diye. "Mazlumun bedduasından sakınınız. Çünkü onu duasıyla ALLAH arasında perde yoktur."(Buharî, Müslim). Bilerek hakkı bâtıl ile karıştırmayın, hakkı gizlemeyin. el-BAKARA, Ayet 42. Empati kurabilen saglikli zihinler ve adil yoneticilere selam ve saygilar.
Sanada Selam ~ 8 yıl önce
Allah'ın huzuruna çıkıldığında kim kimin hakkını yemiş görülür, yüce Allah'ın adına kimin başına neyin niçin geldiğinin yorumcusu siz misiniz? Şirketlerin kendi karlılığını ve çıkarlarını korumak için ofis ya da şubelerini kapatma hakkı yok mu? Kapatsın ama orda çalışanlara bir ömür boyu maaş mı versin? Sorumu tekrar yineliyorum siz ne yiyip ne içiyorsunuz? Kendinizde insanların başına gelen olayları Allah şu sebepten dolayı cezalandırıyor deme hakkını nasıl görüyorsunuz? Acaba siz öyle olmasını istiyor olabilir misiniz? Çoluğunuza çocuğunuza dini ve yüce Allah'ı korkulacak öcü gibi tanıtmayın sevdirin son sözümdür Allah verdiği aklı düzgün kullanmayı nasip etsin.
calisin ~ 8 yıl önce
ARFF is basina bakim rte nin yandaslari haydi bakayim oyle askeri ucaklar kalkmasinn falan filannn yardima kosss calisssss :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FOS ~ 8 yıl önce
Sırada ki cenabet havayolu kim acaba 777 leri alan plansız büyümeciler ?tabiik GULOBALLY FOSSSSS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 8 yıl önce
Uçak 300ER'mı yoksa düz 300'mü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Kardeş uçak farki ne olcak ya okadar insan ölseydi hala uçağın tipini düşünüyorsun
emre321 ~ 8 yıl önce
akşam nat geoda asiana 777 kazasını gösteriyordu. Bende 777lerle yolcuğu hiç sevememiştim uçak bana rahatsız gelmişti iyiki diyodum bu uçaklar bana çok denk gelmiyor sorunlu gibi dedim aradan 12 saat geçti kaza olmuş. Çok geçmiş olsun can kaybı olmaması sevindirici

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 8 yıl önce
IST-NY-IST yaptım. Oldukça güzel uçaklar bence. Ama nedense 340 ların yeri bende hep başka. Geçmiş olsun.
~ 8 yıl önce
777 ler aslında gayet güvenli ve konforlu uçaklar özellikle de ekonomi yolcusu için(3-3-3 dizilimi göz önünde bulundurularak). Ancak uzun yolculuklar için en konforlu uçak kesinlikle A330 serisi uçaklar. Cam kenarlarının 2li olması en büyük avantajı.
Murettebat ~ 8 yıl önce
18 derken :(((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hat ~ 8 yıl önce
muhtemelen hattır :) bizim uzatılmış görevde sayımız 13 !
SAW-DXB ~ 8 yıl önce
İstanbul Sabiha Gökçen-Dubai hattini kapattilar.Kaç kişiyi işten çikardilar.Alma mazlumun ahini çikar aheste aheste...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Adam kar etmediği hattı çalışanları var diye kapatmasın mı ne yapsın?
Arff ~ 8 yıl önce
Arff olsa havada söndürürdü

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000