16 Mayıs 2019, Perşembe 10:52:03

Emirates Türkiye'de pilot arıyor

Emirates Havayolu, pilot işe alımı için 27-28 Mayıs 2019 tarihlerinde İstanbul’da görüşme günü düzenliyor.
  • 7 kare vagadugu yatıları, 5 kare niamey yatıları çok özlüyorum. Cibuti-Mogadişu gözümde tütüyor. 5 kare analolujetler, Ankara'daki tren garı oteli ve airport ibis otel ne güzel günlerdi onlar. 3 gün üsüste erzincan açık mesai yapar tulum peyniri alıp dönerdik. şimdi nerede öyle şeyler. Hergün arayan sevgilimden çok konuştuğum o samimi IVR. İşte bunlar hep özlem
  • Dubai'de huzursuz olan Doha'da harakiri yapar :)
  • THY 777 filosu ile kıyaslarsanız evet daha yoğun programları ama 737 ile uzaktan yakından alakası yok THY 330 gibi aşağı yukarı. Bu arada Qatar 777 programları Emirates'ten çok çok daha yoğun, maaşlarının yüksek olmasıda çok uçmalarından kaynaklanıyor. Qatar'ın avantajı, daha düşük kaptanlık saati ve boş günleri blok şeklinde vermesi.
  • evet öyle bir torpil var ki emirates'e kadar uzanıyor her yere torpille giriyoruz. seneye de torpille lufthansaya gireyim diyorum.
  • Dubai'de yaşam kalitesi istanbul'dan kat kat yüksek. Hava sıcak mı evet yılda 4 ay gerçekten çok sıcak haricinde 8 ay oldukça iyi zaten kış yok. Kum fırtınasıda yılda 1-2 defa olan bişey. İstanbul'a kar yağıyor yaşanmaz demek gibi bişey. Gidilir mi gidilmez mi konusunda şöyle söyleyeyim, TK'da 777'de iseniz üzülebilirsiniz, haricinde arkanıza bile dönüp bakmayın. Özellikle 737 filosunda uçanlar dünyanın neresine hangi firmaya giderlerse gitsinler daha mutlu olurlar. TK737'den daha kötü çalışma şartları olan bir şirket sanmıyorum ki olsun.
  • Kum fırtınaları yılda 2-3 günü geçmiyor. Evet iklim yazın kötü, dışarı pek çıkılmıyor ancak kışın 6-8 ay plaj keyfi yapabiliyorsunuz. Sosyal hayat ve serbestlik ise (Ramazan ayı dışında) Türkiye'den kesinlikle daha iyi. İstanbul'da giyemeyeceğiniz kıyafetleri, gidemeyeceğiniz etkinlikleri, restoranları, uluslararası ortamları vs Dubai'de tecrübe edebilirsiniz. Burası sizi mutlu etmemiş olabilir ancak başkalarına yanıltıcı bilgiler vermeniz hoş değil. Bırakın herkes kendi beklentilerine ve önceliklerine göre değerlendirsin.
  • Rahatsiz olan, memnun olmayan, mutlu olmayan gitsin sevgili dostlar, bu sirkette 77 filosu haric hayat gercekten Zor ve Zor oyunu bozar, yoneticilerimiz surekli strateji urettiklerini zannedip profesyonellikten, haktan, hukuktan ve de adaletten uzaklasiyorlar, ulke nasil yonetiliyorsa sirket de ayni sekilde yonetiliyor maalesef, ufuklari paradan otesini goremeyecek kadar siglasmis, ben ayda 3-5 kez meydana gelen bir skp olarak gitmek icin duygusal anlamda pekcok neden gormekle birlikte mantigim kal diyor, cunku rahatim, dar govde ucus ekiplerimizi anliyorum, hem az maas hem cok ve kisa ucus, sacma, akla mantiga aykiri, yeterince adamsiz kalirlarsa sistemi degistiriler seve seve, aksi zor gorunuyor, Allah sabir versin hepinize, kazasiz belasiz gunler diliyorum.
  • Kabin bile diye küçümsediğiniz insanlar sizi kurala rağmen full B/C ankara uçuşunda bile uçaktan aç indirmiyor ama kendileri aç iniyor. Siz hala kabin “bile” diye ayırımcılık yapın. Siz sîtmalı ülkelerde yatı yaparken kabin git gel yapmıyor. Cok deger gördükleri için zaten aynı şartlar altinda çalışıp sizin maaşınızın 3te 1ini alıyorlar dimi?
  • Bende sahsen sirkete karsi tutumun karalayici olmamasi gerektigini düsünüyorum. Ben THY yi ve Türkiyeyi ne olursa olsun özleyecegim cünkü burasi benim EVIM ve hepimizin EVI. Ama söyle bir gercekte var ki bu inkar edilemez, THY 737 filosunda ucan ucus personeli icin sürdürülebilir bir tempo ve hayat tarzi degil bu.(Sitma tehdidi, gittigimiz ülkelerdeki güvenlik tehditleri, yeme icme problemi vs) kendimi cok uzun zamandir hava yolu pilotu olarak hissedemiyorum. Yasayan anlar.
  • Değer kalmadı.. kendi kaptanını sevmeyen bir şirket oldu. Kabin bile daha fazla değer görüyor, herşey para değil ancak bir ayda 20 günümü şirket için yaşarken artık imkan değer ve parayı da düşünme zamanıdır.

Emirates Havayolu, pilot işe alımı için 27-28 Mayıs 2019 tarihlerinde İstanbul’da görüşme günü düzenliyor.

Emirates Havayolu, sürekli büyüyen filosu ve genişleyen uçuş ağına paralel olarak kabin ekibi işe alımlarını da hızlandırıyor. Emirates’in pilot ekibine Türkiye’den başvuran adaylar için 27-28 Mayıs 2019 tarihlerinde Crowne Plaza İstanbul Florya’da* görüşme günü düzenleniyor.

Pilot görüşme günü, ilgilenen pilotlara, işe alma süreci hakkında daha fazla bilgi sunarken, Emirates pilotu olmanın faydaları hakkında Emirates personeli ile birebir görüşmek ve Dubai’de yaşamak ve çalışmanın nasıl olduğunu öğrenmek adına büyük bir fırsat sunuyor.

İlgilenen pilot adaylarının, görüşme yerine zamanında gelmesi ve bilgilendirme oturumuna katılması gerekiyor. Pilotların oturum için öncesinde kayıt yaptırması gerekmiyor. Emirates ayrıca, pilot eşlerini de Dubai’de yaşam, çocukların eğitimi ve diğer konularda bilgi alabilmesi için sunumlara katılmaya davet ediyor.

Emirates, tanıtım toplantısına katılmaları mümkün olmayan, ancak Emirates’te bir kariyer yapmak isteyen pilotların, http://www.emiratesgroupcareers.com/pilots/ adresinden de çevrimiçi başvuru yapmalarını mümkün kılıyor.

Emirates Pilotu Olmak

Bir Emirates pilotu olarak, adaylar, dünyanın önde gelen kültür ve ticaret merkezlerinden birisi olan Dubai’de yaşarken, aşağıdaki imkanlardan yararlanabilecekler:

● Dubai’de rekabete uygun, vergisiz maaş
● Dubai’nin merkezinde, şirket tarafından sağlanan konaklama (apartman dairesi/ villa) imkânı
● Yaşam ve Kaza, Genel Sağlık ve Diş Sağlığı sigortası
● 4 ila 19 yaş arası çocuklar için, global ilkokul ve ortaokul eğitim ödeneği
● 42 takvim günü yıllık izin
● Dubai’deki eviniz ve havaalanı arası transfer
● Yıllık ikramiye
● Pilot ve geçerli aile bireylerine ‘ücretsiz’ yıllık bilet
● Pilot ve geçerli aile bireyleri ve arkadaşları için, imtiyazlı seyahat imkanları
● Dubai ve yurtdışında bulunan 600’den fazla perakende noktasında Platinum indirimler

Emirates ayrıca, pilotların kariyerlerini geliştirmek için, şirket içinde birçok fırsat sağlayarak pilotlara, Uçuş Öğretim Görevlisi ve Eğitim Kaptanı gibi alternatif profesyonel roller de sunuyor.

Aynı zamanda, Emirates, hepsi ya Airbus A380 ya da Boeing 777 olan, 270’in üzerinde yolcu uçağı ile endüstrideki en büyük filolardan birisini işletiyor. Emirates, B777 ile İstanbul Havaalanı’na ve Sabiha Gökçen Havaalanı’na haftada 18 uçuş gerçekleştiriyor. Emirates, filosunu ve şimdiden altı kıtadaki 86 ülkede bulunan 158’den fazla destinasyonu kapsayan ağını genişletmeye devam edecek.

Daha fazla bilgi için, Emirates Havayolları’nın resmi internet sitesindeki kariyer sayfasını ziyaret ediniz (http://www.emiratesgroupcareers.com/pilots/).

*İstanbul’da gerçekleşecek pilot görüşme oturumları, 27 Mayıs’ta saat 10.00 ve 14.00, 28 Mayıs’ta ise saat 10.00’da gerçekleştirilecek. Tanıtım toplantısının yapılacağı yer Şenlikköy Mahallesi, Yeşilköy Halkalı Cd. No: 95, 34153 Bakırköy/İstanbul adresindeki Crowne Plaza İstanbul Florya olacak
 

Emirates Türkiye'de pilot arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (105)

sakın gelmeyin ~ 5 yıl önce
7 kare vagadugu yatıları, 5 kare niamey yatıları çok özlüyorum. Cibuti-Mogadişu gözümde tütüyor. 5 kare analolujetler, Ankara'daki tren garı oteli ve airport ibis otel ne güzel günlerdi onlar. 3 gün üsüste erzincan açık mesai yapar tulum peyniri alıp dönerdik. şimdi nerede öyle şeyler. Hergün arayan sevgilimden çok konuştuğum o samimi IVR. İşte bunlar hep özlem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
huzursuz ~ 5 yıl önce
Dubai'de huzursuz olan Doha'da harakiri yapar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 görmesek ~ 5 yıl önce
THY 777 filosu ile kıyaslarsanız evet daha yoğun programları ama 737 ile uzaktan yakından alakası yok THY 330 gibi aşağı yukarı. Bu arada Qatar 777 programları Emirates'ten çok çok daha yoğun, maaşlarının yüksek olmasıda çok uçmalarından kaynaklanıyor. Qatar'ın avantajı, daha düşük kaptanlık saati ve boş günleri blok şeklinde vermesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
babam şeyh ~ 5 yıl önce
evet öyle bir torpil var ki emirates'e kadar uzanıyor her yere torpille giriyoruz. seneye de torpille lufthansaya gireyim diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ik iş başında ~ 5 yıl önce
Dubai'de yaşam kalitesi istanbul'dan kat kat yüksek. Hava sıcak mı evet yılda 4 ay gerçekten çok sıcak haricinde 8 ay oldukça iyi zaten kış yok. Kum fırtınasıda yılda 1-2 defa olan bişey. İstanbul'a kar yağıyor yaşanmaz demek gibi bişey. Gidilir mi gidilmez mi konusunda şöyle söyleyeyim, TK'da 777'de iseniz üzülebilirsiniz, haricinde arkanıza bile dönüp bakmayın. Özellikle 737 filosunda uçanlar dünyanın neresine hangi firmaya giderlerse gitsinler daha mutlu olurlar. TK737'den daha kötü çalışma şartları olan bir şirket sanmıyorum ki olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hllsprdvm ~ 5 yıl önce
Kum fırtınaları yılda 2-3 günü geçmiyor. Evet iklim yazın kötü, dışarı pek çıkılmıyor ancak kışın 6-8 ay plaj keyfi yapabiliyorsunuz. Sosyal hayat ve serbestlik ise (Ramazan ayı dışında) Türkiye'den kesinlikle daha iyi. İstanbul'da giyemeyeceğiniz kıyafetleri, gidemeyeceğiniz etkinlikleri, restoranları, uluslararası ortamları vs Dubai'de tecrübe edebilirsiniz. Burası sizi mutlu etmemiş olabilir ancak başkalarına yanıltıcı bilgiler vermeniz hoş değil. Bırakın herkes kendi beklentilerine ve önceliklerine göre değerlendirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bnm ~ 5 yıl önce
Rahatsiz olan, memnun olmayan, mutlu olmayan gitsin sevgili dostlar, bu sirkette 77 filosu haric hayat gercekten Zor ve Zor oyunu bozar, yoneticilerimiz surekli strateji urettiklerini zannedip profesyonellikten, haktan, hukuktan ve de adaletten uzaklasiyorlar, ulke nasil yonetiliyorsa sirket de ayni sekilde yonetiliyor maalesef, ufuklari paradan otesini goremeyecek kadar siglasmis, ben ayda 3-5 kez meydana gelen bir skp olarak gitmek icin duygusal anlamda pekcok neden gormekle birlikte mantigim kal diyor, cunku rahatim, dar govde ucus ekiplerimizi anliyorum, hem az maas hem cok ve kisa ucus, sacma, akla mantiga aykiri, yeterince adamsiz kalirlarsa sistemi degistiriler seve seve, aksi zor gorunuyor, Allah sabir versin hepinize, kazasiz belasiz gunler diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 5 yıl önce
Kabin bile diye küçümsediğiniz insanlar sizi kurala rağmen full B/C ankara uçuşunda bile uçaktan aç indirmiyor ama kendileri aç iniyor. Siz hala kabin “bile” diye ayırımcılık yapın. Siz sîtmalı ülkelerde yatı yaparken kabin git gel yapmıyor. Cok deger gördükleri için zaten aynı şartlar altinda çalışıp sizin maaşınızın 3te 1ini alıyorlar dimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O 737 ~ 5 yıl önce
Bende sahsen sirkete karsi tutumun karalayici olmamasi gerektigini düsünüyorum. Ben THY yi ve Türkiyeyi ne olursa olsun özleyecegim cünkü burasi benim EVIM ve hepimizin EVI. Ama söyle bir gercekte var ki bu inkar edilemez, THY 737 filosunda ucan ucus personeli icin sürdürülebilir bir tempo ve hayat tarzi degil bu.(Sitma tehdidi, gittigimiz ülkelerdeki güvenlik tehditleri, yeme icme problemi vs) kendimi cok uzun zamandir hava yolu pilotu olarak hissedemiyorum. Yasayan anlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 5 yıl önce
Değer kalmadı.. kendi kaptanını sevmeyen bir şirket oldu. Kabin bile daha fazla değer görüyor, herşey para değil ancak bir ayda 20 günümü şirket için yaşarken artık imkan değer ve parayı da düşünme zamanıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 5 yıl önce
Kabin bile derken????????????

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000