07 Haziran 2023, Çarşamba 13:17:30

Emirates Türkiye'de Kabin Memuru Arıyor

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, kişiye özel ve mükemmel ağırlama hizmetleri sunmaya ve yolcular için unutulmaz anlar yaratmaya istekli yetenekler arıyor.
  • Gittiği otelde el kol hareketiyle pizza siparişi veremeyen ön taraf yakasında bayrak taşıyanları elestırıyor çok komık
  • Yeni ise giren km 3000$,en kidemli supervisor ka ise yaklasik 5000$ kazaniyor ve yol&kira&elektrik&su vs tarzi giderleri de yok!Ayrica bu sene fazladan 6maas ikramiye dagitti!Ustune yer garantili senelik 5adet pass biletleri de mevcut!Hadi kiyaslayin simdi!
  • Zaten aynı parayı kazanıyoruz ve dubai daha pahalı bir yer aman kalsın
  • Eee artık 3-5 dil bilen, matematik,fizik vb. mühendisi, dışarı çıksa 5263636 dolara iş bulabilecek seviyede ama sırf havacılık aşkından(!) hosteslik yapıp şirketi beğenmeyen arkadaşları sahneye alalım :)
  • Memurları bırak mülakata gitmeyi , ingilizce olarak belirtilen şartları anlarşarsa başvurabilirler:) Thy de dünya para alıp 3 kelime ingilicce ile biraz zor :)
  • Araplar sürekli km arıyor. Köle bulamadılar herhalde
  • Tr den alıcaz diyor türk almadan gidiyor bu ne biçim alış
  • Tr den alıcaz diyor türk almadan gidiyor bu ne biçim alış
  • Her ay aynı haber. Arayıp arayıp bulamıyor herhalde
  • Ahmet bey torpıl yok demıstı. O yuzden herkesin ıngılızcesı ıyıdır. :))))) elenenler ingilizcesi kotu oldugu için elenmıstır. Sağlık dısında :)

Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılacak adaylar için 8 Haziran 2023 tarihinde Mövenpick Hotel İzmir’de, 22 Haziran 2023 tarihinde The Marmara Antalya’da, 24 Haziran 2023 tarihinde La Quinta by Wyndham Bodrum’da ve 29 Haziran 2023 tarihinde Hilton Bursa Convention Center & Spa’da değerlendirme günleri düzenliyor.

Dubai merkezli havayolu, kişiye özel ve mükemmel ağırlama hizmetleri sunmaya ve yolcular için unutulmaz anlar yaratmaya istekli yetenekler arıyor. Emirates'in en büyük önceliklerinden birinin güvenlik olması sebebiyle, ideal adayların kendinden emin bir şekilde liderlik etmesi, uçak içi hizmetlerin, güvenlik ve emniyet prosedürlerinin yönetiminin kontrolünü üstlenmesi beklenmektedir. Emirates kabin ekibinin tamamına, havayolunun Dubai'deki son teknolojiyle donatılmış tesisinde birinci sınıf bir eğitim   sunulacaktır. 

Kariyerlerine kusursuz bir başlangıç yapmayı planlayan adayların, İngilizce dilinde yazılmış güncel bir özgeçmiş (CV) ve yeni çekilmiş bir fotoğraf ile internet üzerinden başvuru yapması gerekmektedir.

Adayların tüm günü mülakat alanında geçirecek şekilde hazırlıklı gelmeleri gerekmektedir.

Emirates’in 160 farklı milletten oluşan kelimenin tam anlamıyla global kabin ekipleri, havayolu şirketinin yolcu çeşitliliğinin ve 200'den fazla geniş gövdeli uçaktan oluşan modern filosu ile altı kıtada 130'u aşkın şehirde düzenlediği uluslararası operasyonların bir yansımasıdır. Dünyanın en büyük Boeing 777 ve Airbus A380 uçak filosuna sahip olan Emirates, kabin ekibi adaylarına olağanüstü kariyer fırsatları, mükemmel eğitim olanakları ve geniş yelpazeli bir gelişim programı sunmaktadır. Heyecan verici, kozmopolit bir şehir olan Dubai’de çalışacak olan Emirates kabin ekibi üyelerinin tamamı, vergiden muaf maaş, havayolu şirketi tarafından sağlanan ücretsiz konaklama, işe gidiş-geliş transfer imkânı ve kapsamlı bir sağlık sigortası gibi çeşitli yan hakların yanında Dubai'deki alışveriş ve eğlence etkinliklerinde özel indirimleri içeren çok cazip bir istihdam paketinden faydalanabilmektedir. Emirates'in büyüyen global uçuş ağı, altı kıtaya yayılmış geniş seyahat fırsatlarını da beraberinde sunmaktadır. Hem Emirates kabin ekibi üyeleri hem de aileleri ve arkadaşları uçuş düzenlenen tüm noktalarda cazip ve ayrıcalıklı seyahat avantajlarından yararlanabilmektedirler.

Emirates 36 yıldır Türkiye'ye uçuşlar düzenlemekte ve şu anda İstanbul’dan haftalık 21 sefer ile Dubai ve 130’u aşkın şehre seferler gerçekleştirmektedir.

Emirates Türkiye'de Kabin Memuru Arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Trilingual ~ 10 ay önce
Gittiği otelde el kol hareketiyle pizza siparişi veremeyen ön taraf yakasında bayrak taşıyanları elestırıyor çok komık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates ~ 10 ay önce
Yeni ise giren km 3000$,en kidemli supervisor ka ise yaklasik 5000$ kazaniyor ve yol&kira&elektrik&su vs tarzi giderleri de yok!Ayrica bu sene fazladan 6maas ikramiye dagitti!Ustune yer garantili senelik 5adet pass biletleri de mevcut!Hadi kiyaslayin simdi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates ~ 10 ay önce
Kölelik kolay değil. Herşeyin bir bedeli var
Niye gidelim ~ 10 ay önce
Zaten aynı parayı kazanıyoruz ve dubai daha pahalı bir yer aman kalsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pehh ~ 10 ay önce
Ne kazaniyosun hesap da yaapmiyosun heralde 2000 dolar bile kazanamiyosun su an
Haydar ~ 10 ay önce
Eee artık 3-5 dil bilen, matematik,fizik vb. mühendisi, dışarı çıksa 5263636 dolara iş bulabilecek seviyede ama sırf havacılık aşkından(!) hosteslik yapıp şirketi beğenmeyen arkadaşları sahneye alalım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boşalan koltuğa.. ~ 10 ay önce
Biz gidince, üstün meziyetlerin ile boşluğumuzu doldurursun. Bizimde gözümüz arkada kalmaz ;)
Bizim Kabin ~ 10 ay önce
Memurları bırak mülakata gitmeyi , ingilizce olarak belirtilen şartları anlarşarsa başvurabilirler:) Thy de dünya para alıp 3 kelime ingilicce ile biraz zor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 10 ay önce
Araplar sürekli km arıyor. Köle bulamadılar herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boşa aramasın ~ 10 ay önce
Tr den alıcaz diyor türk almadan gidiyor bu ne biçim alış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru duzgun ıngılızce ~ 10 ay önce
Bılen yok bence ondan olabılır. Yada ıngılızce var kapasıte yok
Boşa aramasın ~ 10 ay önce
Tr den alıcaz diyor türk almadan gidiyor bu ne biçim alış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 10 ay önce
Her ay aynı haber. Arayıp arayıp bulamıyor herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy de ki arkadaslar basvursun ~ 10 ay önce
Ahmet bey torpıl yok demıstı. O yuzden herkesin ıngılızcesı ıyıdır. :))))) elenenler ingilizcesi kotu oldugu için elenmıstır. Sağlık dısında :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thats okey ? ~ 10 ay önce
You wanna try to get this conversation in english ? Lets see how good your english is ?
:) ~ 10 ay önce
Çok komikmiş:)) :)) :))
Teşekkürü borç bilen adam ~ 10 ay önce
Bu değerli bilgi için çok çok teşekkürler sevgili ingilizce profesörü.
Thats okeye ~ 10 ay önce
Basic ingilizce konusma :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000