15 Nisan 2020, Çarşamba 16:01:54

Emirates tüm yolculara Covid-19 testi yapıyor

Dubai merkezli havayolu Emirates, havayolu şirketleri için bir ilki gerçekleştirerek tüm yolcularına korona virüsü testi yapmaya başladı.
  • Gerçekleri duymak zorunda gitti herhalde esas Dubai de Arap yok , Tüm araplar ülkemizi istila ettiği için buralarda Arap kalmadı , sen olması gereken gibi bir şehir görmek istiyor isen uçuşlar açılınca buraya gel tabii vize alabilirsen güzel kardeşim benim .
  • Emirates'te kabinde kokpitte teknikte çeşitli pozisyonlarda çalışan 700 den fazla TÜRK vatandaşı var . Üzülerek yazıyorum ki Araplar medeniyet seviyesinde bizi 2 ye katlamışlar.Fark uzun yıllar kapanmaz ister sömürge devleti diyin ister İngiliz uşağı diyin yaşam standartları ülkemizin 100 kat üstünde işin enteresan yanıda burada insana saygı olması gerektiği gibi üst düzeyde...Umarım ülkemizde bir gün buradaki yaşam standartlarını yakalar.Arap görmek isteyenler Suudi Arabistan a gitsinler zira Dubai de Arap görmek imkansız Arap diye dalga geçtiklerimiz ya Avrupa yada Amerikadaki lüks malikanelerinde yada burada ultra lüks malikanelerinin içerisinde bu adamlar sizi muhatap bile kabul etmiyor zaten .Emirates te Allah için ne baskı var ne siyasi zorlama işini yap sonrası ne yaparsın yap maalesef kalite seviyesinde ulusal havayolumuzun bayağı üstünde bunu nasıl yapıyorlar diye soruyor iseniz herhalde körük operatörlerini iki tane imam tanıyor diye İstasyon Başkanı yapmadıkları içindir.
  • BAE hele ki Dubai Türkiyeden her konuda modern ayrica komik gelebilir ama daha acikgoruslu bir yer. Adamlar dronlarla tüm sehri dezenfekte ettiler, yetmedi 1,5 milyon test yaptilar. Isteyen herkes orada rahatca test yaptirabiliyor. Bir apartmanda hasta cikarsa o apartman aninda dezenfekte ediliyor, Bu bakimdan bulasma ve olum orani cok cok dusuk bir yer. 50 bine yakin ucus ekibi olmasina ragmen üstelik. Emirates dünyanin en iyi havayollarindan biri ve bu konuda antikor testi olsa dahi onlem aliyor. Türkiyede test yaptirmak tam bir iskence.Arap Arap diye dalga gecen salaklar önce bir Dubai'ye gitsinler, o hayati görünce dipleri düser, Arap da pek görmezsin.
  • Havayolu şirketi dediğin budur
  • 30 sene önce çölde deve gezdiren Araplar , şimdi tüm dünyaya fark attılar.Sömürge filan diye sallayıp kendimizi kandırmaya devam edelim biz...1 asır geçse biz bunları yakalayamayız maalesef , adamlar her şey den önce kurallara uyuyor sıkıysa boş yolda kırmızı ışıkta geç bakalım , elin Bangladeşlileri bile burada yaşar iken her kurala sıkı sıkıya uyuyor , enteresan bir şekilde insana saygı da üst düzeyde o eski cahil Arap zengini olayıda kalmadı artık öyle yada böyle tüm Araplar çocuklarına Avrupa'da Amerika'da eğitim aldırıyor , yok oymuş yok buymuş diye çamur atmayın artık adamlar bizi ona katladılar bu arada Emirates i rakibimiz görenlere yazıyorum arkadaşlar EMIRATES ,QATAR Şampiyonlar Liğinde bizler PTT 1 Liğindeyiz .Masallarla kendimizi kandırmıyalım...
  • Adamların 9 milyonluk ülkesinde yapılan test sayısı bizden %50 fazla,içerideki insanları test yapmayı bitirmişler birde giden yolculara test yapıyorlar.Burada bizim kaptanlar virüsten ölüyor.Rakibimiz olan hava yolu farkını ortaya koyuyor.Bizimkiler Emirates'e yetişebilmek için ne kadar mesafe almaları gerektiğini hesap etsinler.Arapların yaptığı teste güven olmaz diye takıntıları anlamış değilim.Havacılık özelinde bahsetmek gerekir ise dünyanın en güvenli 10 hava yollarından üçü Arap hava yolları şirketidir.
  • Kandan covid testi antikor testidir arkadaşlar. Seroloji de denir. Hastalığı geçirip gecirmediginin testidir anca iyilesenleri asemptomlari bulursun...
  • Bu araplar yine cahilliklerinle show yapmaya başlamışlar. Biri bunlara arap olduğunu söylesin. Gidip çöllde deve gezdirsinler
  • Arabın testine güven olur mu. Sağlam adama virüs bulaştırırlar yeminle. Siz siz olun arapla işiniz olmasın
  • Şu anda Türkiye'de hastaneye başvuran ateşli hastalara bile eğer Covidli biriyle temas etmediyse veya son 14 gün içinde yurtdışından gelmediyse test yapılmayıp evlerine gönderiliyorlar. Alın size Türkiye farkı!!! Bütün dünya virüs sorununu çözecek biz hala pik yaptı mı yapmadı mı onu tartışıyor olacağız, uzun süre diğer ülkeler sınırlarını Türk uçaklarına kapalı tutacaklar!

Dubai merkezli havayolu Emirates, havayolu şirketleri için bir ilki gerçekleştirerek tüm yolcularına korona virüsü testi yapmaya başladı.

Kan testleri, Dubai Sağlık Otoritesi (DHA) ile koordineli olarak gerçekleştiriliyor ve sonuçlar 10 dakika içinde elde ediliyor. 

Emirates Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Adel Al Redha, yaptığı açıklamada gerek halk sağlığı taraması yapıldığını ve gerekse de sağlıklı bir seyahat imkanının sağladığını açıkladı.

©AirportHaber.com



Emirates tüm yolculara Covid-19 testi yapıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Arap Aşığına ~ 4 yıl önce
Gerçekleri duymak zorunda gitti herhalde esas Dubai de Arap yok , Tüm araplar ülkemizi istila ettiği için buralarda Arap kalmadı , sen olması gereken gibi bir şehir görmek istiyor isen uçuşlar açılınca buraya gel tabii vize alabilirsen güzel kardeşim benim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DXB ~ 4 yıl önce
Emirates'te kabinde kokpitte teknikte çeşitli pozisyonlarda çalışan 700 den fazla TÜRK vatandaşı var . Üzülerek yazıyorum ki Araplar medeniyet seviyesinde bizi 2 ye katlamışlar.Fark uzun yıllar kapanmaz ister sömürge devleti diyin ister İngiliz uşağı diyin yaşam standartları ülkemizin 100 kat üstünde işin enteresan yanıda burada insana saygı olması gerektiği gibi üst düzeyde...Umarım ülkemizde bir gün buradaki yaşam standartlarını yakalar.Arap görmek isteyenler Suudi Arabistan a gitsinler zira Dubai de Arap görmek imkansız Arap diye dalga geçtiklerimiz ya Avrupa yada Amerikadaki lüks malikanelerinde yada burada ultra lüks malikanelerinin içerisinde bu adamlar sizi muhatap bile kabul etmiyor zaten .Emirates te Allah için ne baskı var ne siyasi zorlama işini yap sonrası ne yaparsın yap maalesef kalite seviyesinde ulusal havayolumuzun bayağı üstünde bunu nasıl yapıyorlar diye soruyor iseniz herhalde körük operatörlerini iki tane imam tanıyor diye İstasyon Başkanı yapmadıkları içindir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates'e laf etmek ~ 4 yıl önce
BAE hele ki Dubai Türkiyeden her konuda modern ayrica komik gelebilir ama daha acikgoruslu bir yer. Adamlar dronlarla tüm sehri dezenfekte ettiler, yetmedi 1,5 milyon test yaptilar. Isteyen herkes orada rahatca test yaptirabiliyor. Bir apartmanda hasta cikarsa o apartman aninda dezenfekte ediliyor, Bu bakimdan bulasma ve olum orani cok cok dusuk bir yer. 50 bine yakin ucus ekibi olmasina ragmen üstelik. Emirates dünyanin en iyi havayollarindan biri ve bu konuda antikor testi olsa dahi onlem aliyor. Türkiyede test yaptirmak tam bir iskence.Arap Arap diye dalga gecen salaklar önce bir Dubai'ye gitsinler, o hayati görünce dipleri düser, Arap da pek görmezsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal Olsun ~ 4 yıl önce
Havayolu şirketi dediğin budur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AÇIK FARK ~ 4 yıl önce
30 sene önce çölde deve gezdiren Araplar , şimdi tüm dünyaya fark attılar.Sömürge filan diye sallayıp kendimizi kandırmaya devam edelim biz...1 asır geçse biz bunları yakalayamayız maalesef , adamlar her şey den önce kurallara uyuyor sıkıysa boş yolda kırmızı ışıkta geç bakalım , elin Bangladeşlileri bile burada yaşar iken her kurala sıkı sıkıya uyuyor , enteresan bir şekilde insana saygı da üst düzeyde o eski cahil Arap zengini olayıda kalmadı artık öyle yada böyle tüm Araplar çocuklarına Avrupa'da Amerika'da eğitim aldırıyor , yok oymuş yok buymuş diye çamur atmayın artık adamlar bizi ona katladılar bu arada Emirates i rakibimiz görenlere yazıyorum arkadaşlar EMIRATES ,QATAR Şampiyonlar Liğinde bizler PTT 1 Liğindeyiz .Masallarla kendimizi kandırmıyalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap aşığı ~ 4 yıl önce
Bu kadar arap seviyorsanız gidin oralarda yaşayın. Ülkemize daha fazla zarar vermeyin
Farklı Lig ~ 4 yıl önce
Adamların 9 milyonluk ülkesinde yapılan test sayısı bizden %50 fazla,içerideki insanları test yapmayı bitirmişler birde giden yolculara test yapıyorlar.Burada bizim kaptanlar virüsten ölüyor.Rakibimiz olan hava yolu farkını ortaya koyuyor.Bizimkiler Emirates'e yetişebilmek için ne kadar mesafe almaları gerektiğini hesap etsinler.Arapların yaptığı teste güven olmaz diye takıntıları anlamış değilim.Havacılık özelinde bahsetmek gerekir ise dünyanın en güvenli 10 hava yollarından üçü Arap hava yolları şirketidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kandan covid testi ~ 4 yıl önce
Kandan covid testi antikor testidir arkadaşlar. Seroloji de denir. Hastalığı geçirip gecirmediginin testidir anca iyilesenleri asemptomlari bulursun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Covid ~ 4 yıl önce
Bu araplar yine cahilliklerinle show yapmaya başlamışlar. Biri bunlara arap olduğunu söylesin. Gidip çöllde deve gezdirsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 4 yıl önce
Senin buralara gelmedigin belli Yoksa su durumda turkiyede olmak yerine buralarda olmayi dilerdin
Arap ~ 4 yıl önce
Arabın testine güven olur mu. Sağlam adama virüs bulaştırırlar yeminle. Siz siz olun arapla işiniz olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezillik yaşıyoruz ~ 4 yıl önce
Şu anda Türkiye'de hastaneye başvuran ateşli hastalara bile eğer Covidli biriyle temas etmediyse veya son 14 gün içinde yurtdışından gelmediyse test yapılmayıp evlerine gönderiliyorlar. Alın size Türkiye farkı!!! Bütün dünya virüs sorununu çözecek biz hala pik yaptı mı yapmadı mı onu tartışıyor olacağız, uzun süre diğer ülkeler sınırlarını Türk uçaklarına kapalı tutacaklar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalamayın ~ 4 yıl önce
Saçmalamayın lütfen bırakın test önce bt çekiliyor sonra sürüntü testi yani şansa bırakılmıyor test negatif çıksa bile bt de bişey çıkarsa corona tedavisi her türlü başlıyor milleti galeyana getirmeye çalışmayın
Aynen ~ 4 yıl önce
Türkiye test yapmayıp eve gonderiyor. Problemi çözecek olan ülkelerde hasta seçiyor hangisi kurtulma ihtimali varsa onu tedavi edelim diye.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000