08 Aralık 2022, Perşembe 15:18:37

Emirates Londra uçuşlarında kapasite artırdı

Dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi olan Emirates, Gatwick Havalimanı’na A380 ile gerçekleştirdiği günlük sefer sayısını üç sefer olacak şekilde düzenledi.
  • Haydi araplar yalkah ingiltereye. Bırakın bizim peşimizi
  • Hayir araplarin şirketinden bize ne, nedir bu Arap hayranligi, bence sanki para karsiligi yapılıyor bu haberler, dünyada bir cok hava yolu kapasite artırıyor emirates hayranligi nerden geliyor?
  • O değil de Ek müdürü Bahar Hanım şirkette son günlarini yaşıyormuş!! EK ilana çıkmış.. başvurun gençlerrr
  • Araplar seyahate çıkıyor yallah tazzik

Dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi olan Emirates, Gatwick Havalimanı’na A380 ile gerçekleştirdiği günlük sefer sayısını üç sefer olacak şekilde düzenledi. Havayolu, tatil yoğunluğu öncesi süregelen talebi karşılamak adına Birleşik Krallık seferlerini artırmaya devam ediyor.

Ek sefer, Gatwick-Dubai arasında her gün yolculara sunduğu 1000’den fazla koltuk hizmetiyle kapasitesini yükseltecek. EK11 sefer sayılı Emirates uçuşu 02:50’de, EK15 sefer sayılı uçuş 07:40’ta ve EK09 sefer sayılı uçuş 14:25’te Dubai’den, kalkarak yolculara daha fazla esneklik ve seyahat seçeneği sunacak.

Emirates hâlihazırda Birleşik Krallık’a yedi merkezde haftada 119 seferle hizmet veriyor. Havayolu, Londra Heathrow’a günde altı; Londra Gatwick’e günde üç; Londra Stansted’e günde bir; Manchester’a günde üç; Birmingham’a günde iki; Newcastle ve Glasgow’a ise günde bir sefer düzenliyor.

Emirates Londra uçuşlarında kapasite artırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

London ~ 1 yıl önce
Haydi araplar yalkah ingiltereye. Bırakın bizim peşimizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Binnur ~ 1 yıl önce
Buna gülerim iste, ülkenin yarisini Araplar işgal etmiş durumda ,ev alana ver pasaport, sat şirketleri Araplara resmen talan edildi güzelim ülke istersen kafani kumdan cikarda bir bak etrafında ne oluyor.
Derya ~ 1 yıl önce
Hayir araplarin şirketinden bize ne, nedir bu Arap hayranligi, bence sanki para karsiligi yapılıyor bu haberler, dünyada bir cok hava yolu kapasite artırıyor emirates hayranligi nerden geliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahar gelecek ek ya ~ 1 yıl önce
O değil de Ek müdürü Bahar Hanım şirkette son günlarini yaşıyormuş!! EK ilana çıkmış.. başvurun gençlerrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ateş ~ 1 yıl önce
Araplar seyahate çıkıyor yallah tazzik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000