13 Ağustos 2020, Perşembe 14:05:44

Emirates destinasyon sayısını 74'e çıkardı

Emirates uçuş ağını 74 destinasyona çıkarırken yolcularına Dubai'deki merkezi üzerinden Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik, Avrupa ve Amerika Kıtası arasında güvenli ve rahat bağlantı uçuşları sunuyor.
  • Ucurun bakalim bos bos 380 leri. Nasilsa yakit bedava. Yemiyoruz bu govde gosterilerini

Emirates Birmingham (1 Eylül), Cebu (20 Ağustos) ve Houston (23 Ağustos) için yolcu hizmetlerine devam edeceğini duyurdu. Şirket böylece uçuş ağını 74 destinasyona çıkarırken yolcularına Dubai'deki merkezi üzerinden Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik, Avrupa ve Amerika Kıtası arasında güvenli ve rahat bağlantı uçuşları sunuyor.

Dubai ve Birmingham arasında haftada dört uçuş gerçekleştirilecek olup Dubai ve Cebu arasında ise Emirates Boeing 777-300ER ile haftada iki uçuş gerçekleştirilecek.

Müşteriler, iş ve tatil amaçlı ziyaretçilere yeniden kapılarını açan Dubai'ye seyahat edebilir veya konaklayabilirler. COVID-19 PCR testleri, geldikleri ülke fark etmeksizin BAE vatandaşları, ülkede ikamet edenler ve turistler dahil, Dubai'ye (ve BAE'ne) tüm gelen ve buradan aktarma yapan yolcular için zorunludur.

Emirates destinasyon sayısını 74'e çıkardı

Yorumlar

380 ~ 4 yıl önce
Ucurun bakalim bos bos 380 leri. Nasilsa yakit bedava. Yemiyoruz bu govde gosterilerini

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000