26 Ocak 2020, Pazar 17:45:11

Emirates de taramaya başladı

Körfezin gözde havayolu şirketi Emirates, korona virüsü sebebiyle Çin’den Dubai varışlı seferlerdeki yolcu ve mürettebatın tarandığını bildirdi.
  • Ateş çıkmadan önce 14 güne kadar sürebilen kuluçka döneminde de bulaştığından bu önlemin hiç bir yararı yok. Elinizi sık sık yıkayın, burnunuzu karıştırmayın, gözünüze elinizi sürmeyin.
  • Qatar da da yapiliyor bu islemler
  • Şimdi anladık bu mikrop tehlikeli bir hastalıkmış bulaşıyormuş falan ama benim şöyle bir önerim var biz şimdi her zaman tehlikeli durunlarda kahramanlaşmaya hazır olduyumuz için böyle durumlarda daha ayık oluyoruz şimdi biliyosunuz biz taksi yolunda uçaklara su tutup taç falan yapıyoruz hani diyorum sadece bağzı uçaklara deyilde hepsine hem kalkıştan önce hemde inişten sonra su tutsa arff üniteleri ama öyle bi yerde deyil dünya çapında temizlik olmazmı mikroplara karşı falan

Körfezin gözde havayolu şirketi Emirates, korona virüsü sebebiyle Çin’den Dubai varışlı seferlerdeki yolcu ve mürettebatın tarandığını bildirdi.

Artan salgın endişesi yüzünden Pekin, Şanghay ve Guangzhou'dan gelen Emirates yolları da dahil olmak üzere Çin'den gelen tüm yolcular Dubai sağlık yetkilileri tarafından taranıyor.

Emirates Hava Yolları’da yaptığı açıklamada dünya sağlık örgütünün tavsiyelerine riayet edildiğini belirtti. Şirket, ayrıca 24 Ocak öncesi alınan Çin varış veya kalkışlı tüm biletlerin ücretsiz değişiklik ve iptal hakkını yolculara sağlayacak.

Birleşik Arap Emirlikleri sağlık yetkilileri de ülkede virüsün tespit edilmediğini açıkladı.

Emirates de taramaya başladı

Yorumlar

Yararı yok ~ 4 yıl önce
Ateş çıkmadan önce 14 güne kadar sürebilen kuluçka döneminde de bulaştığından bu önlemin hiç bir yararı yok. Elinizi sık sık yıkayın, burnunuzu karıştırmayın, gözünüze elinizi sürmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar ~ 4 yıl önce
Qatar da da yapiliyor bu islemler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 4 yıl önce
Şimdi anladık bu mikrop tehlikeli bir hastalıkmış bulaşıyormuş falan ama benim şöyle bir önerim var biz şimdi her zaman tehlikeli durunlarda kahramanlaşmaya hazır olduyumuz için böyle durumlarda daha ayık oluyoruz şimdi biliyosunuz biz taksi yolunda uçaklara su tutup taç falan yapıyoruz hani diyorum sadece bağzı uçaklara deyilde hepsine hem kalkıştan önce hemde inişten sonra su tutsa arff üniteleri ama öyle bi yerde deyil dünya çapında temizlik olmazmı mikroplara karşı falan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000