12 Temmuz 2020, Pazar 10:07:22

Emirates 9 bin kişiyi çıkaracak

Emirates Başkanı Sir Tim Clark, Orta Doğu hava yolunun koronavirüs pandemisi nedeniyle 9.000 kadar kişiyi işten çıkaracağını duyurdu.
  • Cok attim tuttum burada gectigimiz senelerde. Yorumlar yazdim dedim ki hatta Emirates e giremeyen Qatar a gidiyor. Ama gecen haftalarda fisimi cektiler. Yazdiklarimdan oturu cok pismanim, megersem basta Qatar a gitmeliymisim. Simdi en az 2 yil hicbiryere giremem. Boyumdan buyuk laflar ettim abiler, affedin :(
  • 18 Ağustosta Türkiyede işten çıkarma yasağı bitiyor.Eylülde Pegasus Ekimde THY kabinde büyük çıkarım yapacaklar.Kimsede hesap soramayacak ülkenin durumu belli.Yarın yokmuş gibi yaşayanlara duyurulur..
  • Sonuç ister istemez bu olucak. Bakalım bu işten biz nasıl çıkacaz.
  • pilotların tek kozu olan "mayışlar artmazsa emirates kaçarız haa" tarihe karıştı. rip kaptan egosu :)
  • Şirketimle gurur duyuyorum. Yaşasın THY. Canla başla çalışmaktan da hiç gocunmuyorum. 25 yıldır bizzat içindeyim ve tanığım. Şirketimiz hep arkamızda oldu. İyi günde ve kötü günde. 3 günlük elemanlar bilmez bunu.
  • Bundan 10 yıl önce yapılan bazı araştırmalar Ortadoğu'daki aşırı fazla koltuk arz fazlalığının 2020'lerin ortalarında bir havacılık krizine sebep olabileceğini öngörüyordu. Emirates iki yıl önce masaya dar gövde planını getirdi, sonra geri kaldırdı. Sonra A330 Neo sipariş planını getirdi geri kaldırdı. Şimdi pandemide 115 A380 ve pek ekonomik olmayan B777'lerle ve olmayan iç hat pazarıyla bölgenin en karnı zayıf havayollarından birine dönüştü. İddialı bir yorum olabilir ama Emirates hızlı bir filo dönüşümü başaramazsa, THY karşısındaki rekabet gücü orta vadede son derece düşük kalabilir.
  • çıkarılmayacak. Reis şeyhle anlaşmış.
  • Verin tazminatımızı çıkalım.
  • Dıkkat etsın ekimde cıkartım var
  • hazırlıklı olun arkadaslar

Emirates Başkanı Sir Tim Clark, Orta Doğu hava yolunun koronavirüs pandemisi nedeniyle 9.000 kadar kişiyi işten çıkaracağını duyurdu.

Krizden önce Emirates'in 60 bin personeli vardı. Sir Tim Clark, havayolunun zaten personelinin onda birini kestiğini ancak "Muhtemelen yüzde 15'e kadar bırakmak zorunda kalacağız" dedi.

Küresel havayolu endüstrisi koronavirüsten ciddi bir şekilde etkilendi ve operasyonları durma noktasına geldi. BBC ile yaptığı röportajda Sir Tim, Emirates'in "diğerleri kadar kötü olmadığını" da sözlerine ekledi.

Emirates 9 bin kişiyi çıkaracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

380 Handsome FO ~ 4 yıl önce
Cok attim tuttum burada gectigimiz senelerde. Yorumlar yazdim dedim ki hatta Emirates e giremeyen Qatar a gidiyor. Ama gecen haftalarda fisimi cektiler. Yazdiklarimdan oturu cok pismanim, megersem basta Qatar a gitmeliymisim. Simdi en az 2 yil hicbiryere giremem. Boyumdan buyuk laflar ettim abiler, affedin :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağustos ~ 4 yıl önce
18 Ağustosta Türkiyede işten çıkarma yasağı bitiyor.Eylülde Pegasus Ekimde THY kabinde büyük çıkarım yapacaklar.Kimsede hesap soramayacak ülkenin durumu belli.Yarın yokmuş gibi yaşayanlara duyurulur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bazıları emirates çok para veriyor diyor. ~ 4 yıl önce
Sonuç ister istemez bu olucak. Bakalım bu işten biz nasıl çıkacaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ya ~ 4 yıl önce
pilotların tek kozu olan "mayışlar artmazsa emirates kaçarız haa" tarihe karıştı. rip kaptan egosu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çıkarılacak çoğunluk yer çalışanı ~ 4 yıl önce
bir bilgi bebekler. pilot da pilot diye zırlıyorsunuz fakat işinizden olacak olan sizlersiniz.
YAZIK YA YA CEVAP ~ 4 yıl önce
HİÇ MERAK ETME BÜYÜKLERİMİZ ANLATIR HEP 2003 SENESİNİN SONUNDA ŞİRKETLER KAPIDAN GİRİNCE SURATINA BAKMAZDI 2005 BAŞINDA BİZE GEL ŞU KADAR FAZLA VERİCEZ DİYE TELEFON EDERLERDİ DİYE .AYNISI YİNE OLACAK AMA MAALESEF SENDEKİ EZİKLİK VE KAPTAN KOMPLEKSİ HİÇ BİTMEYECEK
Kpt egosu emiratesden öncede vardı ~ 4 yıl önce
Ve ilerdede olacak . Neden biliyor musun ? Çünkü sen ezilsin ondan
Uluslararası ~ 4 yıl önce
Haberleri takip ediyoruz canlarım ıstıp ıstıp aynı haberi yapmayın toplamda yapacaklar belki bunu 6000 yaptılar 600 pilot 700 km kalani yer Personeli.Buna 3000 days ekleme ihtlmall var
kim ne derse desin... ~ 4 yıl önce
Şirketimle gurur duyuyorum. Yaşasın THY. Canla başla çalışmaktan da hiç gocunmuyorum. 25 yıldır bizzat içindeyim ve tanığım. Şirketimiz hep arkamızda oldu. İyi günde ve kötü günde. 3 günlük elemanlar bilmez bunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beyefendi ~ 4 yıl önce
Peki neden durmadan uçak olduğunu gösterip yok şurayı açtım yok buraya açtık sonra bakıyoruz ki hiç bi sey açılmamış onuda geçtik verdigimiz parayida 2 ay sonra iade ediyorsunuz daha iade almadım
İş Modeli ~ 4 yıl önce
Bundan 10 yıl önce yapılan bazı araştırmalar Ortadoğu'daki aşırı fazla koltuk arz fazlalığının 2020'lerin ortalarında bir havacılık krizine sebep olabileceğini öngörüyordu. Emirates iki yıl önce masaya dar gövde planını getirdi, sonra geri kaldırdı. Sonra A330 Neo sipariş planını getirdi geri kaldırdı. Şimdi pandemide 115 A380 ve pek ekonomik olmayan B777'lerle ve olmayan iç hat pazarıyla bölgenin en karnı zayıf havayollarından birine dönüştü. İddialı bir yorum olabilir ama Emirates hızlı bir filo dönüşümü başaramazsa, THY karşısındaki rekabet gücü orta vadede son derece düşük kalabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkler ~ 4 yıl önce
çıkarılmayacak. Reis şeyhle anlaşmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ters ~ 4 yıl önce
Oranın şeyhi bize ters
Son Şeyh Bükücü ~ 4 yıl önce
yanlış şeyhin çadırına girme çok yanlış şeyler verilmesin eline
Dayı ~ 4 yıl önce
Verin tazminatımızı çıkalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkes kendine cok ~ 4 yıl önce
Dıkkat etsın ekimde cıkartım var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EKİM DE THY DE ~ 4 yıl önce
hazırlıklı olun arkadaslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000