01 Ağustos 2011, Pazartesi 12:40:04

EMANET BAGAJ FİYATLARI DÜŞECEK

Atatürk Havalimanı’nda yüksek emanet bagaj fiyatlarını düşürecek kasalar yerleştirildi.
  • alanya gazi pasa havalimani cok iyi oldu
  • bu sistemin maliyeti nekadar acaba??
  • nedir o 1. resimdeki kızın kepazeliği. haber için resim çekiliyor ciddi bir iş, sen kalk istifini bozmadan çömel oraya telefonda konuş. paçozluğun bu kadarı olur. yakasından tutup atacaktınız kenara mendil gibi. haberciliğe saygısı olmayanları kınıyorum gönül'en.
Atatürk Havalimanı’nda yolcuların kısa veya uzun süreli emanet bagajlarını bıraktıkları bankoların haricinde Dış Hatlar ve İç Hatlar’a yeni emanet kasalar konuldu.

Kısa süreyle emanet bagaj bırakacak yolcuları standart fiyatlardan kurtaracak kasalar, yarım saat emanet bagaj bırakacak dahi olsalar 24 saat üzerinden para ödemek zorunda kalıyorlardı.

Yeni kasalara kredi kartıyla ödeme sisteminin de konulacağı belirtilirken, şu anda desk olarak hizmet veren Emanet Bagaj bankolarında kredi kartı ile ödeme imkanı bulunmuyordu.

Bankaların Pos-Matik servisine bağlanması için bekleyen kasalar bir kaç gün içinde hem nakit hem de kredi kartlı ödeme sistemiyle hizmete gireceği belirtildi.

Atatürk Havalimanı’nda günlük olarak hesaplanan desklerde emanet bagaj fiyatları şu şekilde;
Büyük Bagaj 0/24 saat: 20 TL
Bavul 0/24 saat: 15 TL
El Çantası 0/24 saat: 12 TL
Plastik Torba 0/24 saat: 10 TL




EMANET BAGAJ FİYATLARI DÜŞECEK

Yorumlar

Baker ~ 7 yıl önce
alanya gazi pasa havalimani cok iyi oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu sistemin maliyeti nekadar acaba??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
nedir o 1. resimdeki kızın kepazeliği. haber için resim çekiliyor ciddi bir iş, sen kalk istifini bozmadan çömel oraya telefonda konuş. paçozluğun bu kadarı olur. yakasından tutup atacaktınız kenara mendil gibi. haberciliğe saygısı olmayanları kınıyorum gönül'en.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000