06 Ağustos 2022, Cumartesi 09:54:22

Elon Musk 'özel havalimanı' iddialarını yalanladı

Elon Musk, kendisi ve şirket yöneticileri için özel bir havalimanı yaptıracağı iddialarını yalanladı. Tesla'nın uluslararası havalimanına çok yakın olduğunu belirten Musk, "Aptalca olurdu" dedi
  • Bu fikrin, kaptı kaçtı kim kaçırdı Victor
  • Ozel hava alani neden olmasin; keske bizim atil Zafer havaalanini kendisine versek

Elon Musk, kendisi ve Austin dışındaki şirketlerinde çalışan üst düzey yöneticiler için bir havalimanı inşa etmeyi planlamadığını söyleyerek çıkan iddiaları yalanladı. Tesla CEO’su özel havalimanı yaptıracağına dair paylaşılan bir habere Twitter’dan yanıt verdi.

"Havalimanına 5 dakika uzaklıkta"

Musk paylaşımında, “Doğru değil. Tesla, Austin Uluslararası Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta. Başka bir özel havalimanı inşa etmek aptalca olurdu ancak Austin hızla büyüdüğü için mevcut ticari havalimanının başka bir piste ihtiyacı var!” ifadelerini kullandı. 

Havalimanı ile ilgili haber ilk olarak Austonia tarafından yayınlandı. Austin Bergstrom Uluslararası Havalimanı'nın hızla büyüyen şehrin artan hava trafiğiyle başa çıkmak için başka bir pist eklemeyi planlayıp planlamadığına dair henüz bir bilgi yok.

Tesla’nın otomotiv üretim tesisi Giga Texas tek başına güneydoğu Travis County'deki Colorado Nehri boyunca 2 bin 500 dönümlük bir alanı kaplıyor. SpaceX kurucusu şu anda 2015 Gulfstream G650 ile seyahat ediyor, ancak gelecek yıl teslim edilmek üzere yeni bir özel jet seti sipariş ettiği biliniyor. 

Austin-Bergstrom Uluslararası Havalimanı, Giga Texas'tan yaklaşık beş mil uzaklıkta. Musk, tedarik zinciri kaosu ve enflasyonun elektrikli araçlara giren hammaddeler üzerindeki etkisiyle ilgili birçok zorluk karşısında üretimi artırmaya çalıştı, bu yüzden Austin bölgesine daha fazla seyahat ediyor.

Elon Musk 'özel havalimanı' iddialarını yalanladı

Yorumlar

Victor arff ~ 2 yıl önce
Bu fikrin, kaptı kaçtı kim kaçırdı Victor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakisir ~ 2 yıl önce
Ozel hava alani neden olmasin; keske bizim atil Zafer havaalanini kendisine versek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para para para ~ 2 yıl önce
Hepsini verelim. Para gelirse gozumuzu sakinmayiz!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000