02 Kasım 2017, Perşembe 08:34:15

Elektrikli uçak testleri başarıyla geçti

Çin'in ilk elektrikli uçağının geliştirilmiş sürümü, ilk uçuşunu Çarşamba günü yaptı ve uçuş süresini 45 dakikadan iki saate çıkardı.
  • Elektrikli hosafida bekliyoruz
  • Biz bunlara Avrupa'ya girmelerinde yardımcı olabiliriz. Son derece donanımlı insan gücümüz var. İsterlerse ilk F16 dan beri oluşan know how birikimimizi de satabiliriz. Bu projede tai'den 2, aselsan'dan 1, tei'den 2 mühendis alsalar easa measa her işlerini bitirirler. Uçak içi eğlence sistemleri, pilot konforu için kokpit dekorasyonu, navigasyon yazılımı, öndeki pilotun kaskı üzerinden 103.5 derece görüş açısı gibi sayısız tasarımlarımız var. Keşke istifade etseler.

Shenyang Havacılık Üniversitesi tarafından tasarlanan iki kişilik uçak, RX1E-A, Çin'in kuzeydoğusunda bulunan Liaoning Eyaletinin başkenti Shenyang'da bulunan Caihu havaalanında saat 15.00 civarında uçuşunu gerçekletirdi.

Liaoning Genel Havacılık Akademisi'nin Başkan Yardımcısı Zou Haining'e göre, uçağın geliştirilmiş dayanıklılığı, Birleşik Devletler ve Avrupa'daki pazarlara girmesine yardımcı olacak. Buna ek olarak, yeni uçaklar hem pilot hem de uçağın güvenli bir şekilde inebilmesini sağlayan yeni bir paraşüt sistemi ile donatılmış durumda bulunuyor. Saatte maksimum 160 km hıza ulaşan uçaklar pilot eğitimi, yolcu taşımacılığı, turizm ve hava fotoğrafçılığında kullanılabilir. Birinci nesil tip RX1E'nin seri üretimi 2016 yılının başında başladı.

Elektrikli uçak testleri başarıyla geçti

Yorumlar

Anlayana... ~ 6 yıl önce
Elektrikli hosafida bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz ~ 6 yıl önce
Biz bunlara Avrupa'ya girmelerinde yardımcı olabiliriz. Son derece donanımlı insan gücümüz var. İsterlerse ilk F16 dan beri oluşan know how birikimimizi de satabiliriz. Bu projede tai'den 2, aselsan'dan 1, tei'den 2 mühendis alsalar easa measa her işlerini bitirirler. Uçak içi eğlence sistemleri, pilot konforu için kokpit dekorasyonu, navigasyon yazılımı, öndeki pilotun kaskı üzerinden 103.5 derece görüş açısı gibi sayısız tasarımlarımız var. Keşke istifade etseler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizden ~ 6 yıl önce
Bir cacik olmaz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000