27 Mart 2009, Cuma 19:47:07

EKİPLER DONMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA

17 kişilik korucu ekibi zor durumda. Eşyaları yakarak ısınıyorlar...
  • Zaten yüreksiz ama , işbilen(!) ler tarafından idare ediliyorsun. (layık olduğun gibi)
  • Enkaza ilk ulaşan korucu ekibini kutlamalı ve ödüllendirmeli. Başlarındaki liderlerininde acilen bu konuda işlerini tam anlamıyla yapamayan bürokratlardan birinin yerine tayini yapılmalı. Ölenlere Allahdan Rahmet yakınlarına,ve sevenlerine sabır...
  • Maalesef yurekle bu isler olmuyor. Yanina bir kutu kibrit, ve bir cep telefonu alip, 17 kisiyi pesine takip daglara vurursan isinmak icin kara kutuyu bile yakmak zorunda kalirsin. Bize yurekli isimsizler lazim degil, is bilen insan lazim.
  • Ekipmanı olanlarıda gördük, bol bol gazel okudular.. Helal olsun bu Yüreklilere..ekipmanı olanlar(!) işlerine karışmazsa Koç gibi döneceklerdir..yeterki işlerine karışmayıp seçimle meçimle uğraşsın ekipmanlılar..Allah bu isimsizlerin yardımcısı olsun.
  • KAYBETTİĞİMİZ HERKESE ALLAHTAN RAHMET, YAKINLARINA SABIR DİLERİZ. ANCAK HAVACILIĞIN KURALLARI ZATEN YAZILIDIR. KİMSE DEĞİŞTİRMEMELİDİR . HEMEN PİLOTAJ DEMEK TABİKİ OLMAZ ANCAK BU HAVA ŞARTLARINDA İŞİ UÇMAK OLAN KUŞLAR BİLE UÇAMAZ. SEÇİMLER KAYBEDİLEBİLİR, PARALAR, İŞLER BİRGÜN SONRAYA BIRAKILABİLİR AMA GİDEN CANLAR GERİ GELMİYOR. BÖYLE SEVİLEN LİDERLERİNDE YERİ DOLMAYACAK.
  • Yahu senin yeterli ekipmanin yok ise, kimi kurtarmaya gidiyorsun? Nasil bir ekiptir bu anlamadim. Yanlarinda ne goturmusler ki?? Kibrit, o belli.
  • MERAK ETMEYİN ALLAH ŞÜKÜR DAHA BAŞKA KAYBIMIZ YOK VE OLMAZ YARIN VEYA BİR SONRAKİ GÜN ORAYA ULAŞILIR BİRŞEY OLURMU OLMAZZZ YA YAZIK YAĞNİ ORAYA ULAŞMAK NE KADAR SÜRER MERAK EDERİZ VE NE ZAMAN ULAŞILIR HABER BEKLİYECEZ EEE NEDE OLSA MÜKEMMEL ÇALIŞAN BİR KRİZ YÖNETİM MASAMIZ VAR HEPSİNİ BAŞARILARINDAN (BAŞARISIZLIKLARINDAN)DOLAYI TEBRİK EDERİZ

Enkaza ulaşan korucu ekibi ağır hava koşulları yüzünden zor durumda. 17 kişilik ekibin ve cesetlerin getirilmesi yarın sabahı bulabilir.

Ekibin lideri Abidin Karataş, yaklaşık 50 metrelik alana yayılmış enkazın başında olduklarını, ancak hava koşullarının çok ağır olduğunu bu yüzden bazı eşyalarıyla ateş yakarak ısınmaya çalıştıklarını anlattı.

Karataş, aşırı sis ve tipi altında yaktıkları ateşin etrafında ısınmaya çalıştıklarını ancak donma tehlikesiyle karşı karşıya olduklarını söyledi.

Ekip, yaktıkları ateşin yeterli olmaması nedeniyle enkazın başından ayrılarak donmamak için yürüyüşe geçmek üzere..

Kurtarma ekipleri ise enkazın bulunduğu Keş Dağı'nın eteklerinde bulunuyor. Ekipler, şu sıralar zirveye nasıl ulaşılacağına dair kapsamlı bir planlama yapıyor.

Özel Kuvvetler Kurtarma Ekibi ve helikopterler yaklaşık 45 dakika içerisinde enkaz bölgesine ulaşması bekleniyor.

Korucular da şu an yardım bekliyorlar . 17 kişi ve cesetlerin indirilmesi yarın sabahı bulabilir.

EKİPLER DONMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Zaten yüreksiz ama , işbilen(!) ler tarafından idare ediliyorsun. (layık olduğun gibi)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Enkaza ilk ulaşan korucu ekibini kutlamalı ve ödüllendirmeli. Başlarındaki liderlerininde acilen bu konuda işlerini tam anlamıyla yapamayan bürokratlardan birinin yerine tayini yapılmalı. Ölenlere Allahdan Rahmet yakınlarına,ve sevenlerine sabır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Maalesef yurekle bu isler olmuyor. Yanina bir kutu kibrit, ve bir cep telefonu alip, 17 kisiyi pesine takip daglara vurursan isinmak icin kara kutuyu bile yakmak zorunda kalirsin. Bize yurekli isimsizler lazim degil, is bilen insan lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ekipmanı olanlarıda gördük, bol bol gazel okudular.. Helal olsun bu Yüreklilere..ekipmanı olanlar(!) işlerine karışmazsa Koç gibi döneceklerdir..yeterki işlerine karışmayıp seçimle meçimle uğraşsın ekipmanlılar..Allah bu isimsizlerin yardımcısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KAYBETTİĞİMİZ HERKESE ALLAHTAN RAHMET, YAKINLARINA SABIR DİLERİZ. ANCAK HAVACILIĞIN KURALLARI ZATEN YAZILIDIR. KİMSE DEĞİŞTİRMEMELİDİR . HEMEN PİLOTAJ DEMEK TABİKİ OLMAZ ANCAK BU HAVA ŞARTLARINDA İŞİ UÇMAK OLAN KUŞLAR BİLE UÇAMAZ. SEÇİMLER KAYBEDİLEBİLİR, PARALAR, İŞLER BİRGÜN SONRAYA BIRAKILABİLİR AMA GİDEN CANLAR GERİ GELMİYOR. BÖYLE SEVİLEN LİDERLERİNDE YERİ DOLMAYACAK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yahu senin yeterli ekipmanin yok ise, kimi kurtarmaya gidiyorsun? Nasil bir ekiptir bu anlamadim. Yanlarinda ne goturmusler ki?? Kibrit, o belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MERAK ETMEYİN ALLAH ŞÜKÜR DAHA BAŞKA KAYBIMIZ YOK VE OLMAZ YARIN VEYA BİR SONRAKİ GÜN ORAYA ULAŞILIR BİRŞEY OLURMU OLMAZZZ YA YAZIK YAĞNİ ORAYA ULAŞMAK NE KADAR SÜRER MERAK EDERİZ VE NE ZAMAN ULAŞILIR HABER BEKLİYECEZ EEE NEDE OLSA MÜKEMMEL ÇALIŞAN BİR KRİZ YÖNETİM MASAMIZ VAR HEPSİNİ BAŞARILARINDAN (BAŞARISIZLIKLARINDAN)DOLAYI TEBRİK EDERİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000