21 Şubat 2011, Pazartesi 09:27:33

EGM'DEN PİLOT HAREKATI

Pilotlarını özel havayolu şirketlerine kaptıran Emniyet Genel Müdürlüğü, Havacılık Daire Başkanlığı'ndaki kan kaybını engellemek için harekete geçti.
  • Zaten biz de sömüren idareci hakkında yazıyoruz. Sömüren idareci ister özel sektör ister devlet kurumunda olsun farketmez. Çünkü zihniyet aynı. Biri özelde diğeri devlette, hatta devletteki daha zararlı. Zira, zararını tüm halk çekiyor. Kendi çıkarı için eğitim alıp kaçanlara ne demeli bilmem ki.........siz takdir edin.
  • HANGİ KURUM PİLOTUNUN NE ŞARTLARLA UÇTUĞU ORTADA BİRBİRİNİZİ YİYECEĞİNİZE BU MEMLEKETİ SÖMÜRTEN İDARECİLERE YORUM YAPIN.. BAKIN TÜM ŞİRKETLER ÇATIR ÇATIR YABANCI UÇURUYOR BİZİM GENÇ PİLOTLARIMIZ İŞSİZ..
  • TK ile anlaşması olmasına rağmen S-92 eğitimi almaya gidip, kendinden daha genç olanların eğitim alma ve Emniyete daha uzun süre hizmet etme hakkını engelleyen zihniyette olan Polis Pilot yalnızca 1 kişidir. Tüm polis pilotlar böyle demek değildir. Haa bide bu şahsiyete yol veren merhum ulu şahsiyet vardı. Acaba yerinde rahat uyuyabiliyor mu?
  • Polis havacılıkta, yeni helikopter S-92 eğitimi alıp hizmet etmeden TK'ya geçen bir tek A.U. var. onu da polis havacılık ta nasıl andıklarını lisanslarını nasıl aldıklarını herkes biliyor.
  • Sevgili havacılar, bu bir sirkülasyondur. Normaldir. Havacılık camiasında başladığı yerde nokta koyan kaç tane pilot var. Herkesin yolu açık olsun.
  • vah vah tüh tüh yazık gariplere bide T HavaKurumu gibi fiili hizmet tazminatı falan almadan en az maasa calıssalar hic ucmadan lisans alan emniyetten kacacak galiba.. Herkes sizi bekliyo gelin... Demokratik bi ulkedeyiz ama yıllardır THK nın pilotlarını kimse gormuyo DEVLET memuru 30 yıl calısır 45 yıldan emekli olur, Kanada da THK nın işini 10 yıl yaptıgını belgeleyen emekli olma hakkını elde eder, ama sivil pilot, amele pilot 30 yıl calısır 30 yıldan emekli olur.. haa ben emekliyim marak etmeyin beni ilgilendirmiyo herkes abuktan subuktan yazmıs bende bisiyler yazim dedim... ii ucuslar A320
  • Şu andaki emniyet G.M. pilotları ile çalışma ve onları yakından tanıma fırsatı bulmuş bir kişi olarak onların ne kadar seçkin,kaliteli ve çalışkan olduklarını gördüm ve onlarla gurur duydum.İnşallah bundan sonra alınacak aday pilotlarında aynı kalitede olmasını dilerim.(torpil vs olmasın!)
  • ya kaç tane polis pilot var arkadaşlar elmayla armutu karıştırmayın. Filoya? 4 pilotla katkıda bulunulacakmış.Tartıştığınıza değmez...
  • az kaldı şu burnu kaf dağında asker pilotların sivil havacılıktan emekli edilmesine hadi hayırlısı...sivil havacılık dedim askeri havacılık değil...git tel örgünde uç asker astronot
  • Yıllardır TSK pilotları yıl sonu fazla uçuş tazminatını % 4 ten alırken, Polis pilotlar %2 den aldı. HİÇBİR POLİS PİLOT ÇIKIP TA TSK %4 ALIYOR ONLARIN Kİ DE % 2 OLSUN DEMEDİ. Peki ne yaptı, Polis Pilotlar da % 4 almak için uğraştı.

Emniyet hava filosunu güçlendirmek amacıyla pilot yetiştirme kararı aldı. İlk aşamada polisin hava filosuna dört pilot alınacak. Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı, suç örgütü operasyonlarında, takip ve baskınlarda hava gücünü çok daha etkin kullanmayı planlıyor. Trafik denetimleri ile toplumsal olayların takibinde de helikopter kullanımı yaygınlaşacak. Emniyet bu amaçla yıllar sonra pilot eğitimi kursu açtı. Hava filosuna ilk aşamada dört pilot takviyesi yapılacak. Helikopter Pilot Temel Eğitim Kursu'na başvurular Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı'na 17 Mart tarihine kadar yapılacak. Adayların 26 yaşından gün almamış ve akademi mezunu olması gerekiyor. Adayların herhangi bir ceza almamış ve son üç yılda olumlu sicil notunun bulunması da istenen şartlar arasında.

Filoya yeni pilotların eklenmesiyle binlerce kişinin katıldığı sokak olaylarında devriye yapan helikopter sayısı artırılmış olacak. Toplumsal olaylar havadan izlenerek yerdeki ekiplere daha sağlıklı bilgi verilecek. Ayrıca filosu güçlenen Emniyet, resmî ve millî bayramlar ile tabii afetlerde yaşanan trafik karmaşasına havadan müdahaleyi daha etkin hale getirecek. Havadan trafik denetimi yapılarak sürücülerin hata yapmaları önlenecek. Filonun gücünün artırılmasıyla narkotik ve organize suçlarla mücadelede etkinlik sağlanacak. (Zaman)

EGM'DEN PİLOT HAREKATI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
Zaten biz de sömüren idareci hakkında yazıyoruz. Sömüren idareci ister özel sektör ister devlet kurumunda olsun farketmez. Çünkü zihniyet aynı. Biri özelde diğeri devlette, hatta devletteki daha zararlı. Zira, zararını tüm halk çekiyor. Kendi çıkarı için eğitim alıp kaçanlara ne demeli bilmem ki.........siz takdir edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HANGİ KURUM PİLOTUNUN NE ŞARTLARLA UÇTUĞU ORTADA BİRBİRİNİZİ YİYECEĞİNİZE BU MEMLEKETİ SÖMÜRTEN İDARECİLERE YORUM YAPIN.. BAKIN TÜM ŞİRKETLER ÇATIR ÇATIR YABANCI UÇURUYOR BİZİM GENÇ PİLOTLARIMIZ İŞSİZ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TK ile anlaşması olmasına rağmen S-92 eğitimi almaya gidip, kendinden daha genç olanların eğitim alma ve Emniyete daha uzun süre hizmet etme hakkını engelleyen zihniyette olan Polis Pilot yalnızca 1 kişidir. Tüm polis pilotlar böyle demek değildir. Haa bide bu şahsiyete yol veren merhum ulu şahsiyet vardı. Acaba yerinde rahat uyuyabiliyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Polis havacılıkta, yeni helikopter S-92 eğitimi alıp hizmet etmeden TK'ya geçen bir tek A.U. var. onu da polis havacılık ta nasıl andıklarını lisanslarını nasıl aldıklarını herkes biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili havacılar, bu bir sirkülasyondur. Normaldir. Havacılık camiasında başladığı yerde nokta koyan kaç tane pilot var. Herkesin yolu açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vah vah tüh tüh yazık gariplere bide T HavaKurumu gibi fiili hizmet tazminatı falan almadan en az maasa calıssalar hic ucmadan lisans alan emniyetten kacacak galiba.. Herkes sizi bekliyo gelin... Demokratik bi ulkedeyiz ama yıllardır THK nın pilotlarını kimse gormuyo DEVLET memuru 30 yıl calısır 45 yıldan emekli olur, Kanada da THK nın işini 10 yıl yaptıgını belgeleyen emekli olma hakkını elde eder, ama sivil pilot, amele pilot 30 yıl calısır 30 yıldan emekli olur.. haa ben emekliyim marak etmeyin beni ilgilendirmiyo herkes abuktan subuktan yazmıs bende bisiyler yazim dedim... ii ucuslar A320

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şu andaki emniyet G.M. pilotları ile çalışma ve onları yakından tanıma fırsatı bulmuş bir kişi olarak onların ne kadar seçkin,kaliteli ve çalışkan olduklarını gördüm ve onlarla gurur duydum.İnşallah bundan sonra alınacak aday pilotlarında aynı kalitede olmasını dilerim.(torpil vs olmasın!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya kaç tane polis pilot var arkadaşlar elmayla armutu karıştırmayın. Filoya? 4 pilotla katkıda bulunulacakmış.Tartıştığınıza değmez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
az kaldı şu burnu kaf dağında asker pilotların sivil havacılıktan emekli edilmesine hadi hayırlısı...sivil havacılık dedim askeri havacılık değil...git tel örgünde uç asker astronot

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yıllardır TSK pilotları yıl sonu fazla uçuş tazminatını % 4 ten alırken, Polis pilotlar %2 den aldı. HİÇBİR POLİS PİLOT ÇIKIP TA TSK %4 ALIYOR ONLARIN Kİ DE % 2 OLSUN DEMEDİ. Peki ne yaptı, Polis Pilotlar da % 4 almak için uğraştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000