09 Haziran 2013, Pazar 14:16:42

EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ: 1 ÖLÜ!

Ukrayna'nın başkenti Kiev'in yakınlarında eğitim uçuşları yapılan Çayka Havaalanı'ndan kalkan 'Yak-52' model eğitim uçağının düştüğü bildirildi.
  • Bu kadar cahil insan sıkılmadan utanmadan buraya yazı yazıyor,üzülüyorum.Bak bakalım sputnik 1 ne zaman uzaya cıkmış?.Tupolev,ilyushin,antonov,mikoyan mig,sukhoi,yakovlev sadece ilk anda aklıma gelen rus ucak dizayn büroları.(bu arada yanlıs yazmadım evet dizayn burosu diye geciyor bunlar).peki ya bizim??Yani buraya sacma sapan yorum yazanlara sesleniyorum önce gidin bir iki birsey ogrenin sonra yazın buraya,keske ruslar kadar havacı bir millet olabilsek,ama buraya yorum yazan cahiller gibileriyle zor..
  • Bu Ruslar ayar tutmaz artık. Uçakları bitti tükendi hala uçurmaya çalışıyorlar
  • Bir "ayyaş rus" klasiği daha. Çapulcuların bunlara neden özendiğini daha iyi anlıyoruz...

Ukrayna Olağanüstü Haller Servisi'nden yapılan açıklamada, uçakta sadece pilot ve bir öğrencinin bulunduğu, pilotun kaza esnasında hayatını kaybettiği belirtildi. Kazadan sağ kurtulan pilot adayı öğrenci ise yaralı olarak şekilde hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinde incelemede bulunan, Ukrayna Başbakanı Birinci Yardımcısı Aleksandr Vilkul başkanlığında araştırma komisyonu kuruldu. Kaza çok yönlü araştırılıyor.

EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ: 1 ÖLÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

off yazan sana off ~ 11 yıl önce
Bu kadar cahil insan sıkılmadan utanmadan buraya yazı yazıyor,üzülüyorum.Bak bakalım sputnik 1 ne zaman uzaya cıkmış?.Tupolev,ilyushin,antonov,mikoyan mig,sukhoi,yakovlev sadece ilk anda aklıma gelen rus ucak dizayn büroları.(bu arada yanlıs yazmadım evet dizayn burosu diye geciyor bunlar).peki ya bizim??Yani buraya sacma sapan yorum yazanlara sesleniyorum önce gidin bir iki birsey ogrenin sonra yazın buraya,keske ruslar kadar havacı bir millet olabilsek,ama buraya yorum yazan cahiller gibileriyle zor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Offf ~ 11 yıl önce
Bu Ruslar ayar tutmaz artık. Uçakları bitti tükendi hala uçurmaya çalışıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laleli Lions ~ 11 yıl önce
Bir "ayyaş rus" klasiği daha. Çapulcuların bunlara neden özendiğini daha iyi anlıyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
toma ~ 11 yıl önce
geldin mi yine süne zararlısı
skol ~ 11 yıl önce
sen o rus pilotlara kurban ol:) Bizim daha uyduyu zor gönderdiğimiz uzaya adamlar kaç kez gidip geldi :)
skol'a ~ 11 yıl önce
Ülkemizde zırt pırt darbe yapılıp her seferinde sıfırdan başlamaya gerek kalmasaydı bizde bir şeyler yapardık emin ol. Bu ülke geçmişte kendi zamanına göre başarılı uçaklar üretmiştir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000