07 Haziran 2011, Salı 11:00:19

EGE HAVACILIK’IN EN MUTLU GÜNÜ

İzmir’in tek uçuş eğitim merkezi Ege Havacılık ilk mezunlarını vermenin coşkusunu yaşadı...
  • Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan saygı değer Airport haber yönetici ve personeline benim bu günlere gelmemi sağlayan cok muhterem hocaların hocası olan Yakup Hocama, herşey anlamına eşit olan Süleyman DOĞAN Hocama, okula büyük değer ve katkı sağlayan Oğuz Hocama , değerli meslektaşlarıma sevgili öğrencilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Başarı paylaşımla artar Dostlukla sonsuza ulaşır.. ZAFER HALİDİ
  • zafer halidi ismin gibi güzelsin..merdivenleri cıkarken dikkatli cık.seni seviyorum.adana seni seviyor.öğrenciliğinden beri cok kaliteydin halada öylesin.emeğim sana helal olsun.yolun acık olsun.öğretmenliğini ve okulunu kutluyorum.kazasız uçuşlar diliyor.gözlerinden öpüyorum.hocaların hocası
  • Abicim, bu işe başladığından beri zaman içinde neler neler yaptın. Adım adım başarıya doğru gidiyorsunuz. Tebrikler. Daha ilerilere gitmeniz dileğiyle... İ.Y.K.
  • Değerli meslektaşlarıma hayırlı olsun der,emniyetli uçuşlar dilerim. Fakat hatırlatmak isterim ki Ege Havacılık İzmir'in tek uçuş okulu değildir,Türk Hava Kurumu da İzmir'de eğitim vermektedir.
  • Bu ulkede dostlugun onemini kardesligin ustunlugunu vefanin hala var oldugunu sektorde ikinize bakinca daha da iyi goruyorum ogrenciyye oz guveni veren zafer kaptana her daim tecrubenle fikirlerinle yol gosteren personeli yonlendiren inanmak sevmek ve guvenmek terimlerine anlam katan suleyman kaptanim bu basari senin sen dayi oldun abi oldun hoca oldun iyiki varsiniz ikinizi ve butun personelinizi yurekten kutluyorum. Ellerinden opuyorum hocam
  • sen her zaman başarılydın ama bununla birlikte başarını bir kez daha kanıtlamış oldun.Başarı bir yolculuktur,bir varış noktası değil...Ve ben bu yolculukta her zaman yanında olacağıma söz veriyorum...İ.A.
  • nazmi hoca nice genclere ornek oldun hala da gencleri yorup , zorlayarak pilot yapmaya devam ediyorsun, nice nice gencler seninle ucar umarım. saglık basarı ve uzun uçuşlar dilerim. okul da aldığı parayı hak etmiş cocukları yetiştirmiş. nazmi hocadan olur aldıklarına göre:)
  • okul ha kuruldu ha kurulacak ha yetkilendi ha yetkilenecek dediler 1 sewnedir bekliyorum su ilk ögrencileri cıksın da okul oldugunu anlayalım diye ben umudumu kesmitim ama demekki birseyler yapmışlar. yeni pilot kardeşlerimize göklerde bir kanatlık yer acın. okulada başarı diliyorum olumsuzluklara rağmen. mahallemnin delisi.
  • ALLAH İNİŞ TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESİN :) BU VESİLE İLE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM FAZIL BÜYÜKBURÇ
  • Başarıların daim olsun kardeşim.
İzmir merkezli Ege Uçuş Okulu, ilk dönem pilot eğitimlerini tamamladı. 2010 yılı Kasım ayında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden aldığı eğitim verme yetkisi ile yola çıkan Ege Havacılık, ilk grup öğrencilerini Aralık 2010’da eğitime başlattı.

İzmir’in tek uçuş okulu olma özelliğine sahip Ege Uçuş Okulu, ilk grupta 7 pilot adayına PPL eğitimi verdi.  Cessna 172 tipi uçaklarla eğitimlerini sürdüren okulda eğitim gören pilot adayları, geçtiğimiz günlerde eğitimlerini tamamladıktan sonra Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü pilotlarınca kontrolden geçti.

SHGM ekiplerinin kontorülünü 7 pilot adayının tamamı başarıyla geçti ve mezuniyet hakkı kazandı.

Pilot brövelerini takan öğrencileri kutlayan Ege Uçuş Okulu yetkilisi öğretmen pilot Zafer Halidi, “ Okulumuzda eğitimlerini başarıyla tamamlayan pilotlarımıza bundan sonraki ucus hayatlarında başarı ve iyi uçuşlar diliyorum” dedi.








 

EGE HAVACILIK’IN EN MUTLU GÜNÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan saygı değer Airport haber yönetici ve personeline benim bu günlere gelmemi sağlayan cok muhterem hocaların hocası olan Yakup Hocama, herşey anlamına eşit olan Süleyman DOĞAN Hocama, okula büyük değer ve katkı sağlayan Oğuz Hocama , değerli meslektaşlarıma sevgili öğrencilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Başarı paylaşımla artar Dostlukla sonsuza ulaşır.. ZAFER HALİDİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zafer halidi ismin gibi güzelsin..merdivenleri cıkarken dikkatli cık.seni seviyorum.adana seni seviyor.öğrenciliğinden beri cok kaliteydin halada öylesin.emeğim sana helal olsun.yolun acık olsun.öğretmenliğini ve okulunu kutluyorum.kazasız uçuşlar diliyor.gözlerinden öpüyorum.hocaların hocası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Abicim, bu işe başladığından beri zaman içinde neler neler yaptın. Adım adım başarıya doğru gidiyorsunuz. Tebrikler. Daha ilerilere gitmeniz dileğiyle... İ.Y.K.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Değerli meslektaşlarıma hayırlı olsun der,emniyetli uçuşlar dilerim. Fakat hatırlatmak isterim ki Ege Havacılık İzmir'in tek uçuş okulu değildir,Türk Hava Kurumu da İzmir'de eğitim vermektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu ulkede dostlugun onemini kardesligin ustunlugunu vefanin hala var oldugunu sektorde ikinize bakinca daha da iyi goruyorum ogrenciyye oz guveni veren zafer kaptana her daim tecrubenle fikirlerinle yol gosteren personeli yonlendiren inanmak sevmek ve guvenmek terimlerine anlam katan suleyman kaptanim bu basari senin sen dayi oldun abi oldun hoca oldun iyiki varsiniz ikinizi ve butun personelinizi yurekten kutluyorum. Ellerinden opuyorum hocam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen her zaman başarılydın ama bununla birlikte başarını bir kez daha kanıtlamış oldun.Başarı bir yolculuktur,bir varış noktası değil...Ve ben bu yolculukta her zaman yanında olacağıma söz veriyorum...İ.A.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
nazmi hoca nice genclere ornek oldun hala da gencleri yorup , zorlayarak pilot yapmaya devam ediyorsun, nice nice gencler seninle ucar umarım. saglık basarı ve uzun uçuşlar dilerim. okul da aldığı parayı hak etmiş cocukları yetiştirmiş. nazmi hocadan olur aldıklarına göre:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
okul ha kuruldu ha kurulacak ha yetkilendi ha yetkilenecek dediler 1 sewnedir bekliyorum su ilk ögrencileri cıksın da okul oldugunu anlayalım diye ben umudumu kesmitim ama demekki birseyler yapmışlar. yeni pilot kardeşlerimize göklerde bir kanatlık yer acın. okulada başarı diliyorum olumsuzluklara rağmen. mahallemnin delisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ALLAH İNİŞ TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESİN :) BU VESİLE İLE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM FAZIL BÜYÜKBURÇ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Başarıların daim olsun kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000