26 Haziran 2015, Cuma 08:02:52

Ege Bölgesi ihracatına havayolu dopingi

Türkiye ekonomisine geçen yıl 18 milyar 725 milyon 470 bin dolar ihracat katkısı sağlayan Ege Bölgesi, havayolu şirketlerinin yeni direkt uçuşları ile ihracatlarında önemli bir destek kazandı.
  • Salzburg-izmir uçuşlari 15 yil önce vardi şimdi yok ve bekliyoruz.istanbul antalya mevcut
  • İsviçre havayolu swıss ZÜRİCH izmir seferlerine başlamıştır. Inşallah THY de direk sefer koyar. Yıllar oldu THY ile izmire uçmayalı ( direk ) ne günlerdi be
  • Moskova ve Bakü hatları da açılsaydı bu yıl süper olurdu
  • ödediğimiz verginin zerre kadarını geri yatırım olarak anca alıyoruz izmir'imize. böyle adalet mi olur.. kendinden olmayanı yıllardır kötülediniz.
  • Birşey sormak istiyorum bir 738 yolcu bagajları hariç ne kadar kargo alabilir.
  • Unutulmasin,Irlanda havayolu Aerlingus'da Dublin-Izmir ucuyor.
  • ege izmir ihracat yapsin para vergi kazansin bûtûn paralar istanbul ankara,ya gitsin rte yukardea allah var allahdan korkun artik
  • ege izmir ihracat yapsin para vergi kazansin bûtûn yatirimlar istanbula a

Türkiye ekonomisine geçen yıl 18 milyar 725 milyon 470 bin dolar ihracat katkısı sağlayan Ege Bölgesi, havayolu şirketlerinin yeni direkt uçuşları ile ihracatlarında önemli bir destek kazandı.

Egeli ihracatçıların uzun zamandır dile getirdiği İzmir'den doğrudan uçuşların artırılması yönündeki taleplere başta SunExpress olmak üzere yaz dönemi yurtdışı uçuşlarına ilaveler yapan THY'den de olumlu yanıt geldi.

Ege İhracatçı Birliklerinden (EİB) yapılan yazılı açıklamaya göre, havayolu şirketlerinin Ege Bölgesi'nden yurtdışına doğrudan uçuşlarına ihracatçılar destek verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkan Yardımcısı ve Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Emre Kızılgüneşler, Ege Bölgesi'nde gerek sanayi gerekse tarım sektörleri olarak üretim ve ihracat potansiyelinin oldukça yüksek olduğunu, geçen yıl bölgeden 19 milyar dolara yakın ihracatın gerçekleştirildiğini belirtti.

Sanayinin yanı sıra Ege Bölgesi'nin aynı zamanda önemli bir turizm merkezi olduğuna dikkati çeken Kızılgüneşler, şunları kaydetti:
"İhracatımızı artırmanın önemli adımlarından birini de dünya ile bağlantımızı kesintisiz gerçekleştirmek olarak görüyoruz. Havayollarının İzmir'den dünyanın belli merkezlerine başlattığı direkt uçuşlar biz ihracatçılara olduğu kadar turizm sektörüne de olumlu katkılar sağlayacaktır. Bu nedenle uzun süredir yurtdışında bizlere bağlantısız uçuş imkanı sunan SunExpress'e Milano, Brüksel, Londra, Roma, Toulouse seferlerini de programına eklediği için teşekkür ediyoruz. Yaz döneminde Münih, Hamburg, Stutgart, Berlin ve Kuveyt direkt uçuşlarına başlayan Türk Hava Yollarından beklentimiz ise bu uçuşların tüm yıla yayılması doğrultusunda. Ayrıca diğer havayolu şirketleri ile birlikte bu seferlerin daha da artması en büyük temennimiz. Böylece bölgemizdeki iş adamları uluslararası pazarlara daha rahat ulaşabilecek ayrıca yurtdışından ülkemize gelecek firma temsilcilerine de özellikle zaman açısından önemli bir tasarruf sağlanmış olacak."

Ege Bölgesi ihracatına havayolu dopingi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

tuncay ~ 9 yıl önce
Salzburg-izmir uçuşlari 15 yil önce vardi şimdi yok ve bekliyoruz.istanbul antalya mevcut

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Swiss ~ 9 yıl önce
İsviçre havayolu swıss ZÜRİCH izmir seferlerine başlamıştır. Inşallah THY de direk sefer koyar. Yıllar oldu THY ile izmire uçmayalı ( direk ) ne günlerdi be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.t ~ 9 yıl önce
Sunexpress ucuyor zürich izmir.
İphone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Moskova ve Bakü hatları da açılsaydı bu yıl süper olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baku ucusu ~ 9 yıl önce
Azal Hava yollari Dalaman bodrumdan ve izmirden ucuyor yaz uygulamasinda
izmirli ~ 9 yıl önce
ödediğimiz verginin zerre kadarını geri yatırım olarak anca alıyoruz izmir'imize. böyle adalet mi olur.. kendinden olmayanı yıllardır kötülediniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XQ ~ 9 yıl önce
Birşey sormak istiyorum bir 738 yolcu bagajları hariç ne kadar kargo alabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARGO ~ 9 yıl önce
8.400 kg....45 m3.
Fuel Tank ~ 9 yıl önce
Unutulmasin,Irlanda havayolu Aerlingus'da Dublin-Izmir ucuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EI ~ 9 yıl önce
İçimizdeki İrlandalılar uçuyor
aydogan ~ 9 yıl önce
ege izmir ihracat yapsin para vergi kazansin bûtûn paralar istanbul ankara,ya gitsin rte yukardea allah var allahdan korkun artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aydogan ~ 9 yıl önce
ege izmir ihracat yapsin para vergi kazansin bûtûn yatirimlar istanbula a

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000